QMC WU

Diskusia k ostatným projekom a k projektom vo vývojovom resp. prípravnom štádiu

Moderátor: Moderátori

Užívateľov profilový obrázok
Kiwi
Príspevky: 2056
Dátum registrácie: Ut Feb 13, 2007 5:18 pm
Bydlisko: Sobrance
Kontaktovať užívateľa:

Re: QMC WU

Príspevokod užívateľa Kiwi » St Jan 16, 2008 9:05 am

Tak nebola 102 hodinova, len :) 30.5 a za 2095 bodov. :)
http://qah.uni-muenster.de/results.php?hostid=53406
Podstata objavu spočíva vo videní niečoho, čo videli všetci a v premýšľaní o niečom, na čo nikto nepomyslel.
Reality is, what we think it is. It is revealed to us by experiences. But I'have learned, that modern science tells us a very different story.

Užívateľov profilový obrázok
matob
Príspevky: 932
Dátum registrácie: Pi Dec 14, 2007 12:16 am
Bydlisko: Dudince & Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: QMC WU

Príspevokod užívateľa matob » Pi Jan 18, 2008 5:28 pm

mne sa dostalo dakej zevraj 200-hodinovky... no aspon tolko predpoved
zatial to vyzera tak ze co hodina- to percento... dufam ze mnozstvo kreditov co za to dostanem bude stat za tych par dni pocitania :)
Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
Kiwi
Príspevky: 2056
Dátum registrácie: Ut Feb 13, 2007 5:18 pm
Bydlisko: Sobrance
Kontaktovať užívateľa:

Please help

Príspevokod užívateľa Kiwi » Pi Jan 18, 2008 11:22 pm

Mam novy Celeron a toto mi robi. Kde hladat chybu ? Pretaktovany nie je.
http://qah.uni-muenster.de/results.php?hostid=88965 :shock:
Podstata objavu spočíva vo videní niečoho, čo videli všetci a v premýšľaní o niečom, na čo nikto nepomyslel.
Reality is, what we think it is. It is revealed to us by experiences. But I'have learned, that modern science tells us a very different story.

Užívateľov profilový obrázok
matob
Príspevky: 932
Dátum registrácie: Pi Dec 14, 2007 12:16 am
Bydlisko: Dudince & Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: QMC WU

Príspevokod užívateľa matob » So Jan 19, 2008 12:41 am

..no mne pisalo nieco podobne, ked som si nainstaloval novy firewall a blokoval mi boinc...
Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
Merlin
Príspevky: 29
Dátum registrácie: St Nov 28, 2007 4:14 pm

Re: Please help

Príspevokod užívateľa Merlin » So Jan 19, 2008 7:36 am

Kiwi napísal:Mam novy Celeron a toto mi robi. Kde hladat chybu ? Pretaktovany nie je.
http://qah.uni-muenster.de/results.php?hostid=88965 :shock:

Kiwi, co ti hlásí magor ve zprávách ?
SPACE FAMILY

Užívateľov profilový obrázok
Kiwi
Príspevky: 2056
Dátum registrácie: Ut Feb 13, 2007 5:18 pm
Bydlisko: Sobrance
Kontaktovať užívateľa:

Re: QMC WU

Príspevokod užívateľa Kiwi » So Jan 19, 2008 9:31 am

Chyba vypocetu. Ale iny projekt ide ok :)
Podstata objavu spočíva vo videní niečoho, čo videli všetci a v premýšľaní o niečom, na čo nikto nepomyslel.
Reality is, what we think it is. It is revealed to us by experiences. But I'have learned, that modern science tells us a very different story.

Užívateľov profilový obrázok
Merlin
Príspevky: 29
Dátum registrácie: St Nov 28, 2007 4:14 pm

Re: QMC WU

Príspevokod užívateľa Merlin » So Jan 19, 2008 11:53 am

Kiwi napísal:Chyba vypocetu. Ale iny projekt ide ok :)


Podívám se na to
:wink:

No, tak Ti neporadím, možná problém s Linuxem, což není moje parketa ( já su přes ten mrkwosoft :roll: ). Tam bych zaměřil pozornost, snad Ti nějaký tučňákolog poradí 8-[. Eventuelně snížit takt CPU - může být nestabilní, tak sundat o pár MHz.
SPACE FAMILY

Užívateľov profilový obrázok
Kiwi
Príspevky: 2056
Dátum registrácie: Ut Feb 13, 2007 5:18 pm
Bydlisko: Sobrance
Kontaktovať užívateľa:

Re: QMC WU

Príspevokod užívateľa Kiwi » So Jan 19, 2008 1:01 pm

Vsak bezi na default t.j 200 x 8 = 1600 MHz a QMC nespocita ani sekundu.
Ale ABC bezi bez problemov na 350 x 8 = 2800 MHz, tak nerozumiem tomu. :)
Na druhom zase na 350 x 10 = 3500 MHz, ide QMC bez problemov uz takmer rok,
a ani jedna chyba vypoctu, ani pri Riesel, co podstatne viac zatazuje CPU.
Podstata objavu spočíva vo videní niečoho, čo videli všetci a v premýšľaní o niečom, na čo nikto nepomyslel.
Reality is, what we think it is. It is revealed to us by experiences. But I'have learned, that modern science tells us a very different story.

Užívateľov profilový obrázok
Merlin
Príspevky: 29
Dátum registrácie: St Nov 28, 2007 4:14 pm

Re: QMC WU

Príspevokod užívateľa Merlin » So Jan 19, 2008 1:59 pm

Kiwi napísal:Vsak bezi na default t.j 200 x 8 = 1600 MHz a QMC nespocita ani sekundu.
Ale ABC bezi bez problemov na 350 x 8 = 2800 MHz, tak nerozumiem tomu. :)
Na druhom zase na 350 x 10 = 3500 MHz, ide QMC bez problemov uz takmer rok,
a ani jedna chyba vypoctu, ani pri Riesel, co podstatne viac zatazuje CPU.

Myslím, že chyba nebude v CPU, spíše v tom Linuxu, anebo - zkus nastavit BM na default. Ale jak říkám, Linux neznám. :?
SPACE FAMILY

Užívateľov profilový obrázok
Kiwi
Príspevky: 2056
Dátum registrácie: Ut Feb 13, 2007 5:18 pm
Bydlisko: Sobrance
Kontaktovať užívateľa:

Re: QMC WU

Príspevokod užívateľa Kiwi » So Jan 19, 2008 2:02 pm

Lenze keby bola chyba v Linuxe, tak by nebezal rok v pohode.
Keby bola chyba v nestabilite, tak by padal comp alebo mrzol,
alebo by nespocital korektne ani ABC, ale to pocita ok. Tak
preto tomu nerozumiem. Linux je ten isty na oboch strojoch.
Podstata objavu spočíva vo videní niečoho, čo videli všetci a v premýšľaní o niečom, na čo nikto nepomyslel.
Reality is, what we think it is. It is revealed to us by experiences. But I'have learned, that modern science tells us a very different story.

Užívateľov profilový obrázok
forest
Príspevky: 294
Dátum registrácie: Pi Feb 09, 2007 8:49 am
Kontaktovať užívateľa:

Re: QMC WU

Príspevokod užívateľa forest » Ne Jan 20, 2008 4:31 pm

A co verze BM, ta je taky stejná?

Užívateľov profilový obrázok
Kiwi
Príspevky: 2056
Dátum registrácie: Ut Feb 13, 2007 5:18 pm
Bydlisko: Sobrance
Kontaktovať užívateľa:

Re: QMC WU

Príspevokod užívateľa Kiwi » Ne Jan 20, 2008 5:34 pm

No jedna je 5.10.21 a druha 5.10.28, ale uz som na to prisiel.
Nebolo to CPU, ale bolo to RAM, len vcera som to PC poskladal,
a problem je v tom, ze hoci tie pamate v druhom kompe bezali
stabilne pri 2.1 V na 940 MHz, 5-5-5-15, tak tu nechcu bezat
stabilne ani pri 800 MHz, 5-5-5-18, na default napati, lebo
na tom nVidia chipsete sa v BIOS-e tej dosky neda menit napatie
RAM. Ale procak som dal aspon z 1.6 na 2.8 GHz, vyssie sa ist
neda, lebo to je lacna doska a vyssie FSB su nestabilne. :(
Podstata objavu spočíva vo videní niečoho, čo videli všetci a v premýšľaní o niečom, na čo nikto nepomyslel.
Reality is, what we think it is. It is revealed to us by experiences. But I'have learned, that modern science tells us a very different story.

Užívateľov profilový obrázok
miloso
Príspevky: 197
Dátum registrácie: Pi Jún 01, 2007 9:21 pm

Re: QMC WU

Príspevokod užívateľa miloso » Po Feb 16, 2009 12:50 pm

prí písani popisu o QMC som sa pri štúdiu dozvedel mnoho vecí o ktorých som ani nevedel, že ma to začalo ešte viac zaujímať. Tak že si stiahnem WUs a čo sa deje: http://qah.uni-muenster.de/results.php?userid=25657 7 jednotiek compute error :x nemáte nejaký typ v čom to bude?

už ani spinhenge nieje taký kreditovo výnosný projekt ako býval... :)
Obrázok Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
Hefto99
Príspevky: 739
Dátum registrácie: Ut Feb 06, 2007 12:59 am
Bydlisko: Zürich, Schweiz

Re: QMC WU

Príspevokod užívateľa Hefto99 » Po Feb 16, 2009 1:11 pm

IMHO Spinhenge nikdy nebol kreditovo vynosny.
Mne to pri fixnom pridelovani kreditu dava viac ako predtym. Ziadam 9-10 kreditov za jednotku a dostavam 13 :D
Keď nevieš kde si, nemôžeš zablúdiť.
Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
miloso
Príspevky: 197
Dátum registrácie: Pi Jún 01, 2007 9:21 pm

Re: QMC WU

Príspevokod užívateľa miloso » Po Feb 16, 2009 1:15 pm

ja som za 58 min dostával 11-12 a teraz za 1h a 20 min 13 :) ale to inde, dôležitý je QMC
Obrázok Obrázok


Návrat na "Ostatné projekty"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný