ABC@home

Diskusia k ostatným projekom a k projektom vo vývojovom resp. prípravnom štádiu

Moderátor: Moderátori

Užívateľov profilový obrázok
gabberattack
Príspevky: 1276
Dátum registrácie: Ut Feb 06, 2007 2:35 am
Bydlisko: Mooresville, NC
Kontaktovať užívateľa:

Re: ABC@home

Príspevokod užívateľa gabberattack » Po Feb 25, 2008 10:04 pm

MeX napísal:
Kiwi napísal:Gabberattack hovoril, ze na Mac-och sa neda taktovat, lebo tam nie je BIOS.
Da sa , ci neda ? Ja som niekde videl stranku, ze sa da, len ju nemozem najst. #-o

No teda ja sa v Mac-och nevyznam, ale ked to ma klasicke MB s Intel CPU tak to nejaky BIOS musi mat. Akurat asi k nemu nie je klasicky pristup.


Kiwi, som Ti to pisal - MACy nemaju BIOS, pouzivaju EMI + Apple firmware, ktory sa (zatial) nepodarilo prelomit. Takisto zamknute nasobice na Core procakoch tomu nepomahaju. Jediny sposob pretaktovania co poznam je bootnut Windowsy a pouzit softwarove pretaktovavace Win kompatibilne. Pozri si clanok o EFI na Wiki.

A ja seriozne nebudem len kvoli narastu vykonu menit OSX za akyakolvek Windows.
-gabberattack-
Keep The Panic!

...a Windows Vista
padá na Mesiaci
6x pomalšie!

Užívateľov profilový obrázok
slavko.sk
Príspevky: 1603
Dátum registrácie: Po Feb 05, 2007 4:42 pm
Bydlisko: Bratislava, Slovensko
Kontaktovať užívateľa:

Re: ABC@home

Príspevokod užívateľa slavko.sk » Po Feb 25, 2008 10:35 pm

No ja mam Mac OS X na normalnom Asus mobe a mozem taktovat co mi BIOS povoli ...

Užívateľov profilový obrázok
gabberattack
Príspevky: 1276
Dátum registrácie: Ut Feb 06, 2007 2:35 am
Bydlisko: Mooresville, NC
Kontaktovať užívateľa:

Re: ABC@home

Príspevokod užívateľa gabberattack » Po Feb 25, 2008 11:12 pm

slavko.sk napísal:No ja mam Mac OS X na normalnom Asus mobe a mozem taktovat co mi BIOS povoli ...


Mas teda Darwina ?
-gabberattack-
Keep The Panic!

...a Windows Vista
padá na Mesiaci
6x pomalšie!

Užívateľov profilový obrázok
slavko.sk
Príspevky: 1603
Dátum registrácie: Po Feb 05, 2007 4:42 pm
Bydlisko: Bratislava, Slovensko
Kontaktovať užívateľa:

Re: ABC@home

Príspevokod užívateľa slavko.sk » Ut Feb 26, 2008 1:23 am

gabberattack napísal:
slavko.sk napísal:No ja mam Mac OS X na normalnom Asus mobe a mozem taktovat co mi BIOS povoli ...


Mas teda Darwina ?


Ved hej, Darwin 9.1 (Mac OS X 10.5.1 Leopard) - mam doma Hackintosh ;) Je to konecne nejaky funny OS.

Užívateľov profilový obrázok
Safo
Príspevky: 10
Dátum registrácie: Ne Jan 27, 2008 1:42 pm
Kontaktovať užívateľa:

Re: ABC@home

Príspevokod užívateľa Safo » Ne Mar 02, 2008 11:45 pm

Len tak pre zaujimavost by som sa chcel spytat, kolko ste maximalne dostali kreditov za jednu WU? Ja som dnes za jednu dostal okruhlych 1000 kreditov, co ma milo prekvapilo. :D
Ale pocitanie trvalo 79 605 sekund. :mrgreen:
Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
Hefto99
Príspevky: 750
Dátum registrácie: Ut Feb 06, 2007 12:59 am
Bydlisko: Zürich, Schweiz

Re: ABC@home

Príspevokod užívateľa Hefto99 » Po Mar 03, 2008 1:10 am

Ano, za brutalne dlhe jednotky dava ABC brutalne vela kreditov :lol:
Keď nevieš kde si, nemôžeš zablúdiť.
Obrázok

Honza
Príspevky: 953
Dátum registrácie: Po Feb 05, 2007 8:20 pm
Bydlisko: Praha

Re: ABC@home

Príspevokod užívateľa Honza » Po Mar 03, 2008 11:15 am

ABC pouziva exponencialni ocenovani - cim delsi WU, tim vyssi kredit + bonus. Maximum je 1000.
Vychazi z toho, ze delsi jednotky maji mensi sanci na dokonceni a tudiz je vhodne poctare motivovat.

Pokud ma aplikace checkpointy a neni zaroven exponencialne pametove narocna, nevidim pro to zasadni duvod.
To by i CPDN musel davat hodne velky bonus za dokonceni.

No ale maji hezkou 64-bit aplikaci, to se jim musi nechat.

Užívateľov profilový obrázok
matob
Príspevky: 932
Dátum registrácie: Pi Dec 14, 2007 12:16 am
Bydlisko: Dudince & Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: ABC@home

Príspevokod užívateľa matob » Po Mar 03, 2008 11:40 am

Ja som mal raz jednu WU, počítalo ju pekne, vyzeralo to na 3 hodky, a potom sa progress začal spomaľovať, a nakoniec z toho bolo 24 hodin...
keby som za to dostal 100 kreditov, veľmi by ma to nepotešilo...dostal som okolo 1000+... celkom dobrá motivácia :)
Obrázok

ikvar
Príspevky: 178
Dátum registrácie: Št Feb 08, 2007 11:21 am

Re: ABC@home

Príspevokod užívateľa ikvar » Ut Jún 03, 2008 12:57 pm

Prepracovali sme sa na pekne 15te miesto :)

Team Rank TC: 15 of 832
Team Rank RAC: 11 of 832

Užívateľov profilový obrázok
Hefto99
Príspevky: 750
Dátum registrácie: Ut Feb 06, 2007 12:59 am
Bydlisko: Zürich, Schweiz

Príspevokod užívateľa Hefto99 » Pi Júl 11, 2008 6:26 am

ABC@home ma problemy s DNS, stranka http://abcathome.com/ je nedostupna.

Server vsak bezi: http://abc.math.leidenuniv.nl/
Keď nevieš kde si, nemôžeš zablúdiť.
Obrázok

Honza
Príspevky: 953
Dátum registrácie: Po Feb 05, 2007 8:20 pm
Bydlisko: Praha

Re: ABC@home

Príspevokod užívateľa Honza » Pi Júl 11, 2008 7:51 am

ABC mám jako záložní projekt, hmm. Snad nelehne Cosmo - nebo se do té doby ABC rozjede.

btw, cool podpis. Nevyhlásíme anketu BOINC blábol roku?

Užívateľov profilový obrázok
Hefto99
Príspevky: 750
Dátum registrácie: Ut Feb 06, 2007 12:59 am
Bydlisko: Zürich, Schweiz

Re: ABC@home

Príspevokod užívateľa Hefto99 » Pi Júl 11, 2008 7:59 am

No ani Cosmo Ta nepotesi... scheduler je dole a snazia sa rozchodit validator...

Blabol roka .. som za :)
Keď nevieš kde si, nemôžeš zablúdiť.
Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
Kiwi
Príspevky: 2056
Dátum registrácie: Ut Feb 13, 2007 5:18 pm
Bydlisko: Sobrance
Kontaktovať užívateľa:

Re: ABC@home

Príspevokod užívateľa Kiwi » Pi Júl 11, 2008 11:43 am

:) :) :) Dobrá hláška.
No Cosmo nejde, Milky neslo, ABC je down, este stastie ze mam CPDN a QMC,
lebo aj Orbit a LHC pise: No work sent. :(
Podstata objavu spočíva vo videní niečoho, čo videli všetci a v premýšľaní o niečom, na čo nikto nepomyslel.
Tachyum Rado Danilák Rottenkiwi

Honza
Príspevky: 953
Dátum registrácie: Po Feb 05, 2007 8:20 pm
Bydlisko: Praha

Re: ABC@home

Príspevokod užívateľa Honza » Pi Júl 11, 2008 1:31 pm

Hmm, a Riesel Sieve je taky down.
Asi nahodím Einsteina...alespoň v práci.

Honza
Príspevky: 953
Dátum registrácie: Po Feb 05, 2007 8:20 pm
Bydlisko: Praha

Re: ABC@home

Príspevokod užívateľa Honza » Pi Júl 11, 2008 1:34 pm

Hmm, a Riesel Sieve je taky down.

V práci mám stovky WUs k reportu, desítky uploads atd.
Asi nahodím Einsteina...alespoň v práci. Tam může akorát tak dojít práce. Ach jo...


Návrat na "Ostatné projekty"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných