ATI Boinc.sk team vo Folding@home

Diskusia k ostatným projekom a k projektom vo vývojovom resp. prípravnom štádiu

Moderátor: Moderátori

peeticek
Príspevky: 164
Dátum registrácie: Pi Mar 09, 2007 1:51 pm
Kontaktovať užívateľa:

ATI Boinc.sk team vo Folding@home

Príspevokod užívateľa peeticek » Ut Máj 15, 2007 12:28 pm

Ahoj vsetci,
ak je to niekde v starom fore spominane, tak sorry - nechce sa mi to cele preliezat. zajtra nahodim novu grafiku a prve co bude spustim grafickeho klineta projektu Folding@home a chcem sa spytat, ci mame vytvoreny team Boinc.sk na ich servery. Ak nie, mozte to spravit? potom sa tam zdaava cislo tusim alebo tak. Funguje to tak ako pod BOINCom, ze ratat budem pod svojim nickom ale patrit budem do skupiny boinc.sk?

je to nakoniec len ATI X1650Upro 256MB, ale nakoniec sa nepodarili prachy tak ako som planoval, takze aspon 12shaderov bude ratat..:-/
tak dik za info
majte sa

PeeT
PeeT

Užívateľov profilový obrázok
Zerkof12
Príspevky: 182
Dátum registrácie: Ut Feb 06, 2007 2:51 am
Bydlisko: Senec
Kontaktovať užívateľa:

Príspevokod užívateľa Zerkof12 » St Máj 16, 2007 12:58 am

WEB - http://folding.stanford.edu/
statistiky - http://fah-web.stanford.edu/cgi-bin/mai ... =teamstats
team Slovakia - http://fah-web.stanford.edu/cgi-bin/mai ... eamnum=124
priecka 124

vytvorenie teamu - http://fah-web.stanford.edu/cgi-bin/createteam.pl

moja farma sa sklada IBA z kancelarskych strojov, vsetko onboard grafiky, iba jedna GF6600...

moj nazor: aktivite sa medze nekladu a nie je mozne komukolvek cokolvek zakazat, ale Folding nie je BOINC projektom, myslim, teda ze ja sa nezucastnim... mozno skusobne ked sa vratim zo SR

PS ako Folding funguje, ake su jednotky, projekty pod nim atd.... nemam paru...
Tri veci si neviem zapamatat: mena, cisla a to tretie uz neviem co...

big78
Príspevky: 14
Dátum registrácie: Ut Feb 06, 2007 5:49 pm
Bydlisko: okres Levice

Príspevokod užívateľa big78 » St Máj 16, 2007 12:36 pm


ikvar
Príspevky: 178
Dátum registrácie: Št Feb 08, 2007 11:21 am

Príspevokod užívateľa ikvar » St Máj 16, 2007 8:25 pm

Ja som to skúsil na grafike. Keby to mali lepšie poriešené, bolo by fajn využiť aj výkon grafickej karty... ale, aspon u mňa to bolo nepoužiteľné. Grafická bola tak zaťažená že nestíhala vykresľovať prostredie Windowsu :)

Ďalšia vec, ako už napísal Zerkof12, F@H nieje pod boincom. Je to nepraktické a neprehľadné.

Škoda, keby nebolo týchto dvoch vecí aj ja by som sa určite zapojil.

Užívateľov profilový obrázok
Zerkof12
Príspevky: 182
Dátum registrácie: Ut Feb 06, 2007 2:51 am
Bydlisko: Senec
Kontaktovať užívateľa:

Príspevokod užívateľa Zerkof12 » Ut Júl 03, 2007 4:37 pm

Tak ...
pocas mojej nepritomnosti som pustil jeden PC na Folding. Vyratal zatial 3WU. Dalsie WU (teraz uz 3) sa mu nedari odoslat uz od nejakeho 18.teho juna.

Jedna WU trva na mojom stroji (Celeron 2,0G, 512MB RAMM, W XP) cca tyzden (Core Priority lowest, CPU Usage 100%), zaroven tam vsak bezi S@H 24/7 s RAC cca 150...

To nasho teamu BOINC.SK som sa zapojil asi pred tyzdnom. Este stale sa zmena neprejavila. Chyba mi tu "akasi rivalita", moznosti komplexneho nastavovanie rozmych parametrov ratania, podrobne a rozne typy statistik... je to taky spiaci medved tento Folding.

Dakujem, nemusim, doratam tuto jednotku a koncim...

B
Tri veci si neviem zapamatat: mena, cisla a to tretie uz neviem co...

Užívateľov profilový obrázok
Zerkof12
Príspevky: 182
Dátum registrácie: Ut Feb 06, 2007 2:51 am
Bydlisko: Senec
Kontaktovať užívateľa:

Príspevokod užívateľa Zerkof12 » Pi Júl 06, 2007 4:34 pm

Musim veci uviest trochu na pravu mieru :

WU neboli odoslane, lebo ich blokla moja proxyna
Takisto stav BOINC.SK nemohol byt z toho dovodu aktualizovany

Inak OK
Tri veci si neviem zapamatat: mena, cisla a to tretie uz neviem co...

bigfutus
Príspevky: 15
Dátum registrácie: Št Apr 26, 2007 5:39 pm
Bydlisko: Blava, ne?
Kontaktovať užívateľa:

Re: ATI Boinc.sk team vo Folding@home

Príspevokod užívateľa bigfutus » Po Jún 16, 2008 5:23 pm

No tak co som si akurat cital recenziu na novu GTX 280, tak by uz Folding mali dokazat aj GF8800/9800
http://www.guru3d.com/article/geforce-g ... iew-test/8

Užívateľov profilový obrázok
slavko.sk
Príspevky: 1603
Dátum registrácie: Po Feb 05, 2007 4:42 pm
Bydlisko: Bratislava, Slovensko
Kontaktovať užívateľa:

Re: ATI Boinc.sk team vo Folding@home

Príspevokod užívateľa slavko.sk » Ut Jún 17, 2008 3:51 pm

No 8800 mam doma ... zaby som to vyskusal?

Užívateľov profilový obrázok
gabberattack
Príspevky: 1276
Dátum registrácie: Ut Feb 06, 2007 2:35 am
Bydlisko: Mooresville, NC
Kontaktovať užívateľa:

Re: ATI Boinc.sk team vo Folding@home

Príspevokod užívateľa gabberattack » Ut Jún 17, 2008 5:50 pm

slavko.sk napísal:No 8800 mam doma ... zaby som to vyskusal?



Ja mam ATI 3850, ale nemam vobec paru ako sa zapojit - je niekde nejaky navod ?
-gabberattack-
Keep The Panic!

...a Windows Vista
padá na Mesiaci
6x pomalšie!

Honza
Príspevky: 953
Dátum registrácie: Po Feb 05, 2007 8:20 pm
Bydlisko: Praha

Re: ATI Boinc.sk team vo Folding@home

Príspevokod užívateľa Honza » Ut Jún 17, 2008 6:05 pm

gabberattack napísal:Ja mam ATI 3850, ale nemam vobec paru ako sa zapojit - je niekde nejaky navod ?

http://folding.stanford.edu/English/DownloadWinOther

pro tebe plati Windows: V6 Beta GPU2 (ATI 26xx, 3xxx, and later) clients

Soky999
Príspevky: 3
Dátum registrácie: Ut Jún 17, 2008 6:54 pm

Re: ATI Boinc.sk team vo Folding@home

Príspevokod užívateľa Soky999 » Ut Jún 17, 2008 7:08 pm

Honza napísal:
gabberattack napísal:Ja mam ATI 3850, ale nemam vobec paru ako sa zapojit - je niekde nejaky navod ?

http://folding.stanford.edu/English/DownloadWinOther

pro tebe plati Windows: V6 Beta GPU2 (ATI 26xx, 3xxx, and later) clients


taze treba mi ten program,do programu do nastaveni napisat TEAM ID 124 a to je vsetko??bude to samo pocitat a budem v týme slovenska???

Užívateľov profilový obrázok
gabberattack
Príspevky: 1276
Dátum registrácie: Ut Feb 06, 2007 2:35 am
Bydlisko: Mooresville, NC
Kontaktovať užívateľa:

Re: ATI Boinc.sk team vo Folding@home

Príspevokod užívateľa gabberattack » Ut Jún 17, 2008 7:33 pm

Honza napísal:
gabberattack napísal:Ja mam ATI 3850, ale nemam vobec paru ako sa zapojit - je niekde nejaky navod ?

http://folding.stanford.edu/English/DownloadWinOther

pro tebe plati Windows: V6 Beta GPU2 (ATI 26xx, 3xxx, and later) clients


Takze Folding u mna nebude - ziadne Wirusdowsy nechcem. :-) Nie je verzia pre nejaky stabilny system ?
Naposledy upravil/-a gabberattack v Ut Jún 17, 2008 9:14 pm, upravené celkom 1 krát.
-gabberattack-
Keep The Panic!

...a Windows Vista
padá na Mesiaci
6x pomalšie!

Soky999
Príspevky: 3
Dátum registrácie: Ut Jún 17, 2008 6:54 pm

Re: ATI Boinc.sk team vo Folding@home

Príspevokod užívateľa Soky999 » Ut Jún 17, 2008 7:48 pm

Soky999 napísal:
Honza napísal:
gabberattack napísal:Ja mam ATI 3850, ale nemam vobec paru ako sa zapojit - je niekde nejaky navod ?

http://folding.stanford.edu/English/DownloadWinOther

pro tebe plati Windows: V6 Beta GPU2 (ATI 26xx, 3xxx, and later) clients


taze treba mi ten program,do programu do nastaveni napisat TEAM ID 124 a to je vsetko??bude to samo pocitat a budem v týme slovenska???


POMOZE MI NEKTO? :(

Užívateľov profilový obrázok
slavko.sk
Príspevky: 1603
Dátum registrácie: Po Feb 05, 2007 4:42 pm
Bydlisko: Bratislava, Slovensko
Kontaktovať užívateľa:

Re: ATI Boinc.sk team vo Folding@home

Príspevokod užívateľa slavko.sk » Ut Jún 17, 2008 9:05 pm

A pre nvidia 8800?

Soky999
Príspevky: 3
Dátum registrácie: Ut Jún 17, 2008 6:54 pm

Re: ATI Boinc.sk team vo Folding@home

Príspevokod užívateľa Soky999 » Ut Jún 17, 2008 10:13 pm

super..dakujem za pomoc...nikto mi tu nevie povedat ako to nastavit...


Návrat na "Ostatné projekty"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný