Wirus 7

Otázky a pomoc s problémami technického charakteru ako je nastavenie proxy serveru, problém s pripojením na internet a pod.

Moderátor: Moderátori

Užívateľov profilový obrázok
Kiwi
Príspevky: 2056
Dátum registrácie: Ut Feb 13, 2007 5:18 pm
Bydlisko: Sobrance
Kontaktovať užívateľa:

Re: Wirus 7

Príspevokod užívateľa Kiwi » Ut Mar 02, 2010 2:12 pm

No ak mas v BIOS-e zapnute EIST a C1E, C2E atd., tak to ma ist bez ohladu na OS.
Podstata objavu spočíva vo videní niečoho, čo videli všetci a v premýšľaní o niečom, na čo nikto nepomyslel.
Reality is, what we think it is. It is revealed to us by experiences. But I'have learned, that modern science tells us a very different story.

Užívateľov profilový obrázok
matob
Príspevky: 932
Dátum registrácie: Pi Dec 14, 2007 12:16 am
Bydlisko: Dudince & Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Wirus 7

Príspevokod užívateľa matob » Ut Mar 02, 2010 6:27 pm

no nič také v biose na notebooku nemám.. potrebujem na to nejaký soft.. ak taký vobec existuje
Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
slavko.sk
Príspevky: 1603
Dátum registrácie: Po Feb 05, 2007 4:42 pm
Bydlisko: Bratislava, Slovensko
Kontaktovať užívateľa:

Re: Wirus 7

Príspevokod užívateľa slavko.sk » Št Mar 04, 2010 9:53 am

Predpoklaldam ze ti na to treba ovladac do Win7 na CPU alebo nieco take.

Užívateľov profilový obrázok
matob
Príspevky: 932
Dátum registrácie: Pi Dec 14, 2007 12:16 am
Bydlisko: Dudince & Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Wirus 7

Príspevokod užívateľa matob » Št Mar 04, 2010 11:28 pm

no dobre, ale ako také niečo zohnať? cez google som sa ničoho nedopátral
Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
Zerkof12
Príspevky: 182
Dátum registrácie: Ut Feb 06, 2007 2:51 am
Bydlisko: Senec
Kontaktovať užívateľa:

Re: Wirus 7

Príspevokod užívateľa Zerkof12 » St Máj 19, 2010 6:05 pm

notebooky upravuju frekvenciu CPU same podla potreby. NHC sa nevyvoja uz niekolko rokov, preto pod W7 asi nejde...

nasiel som len toto ale to je na W7 64:

How to use Intel SpeedStep in Windows Seven 64 bit withe T7400 Core 2 Duo?

0. Verify that SpeedStep is enabled in the Bios of your Computer.

1. Download and unzip in your program folder :

. Cpuz64 (to see processor frequency in realtime)
. CrystalCPUIDx64 ( to change the frequency of your Core 2 Duo by SpeedStep)

2. Open cpuz64.exe and CrystalCPUIDx64.exe

3. In CrystalCPUID go in "Function" then "Intel Enhanced Speedstep Control"

4. In "New Multiplier" chose "6x" clic "Enable Change Voltage"

5. Click the button "Create Shorcut on Desktop"

6. Check Cpuz64 to see if the frequency really change when you click your new shorcut the frequency must change (2166.73Mhz to 999-1001Mhz).
It's perfectly working on my computer.
Tri veci si neviem zapamatat: mena, cisla a to tretie uz neviem co...

Užívateľov profilový obrázok
matob
Príspevky: 932
Dátum registrácie: Pi Dec 14, 2007 12:16 am
Bydlisko: Dudince & Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Wirus 7

Príspevokod užívateľa matob » Št Máj 20, 2010 5:06 pm

funguje to , dakujem :D
Obrázok


Návrat na "Technické fórum"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot], Yahoo [Bot] a 1 neregistrovaný