Strana 2 z 6

Re: ABC@home

Napísané: Po Dec 24, 2007 11:48 am
od užívateľa slavko.sk
No toto si zasluzi spomenut ... rrastik v nasom time ma RAC 31.000 ale za poslednych 7 dni naladoval denne v priemere 49.000 kreditov.
Tak vitaj a mam pocit ze si nas clen s najvyssim RAC v jednom projekte, to urcite.
SUPER! =D>

Re: ABC@home

Napísané: Po Dec 24, 2007 1:07 pm
od užívateľa Honza
No jo, se do toho posledni tyden poradne oprel 8)

Re: ABC@home

Napísané: Po Dec 24, 2007 3:38 pm
od užívateľa Kiwi
Aj ja mu fandim, sa som si myslel, ze to niekto z TOP 20 zmenil nick. :)

Re: ABC@home

Napísané: Po Dec 24, 2007 4:34 pm
od užívateľa MeX
slavko.sk napísal:No toto si zasluzi spomenut ... rrastik v nasom time ma RAC 31.000 ale za poslednych 7 dni naladoval denne v priemere 49.000 kreditov.
Tak vitaj a mam pocit ze si nas clen s najvyssim RAC v jednom projekte, to urcite.
SUPER! =D>

To je fakt peklo, 49k denne..

Re: ABC@home

Napísané: Po Dec 24, 2007 5:08 pm
od užívateľa marpes
Kiwi napísal:Aj ja mu fandim, sa som si myslel, ze to niekto z TOP 20 zmenil nick. :)

Mas pravdu, povodne to bol RastislavManak

Re: ABC@home

Napísané: Ut Dec 25, 2007 1:03 pm
od užívateľa slavko.sk
Jo ono nie vzdy je rozumne mat ako nick meno a Rasto to asi zistil ... ja tiez s mojim slavko.sk nie som ce;lkom safe lebo cez domenu sa da o cloveku zistit vselico mozne ... ale aj tak tam mam staru adresu.

Re: ABC@home

Napísané: Ut Dec 25, 2007 2:20 pm
od užívateľa Kiwi
A ked o tebe niekto nieco zisti, tak co ?
Ved dnes nie je problem, ak mas peniaze, cas, a hlavne skusenosti,
zistit cokolvek, lebo poc. bezpecnost je taka aka je.

Re: ABC@home

Napísané: Ne Dec 30, 2007 11:56 am
od užívateľa Honza
slavko.sk napísal:No toto si zasluzi spomenut ... rrastik v nasom time ma RAC 31.000 ale za poslednych 7 dni naladoval denne v priemere 49.000 kreditov.
Tak vitaj a mam pocit ze si nas clen s najvyssim RAC v jednom projekte, to urcite.

...bych chtel predem pogratulovat: vypada to, ze kolega prvniho ledna o par hodin drive nez ja jako prvni pokori hranici 7 mega a ujme se tak kreditoveho vedeni v tymu =D>
Smele k dalsim milionum...

Re: ABC@home

Napísané: Ne Dec 30, 2007 2:30 pm
od užívateľa slavko.sk
Myslim ze to len vyvracia prognozy nejdenho nemenovaneho prispievatela a upadku tohoto timu ... ale nechcem otvarat znova tu debatu, myslim ze vysledky hovoria sami za seba a o menej ako 48 hodin budeme mat svoje logo.

Re: ABC@home

Napísané: So Feb 09, 2008 6:01 pm
od užívateľa petro
hehe, nas tym drzi aj na ABC pokope
po pripojeni do projektu som stiahol 1 WU a hned som sa pozrel ze koho mam za partnera na pocitanie
a hadajte koho som dostal! :wink:
no predsa rrastik-a z Boinc.SK :D :D

Re: ABC@home

Napísané: So Feb 09, 2008 6:43 pm
od užívateľa MeX
petro napísal:hehe, nas tym drzi aj na ABC pokope
po pripojeni do projektu som stiahol 1 WU a hned som sa pozrel ze koho mam za partnera na pocitanie
a hadajte koho som dostal! :wink:
no predsa rrastik-a z Boinc.SK :D :D

Toto su take mile okamihy, ktore hovoria sami za seba.. :P

Re: ABC@home

Napísané: Po Feb 25, 2008 1:27 pm
od užívateľa ikvar
V ABC celkom pekne napredujeme...

Team Rank TC: 16 of 742
Team Rank RAC: 14 of 742

Neprida sa niekto dalsi? Hlavne ak mate x64 procesor, spravi to vela. Keby pribudlo par ludi mame sancu dostat sa do prvej desiatky.

Re: ABC@home

Napísané: Po Feb 25, 2008 4:05 pm
od užívateľa slavko.sk
ikvar napísal:V ABC celkom pekne napredujeme...

Team Rank TC: 16 of 742
Team Rank RAC: 14 of 742

Neprida sa niekto dalsi? Hlavne ak mate x64 procesor, spravi to vela. Keby pribudlo par ludi mame sancu dostat sa do prvej desiatky.

Ide to aj pod Mac OS X? Vyzera ze hej ... necham doratat WU k tym projektom co som natahal a potom Core 2 DUO 1.86 GHz nahodim na ABC.

Re: ABC@home

Napísané: Po Feb 25, 2008 4:24 pm
od užívateľa Kiwi
Gabberattack hovoril, ze na Mac-och sa neda taktovat, lebo tam nie je BIOS.
Da sa , ci neda ? Ja som niekde videl stranku, ze sa da, len ju nemozem najst. #-o

Re: ABC@home

Napísané: Po Feb 25, 2008 5:32 pm
od užívateľa MeX
Kiwi napísal:Gabberattack hovoril, ze na Mac-och sa neda taktovat, lebo tam nie je BIOS.
Da sa , ci neda ? Ja som niekde videl stranku, ze sa da, len ju nemozem najst. #-o

No teda ja sa v Mac-och nevyznam, ale ked to ma klasicke MB s Intel CPU tak to nejaky BIOS musi mat. Akurat asi k nemu nie je klasicky pristup.