Nuz, nasiel som toto forum ohladne Markizy, tak to tu bachnem.
Pozrel som si vcera (uz je po polnoci) spravy Markizy, chcel so vidiet nieco ohladne Peta Sagana, lebo som cital, ze vyhral zelene tricko. Problem je v tom, ze som nemohol uverit, ako tie televizne noviny vyzeraju - to su take vzdy, alebo to bola len vynimka? Si pamatam TV noviny este ked som bol doma, divali sme sa na ne cela rodina, lebo boli skvele. Tento vygrcok, co som videl vcera, normalne nechapem, ako to niekto s IQ >100 moze vobec sledovat. Ti moderatori pouzivaju slangove hovorove vyrazy uplne bezne, niektorym som ani nerozumel, ten, co bol vyslany do Pariza komentovat odovzdavanie cien to tam preberal, akoby klabosil so susedom cez plot o tom, co videl vcera v televizore, ked si bol vypit v krcme, vyjadrovacie schopnosti tych ludi tam boli pod urovnou stredoskolaka. Chcel som sa pozriet na ine vydania TV novin, privitala ma webstranka Markizy - same blikajuce reklamy kade-tade po ploche, dolu celoplosna reklama na online ruletu, fotky celebrit, kde kliknem, tam same blikajuce stvorce vedla seba a vrchol bolo, ze ich produkcia vyzaduje nejake heslo cez Voyo.
Mam jedinu otazku: To Kedy Sa Markiza Tak Zhovadila?
Ved uroven tej TV je horsia, ako niektorych podradnych Americkych stanic.... uz len chyba, aby pustali zabavne programy, kde su videa ako sa ludia navzajom kopu do rozkrokov a vsetci v publiku sa na tom smeju.... nie je to uz nahodou aj u nas?
http://www.youtube.com/watch?v=r_4jrMwvZ2A