Strana 24 z 24

Re: MilkyWay@home

Napísané: Po Sep 09, 2013 6:33 am
od užívateľa Palo M.
branjo napísal:Nebola by pre MW lepsia 79xx AMD/ATI?

Pravdepodobne ano:
HD7970(GHz edition) RAC ... 232 026

Typicky task:
69.68 2.13 106.88 MilkyWay@Home v1.02 (opencl_amd_ati)
(a bezia mi 3 GPU tasky naraz)



slavko.sk napísal:Intel(R) Core(TM) i7-4770K CPU @ 3.50GHz [Family 6 Model 60 Stepping 3]
...
Zatiaľ bez OC, nechám bežať do zajtra, zajtra taktnem procák o 1GHz hore.
Som zvedavý na WU časy v porovnaní s mojim 2600K a GTX680.

Vraj sa nove Intely daju coraz horsie taktovat, tak som zvedavy, o kolko sa ti podari ta 4770K pretaktovat... Mne moja 3770K ide "len" na 4.1GHz, ak su zatazene vsetky jadra (alebo max. 4.2GHz, ked je zatazene len jedno jadro). Je sice pravda, ze mam len boxovy chladic, takze s lepsim chladicom by to mohlo dat aj viac (za cenu zvyseneho napatia). Co som kedysi pozeral na webe, tak vacsinou ludia mavali 3770K na 4.4 alebo 4.5 (predpokladam, ze len jedno jadro, bolo to vacsinou bez detailov - a kde napisali detaily, tak mali ze vsetky jadra na 4.2). Uz ta 3770K bola v pretaktovani dost sklamanim oproti 2600K.

Podla tohoto tam, kde ide Sandy Bridge do 4.9GHz, ide za rovnakych podmienok Ivy Bridge len do 4.7GHz a Haswell len do 4.5GHz.
A co sa tyka vykonu pri rovnakej frekvencii, tak novsia architektura nie je az taky vyrazny vykonovy prinos... takze sa tes zo svojej 2600K a modli sa, aby ti doska k nej vydrzala co najdlhsie. Vyssie procesorove vykony teraz nejaky cas pravdepodobne nebudu... :(

Re: MilkyWay@home

Napísané: Ne Feb 23, 2014 1:44 am
od užívateľa slavko.sk
Ako si napísal, Haswell sa nedá poriadne taktovať. Takže 2600K na 4,0GHz je zatiaľ tá nejlepšia voľba.
O 2 mesiace mám narodky, chcem vymeniť GTX680 za GTX780Ti.

Re: MilkyWay@home

Napísané: Ne Feb 23, 2014 1:47 am
od užívateľa slavko.sk
Palo M. napísal:Pravdepodobne ano:
HD7970(GHz edition) RAC ... 232 026

Typicky task:
69.68 2.13 106.88 MilkyWay@Home v1.02 (opencl_amd_ati)
(a bezia mi 3 GPU tasky naraz)



Až toľko?

Re: MilkyWay@home

Napísané: Po Feb 24, 2014 5:44 am
od užívateľa Palo M.
Momentalne nie. Zdochol mi jeden ventilator (z dvoch) a celkom to hrialo, tak som GPU pocitanie zatial vypol (je tam nejaka svina specialna, co sa neda normalne zohnat).