Strana 1 z 1

almeregrid

Napísané: Po Máj 04, 2009 11:28 pm
od užívateľa Gissmo
zdravim vsetkych potreboval by som radu som zapojeny do projektu almeregrid ale ked stiahne nejake jednotky na analyzu tak asi po 10 min mi vyhodi chubu vie mi niekto poradit mam op system windows vista 64 bit dakujem

Re: almeregrid

Napísané: Po Máj 04, 2009 11:43 pm
od užívateľa gabberattack
Gissmo napísal:zdravim vsetkych potreboval by som radu som zapojeny do projektu almeregrid ale ked stiahne nejake jednotky na analyzu tak asi po 10 min mi vyhodi chubu vie mi niekto poradit mam op system windows vista 64 bit dakujem


Zdravim, ked sa pozries na stranku almere grid, uvidis, ze to je zatial len pre 32 bitovy Windows.

Re: almeregrid

Napísané: Ut Máj 05, 2009 10:10 pm
od užívateľa Gissmo
aha ok dakujem pekne

Re: almeregrid

Napísané: Ut Máj 05, 2009 11:22 pm
od užívateľa Gissmo
A neviete niekto ci sa ma robit aj na 64 bit aplikacia