GPUGRID

Diskusia k ostatným projekom a k projektom vo vývojovom resp. prípravnom štádiu

Moderátor: Moderátori

Juvs
Príspevky: 21
Dátum registrácie: Pi Máj 25, 2007 4:27 pm
Kontaktovať užívateľa:

GPUGRID

Príspevokod užívateľa Juvs » Ut Jan 27, 2009 11:21 pm

Dnes sa mi stiahla nova aplikacia 6.62 a oproti 6.61 je to teda brutal rozdiel v zatazi CPU, kde 6.62 vyuziva len cca 1-2% CPU oproti 6.61 ktora vyuvivala na mojom X2 3800+ 43% CPU, pri zachovani rychlosti ratania WU. =D>

Užívateľov profilový obrázok
Kiwi
Príspevky: 2056
Dátum registrácie: Ut Feb 13, 2007 5:18 pm
Bydlisko: Sobrance
Kontaktovať užívateľa:

Re: GPUGRID

Príspevokod užívateľa Kiwi » St Jan 28, 2009 3:07 am

No mne to vypisalo toto:
Obrázok
To znamena, ze nemozem zatial pocitat, alebo nebudem moct vobec pocitat ?
Mam nVidia 8400 GS a Ubuntu x64_64.
Podstata objavu spočíva vo videní niečoho, čo videli všetci a v premýšľaní o niečom, na čo nikto nepomyslel.
Tachyum Rado Danilák Rottenkiwi

Juvs
Príspevky: 21
Dátum registrácie: Pi Máj 25, 2007 4:27 pm
Kontaktovať užívateľa:

Re: GPUGRID

Príspevokod užívateľa Juvs » St Jan 28, 2009 2:50 pm

Aku mas verziu BM a drivera od grafickej karty ? Inak ratat by ti to malo aj ked neviem ci stihnes doratat v dedline 4dni. Odporucaju ratat na kartach ktore maju 50+ Shaderov a tvoja ma len 16. Vyskusaj Seti Cuda tam to bezne rataju na kratach s 8400-8500 GPU.

Užívateľov profilový obrázok
Hefto99
Príspevky: 750
Dátum registrácie: Ut Feb 06, 2007 12:59 am
Bydlisko: Zürich, Schweiz

Overview of cards that run Cuda 2.0 compiled applications

Príspevokod užívateľa Hefto99 » St Jan 28, 2009 3:31 pm

GPUGRID vyzaduje GK ktore zvladaju CUDA 2.0

Prehlad najdes tu: Overview of cards that run Cuda 2.0 compiled applications

8400-ka je slaba.
Keď nevieš kde si, nemôžeš zablúdiť.
Obrázok

Juvs
Príspevky: 21
Dátum registrácie: Pi Máj 25, 2007 4:27 pm
Kontaktovať užívateľa:

Re: GPUGRID

Príspevokod užívateľa Juvs » St Jan 28, 2009 5:22 pm

Podla toho zoznamu je jasne ze cuda 2.0 zvlada a ist by to malo, nic to ale meneni na tom ze je ta karticka slaba. Cuda 2.0 nezvladaju len jadra G80 co je velka skoda.

Užívateľov profilový obrázok
Kiwi
Príspevky: 2056
Dátum registrácie: Ut Feb 13, 2007 5:18 pm
Bydlisko: Sobrance
Kontaktovať užívateľa:

Re: GPUGRID

Príspevokod užívateľa Kiwi » St Jan 28, 2009 6:12 pm

Ja viem ze je slaba, len chcem skusit, ci to vobec spocita. Dal som 6.4.5 a najnovsie
ovladace na 8400 GS, stiahlo to 2 ulohy. Ako rychlo vam to pocita, lebo mne tie sekundy
pribudaju velmi pomaly. Zerie to asi 3 % z jedneho jadra CPU. No neviem kolko ta karta
zerie. Podla http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison ... sing_Units
ma 40 TDP. Napr. iny stroj s Q9400 na 3.5 GHz a s 18 W pumpou dokopy zerie PC 135 W.
Tak neviem ci je preformance per W u CUDA kariet naozaj taky vyhodny, ked na niektore
karty treba az 50 A-rovu 12 V vetvu. :)
Podstata objavu spočíva vo videní niečoho, čo videli všetci a v premýšľaní o niečom, na čo nikto nepomyslel.
Tachyum Rado Danilák Rottenkiwi

Užívateľov profilový obrázok
slavko.sk
Príspevky: 1603
Dátum registrácie: Po Feb 05, 2007 4:42 pm
Bydlisko: Bratislava, Slovensko
Kontaktovať užívateľa:

Re: GPUGRID

Príspevokod užívateľa slavko.sk » St Jan 28, 2009 10:16 pm

Aku verziu BM potrebujem?
28/01/2009 21:15:12||CUDA devices found - znamena ze by to malo byt ok.
Nastavil som S@H pod BM 6.4.5 a stale mi to hlasi "Project has no jobs available" - aj vam?
Je to SETI Enhanced alebo Astropulse. kere nastavit?
By som to rad vyskusal a vobec nie som v obraze.

Užívateľov profilový obrázok
Hefto99
Príspevky: 750
Dátum registrácie: Ut Feb 06, 2007 12:59 am
Bydlisko: Zürich, Schweiz

Re: GPUGRID

Príspevokod užívateľa Hefto99 » Št Jan 29, 2009 2:46 am

AP aplikacia zatial nieje, takze ak chces pocitat iba na grafike, zaskrtni si v preferenciach MB.

Daju sa stiahnut opt aplikacie a pocitat naraz na GPU aj CPU, pozri toto forum (predpokladam ze ficis na windoze):
AK V8 + CUDA MB team work mod
Keď nevieš kde si, nemôžeš zablúdiť.
Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
slavko.sk
Príspevky: 1603
Dátum registrácie: Po Feb 05, 2007 4:42 pm
Bydlisko: Bratislava, Slovensko
Kontaktovať užívateľa:

Re: GPUGRID

Príspevokod užívateľa slavko.sk » Št Jan 29, 2009 10:16 am

Hefto99 napísal:AP aplikacia zatial nieje, takze ak chces pocitat iba na grafike, zaskrtni si v preferenciach MB.

Daju sa stiahnut opt aplikacie a pocitat naraz na GPU aj CPU, pozri toto forum (predpokladam ze ficis na windoze):
AK V8 + CUDA MB team work mod

Mam zaskrtnute:
SETI@home Enhanced
Astropulse
a tiez:
Use Graphics Processing Unit (GPU) if available
Ale neposle mi ziadny WU ... nechapem.
Pozriem to forum neskor ked budem mat cas.
Dik zatial.

Užívateľov profilový obrázok
mbs
Príspevky: 143
Dátum registrácie: Po Jún 23, 2008 11:15 am
Bydlisko: Dolný Ohaj
Kontaktovať užívateľa:

Re: GPUGRID

Príspevokod užívateľa mbs » Št Jan 29, 2009 12:00 pm

Ale neposle mi ziadny WU ... nechapem.

Problem SETI - polovica splitterov nebezi, WU niet...
V noci neboli ziadne WU, teraz je obcas zopar MB, ale AP nula...
vid http://setiathome.berkeley.edu/sah_status.html

Užívateľov profilový obrázok
slavko.sk
Príspevky: 1603
Dátum registrácie: Po Feb 05, 2007 4:42 pm
Bydlisko: Bratislava, Slovensko
Kontaktovať užívateľa:

Re: GPUGRID

Príspevokod užívateľa slavko.sk » Pi Jan 30, 2009 12:32 am

Tak uz mi natiahlo WU na S@H.
BM 6.4.5 mi rata 4 WU z Rosetta a 1WU na grafike S@H naraz na quad core + grafika = 5 PU.
Cas S@H WU je cca 1m49s - 1m53s na nVidia 8800GTS512OC.
Pri tom S@H WU to pekne pise: "0.15 CPU + 1 CUDA".
Jo, vsetko su to Enhanced ale mam aj 1 WU Astropulse.
Nice.

Juvs
Príspevky: 21
Dátum registrácie: Pi Máj 25, 2007 4:27 pm
Kontaktovať užívateľa:

Re: GPUGRID

Príspevokod užívateľa Juvs » Ne Feb 01, 2009 9:45 am

Zeby sa ide usmiat stastie aj na fanATIkov ? http://www.gpugrid.net/forum_thread.php?id=691#6187

Honza
Príspevky: 953
Dátum registrácie: Po Feb 05, 2007 8:20 pm
Bydlisko: Praha

Re: GPUGRID

Príspevokod užívateľa Honza » Ne Feb 01, 2009 12:16 pm

Hmm, zatím pouze pro Linux x64.

Užívateľov profilový obrázok
gabberattack
Príspevky: 1276
Dátum registrácie: Ut Feb 06, 2007 2:35 am
Bydlisko: Mooresville, NC
Kontaktovať užívateľa:

Re: GPUGRID

Príspevokod užívateľa gabberattack » Ne Feb 01, 2009 2:29 pm

Uz som mu poslal message, rad sa zapojim.
-gabberattack-
Keep The Panic!

...a Windows Vista
padá na Mesiaci
6x pomalšie!

Juvs
Príspevky: 21
Dátum registrácie: Pi Máj 25, 2007 4:27 pm
Kontaktovať užívateľa:

Re: GPUGRID

Príspevokod užívateľa Juvs » St Feb 18, 2009 11:39 pm

Kedze pri pocitani GPUgridu laguju okna, filmy... chcel som tento neduh vyriesit tak ze pripojim druhu graficku kartu nepodporujucu distribuovane vypocty. Kedze mam doma jednu nepouzivanu 8800GTS jadro g80, zdala sa vhodnym kandidatom. Vsetko nainstalovane v pohode zial GPUgrid to neak nedokazal preluskat a nechcel stiahnut ziadne jednotky na ratanie. Boinc aj GPUgrid nasiel obe graficke karty no vyhlasoval ze praca pre moj pocitac nieje. Pomohlo as odobranie starej 8800gts.


Návrat na "Ostatné projekty"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 48 neregistrovaných