Nove ulohy

Výskum a vývoj nových algoritmov a metód pre predpovedanie proteínových štruktúr z proteínových reťazcov

Moderátor: Moderátori

Užívateľov profilový obrázok
Kiwi
Príspevky: 2056
Dátum registrácie: Ut Feb 13, 2007 5:18 pm
Bydlisko: Sobrance
Kontaktovať užívateľa:

Nove ulohy

Príspevokod užívateľa Kiwi » So Mar 10, 2007 8:40 pm

Prosim o radu.
Pri odosielani vysledkov nastala nejaka chyba
a par mega, ktore odosle a stiahne za par sekund,
odosielalo niekolko minut a stale to malo 0 %.
Dal som popakovat spojenie, nepomohlo.
Zatvoril som managera, spustil znova, nepomohlo.
Zrusil som ulohu, aktualizoval projekt a nic.
Odvtedy nechce stiahnut nove ulohy.
Resetoval som projekt, tiez nic.
Ostatne projekty idu ok.
V com je problem ?
Podstata objavu spočíva vo videní niečoho, čo videli všetci a v premýšľaní o niečom, na čo nikto nepomyslel.
Tachyum Rado Danilák Rottenkiwi

Užívateľov profilový obrázok
gabberattack
Príspevky: 1276
Dátum registrácie: Ut Feb 06, 2007 2:35 am
Bydlisko: Mooresville, NC
Kontaktovať užívateľa:

Príspevokod užívateľa gabberattack » So Mar 10, 2007 11:36 pm

Pozeral som na Tvoje projekty a pocitac nie je velmi aktivny - je tam Rosettu. Pokial masina rata ostatne, tak je to v pohode, problem bude az ked prestane ratat vsetky. Skontroluj si aj nastavenie vyuzitia miesta na disku - mne jedna masinka prestala ratat, lebo vycerpala kompletne vsetko volne miesto.
-gabberattack-
Keep The Panic!

...a Windows Vista
padá na Mesiaci
6x pomalšie!

Užívateľov profilový obrázok
gabberattack
Príspevky: 1276
Dátum registrácie: Ut Feb 06, 2007 2:35 am
Bydlisko: Mooresville, NC
Kontaktovať užívateľa:

Príspevokod užívateľa gabberattack » So Mar 10, 2007 11:38 pm

Este ma napadla jedna vec - mozes skopirovat vypis Messages z BOINC manazera ? Mozno tam nieco pise zaujimave, co by mohlo pomoct zistit pricinu.
-gabberattack-
Keep The Panic!

...a Windows Vista
padá na Mesiaci
6x pomalšie!

Užívateľov profilový obrázok
Kiwi
Príspevky: 2056
Dátum registrácie: Ut Feb 13, 2007 5:18 pm
Bydlisko: Sobrance
Kontaktovať užívateľa:

spravy z BM

Príspevokod užívateľa Kiwi » Ne Mar 11, 2007 1:00 am

pise : Scheduler : requested by user, co je ok
Scheduler version xxx succeed, co he tiez ok
(not requesting new work or completed task ), ci je
odveci. lebo nemam pozastavene ani ulohy ani ich ziskavani,
a hotova uloha tiez nikdy nebude, lebo ziadnu nemozem ziskat,
pricom ich servery vsetky idu a mne po kazdej aktualizacii pise,
ze odlozena komunikacia na 4 min a 2 sec :)
co to je za manazer, ked zatuhne, ak chcem skopirovat spravy,
a ak ich vlozim do niecoho, tak boinc prestane reagovat a mam
5.8.15 ktora je odporucana :)
Podstata objavu spočíva vo videní niečoho, čo videli všetci a v premýšľaní o niečom, na čo nikto nepomyslel.
Tachyum Rado Danilák Rottenkiwi

Užívateľov profilový obrázok
gabberattack
Príspevky: 1276
Dátum registrácie: Ut Feb 06, 2007 2:35 am
Bydlisko: Mooresville, NC
Kontaktovať užívateľa:

Re: spravy z BM

Príspevokod užívateľa gabberattack » Ne Mar 11, 2007 2:17 am

Kiwi napísal:pise :
(not requesting new work or completed task )


toto znamena, ze ma dost prace na cas, ktory si mu nastavil. Pravdepodobne natahal jednotky z ostatnych projektov a kym tie neskonci, tak nebude tahat nove pre Rosettu.

Inak ja mam teraz verziu 5.8.14 pre windows, bezia mi tam 4 projekty a kopirovanie mi funguje bezchybne. Mozno je problem so stabilitou Windows a nie manazera.
-gabberattack-
Keep The Panic!

...a Windows Vista
padá na Mesiaci
6x pomalšie!

Užívateľov profilový obrázok
Kiwi
Príspevky: 2056
Dátum registrácie: Ut Feb 13, 2007 5:18 pm
Bydlisko: Sobrance
Kontaktovať užívateľa:

re

Príspevokod užívateľa Kiwi » Ne Mar 11, 2007 3:09 am

stabilita Ubuntu je vyborna, tym to nebude.
Kazdy projekt je nezavisly, takze ked jeden pozastavim,
ostatne idu a vice versa.
Islo to dva tyzdne ok, rosetta mala najrychlejsi update
kreditu, korektne tahala a odosielala WU, kedze mam
permanetne pripojenie, tak nikdy netahala WU do zasoby.
Ale kedze update zlyhal a nemal som ani jednu WU,
tak sa mi zda nekorektne, ze nenatiahlo novu a furt
pisalo not requesting new, ked prave to som pozadoval :)
Podstata objavu spočíva vo videní niečoho, čo videli všetci a v premýšľaní o niečom, na čo nikto nepomyslel.
Tachyum Rado Danilák Rottenkiwi

Užívateľov profilový obrázok
gabberattack
Príspevky: 1276
Dátum registrácie: Ut Feb 06, 2007 2:35 am
Bydlisko: Mooresville, NC
Kontaktovať užívateľa:

Príspevokod užívateľa gabberattack » Ne Mar 11, 2007 8:28 pm

Aha, ty mas ubuntu ? Potrebujuem poradit - nerobil si nahodou surveillance system pod ubuntu ? Mam program Zoneminder a som z neho dost nestastny - nechce mi robit realtime video, ale len jednotlive obrazky rychlostou asi 1 obrazok za 2-3 sekundy.

Inak - o tomto som sa bavil so Slavkom a ide o to, ze BOINC scheduler rata dopredu kolko sa vyratalo aT porovnava to s nastavenim jednotlivych projektov v percentach. Ak Ti napriklad pre vypadok serveru jedneho projektu tahalo isty cas ostatne projekty, po znovunabehnuti sa tento projekt uprednostni pred ostatnymi a nataha Ti viac jednotiek z ostatnych.

Ohladne stability - mozno je v tej verzii nejaky bug, skus inu verziu, alebo pozri sa na nastavenie. Mne napriklad pred casom pod Mandrivou padal BOINC ked som ho nastavil ako servis pri starte, ale pri manualnom spusteni nerobil problemy. Tak som zmenil distribuciu a potom to fachalo ok. :-)))
-gabberattack-
Keep The Panic!

...a Windows Vista
padá na Mesiaci
6x pomalšie!

Užívateľov profilový obrázok
Kiwi
Príspevky: 2056
Dátum registrácie: Ut Feb 13, 2007 5:18 pm
Bydlisko: Sobrance
Kontaktovať užívateľa:

re

Príspevokod užívateľa Kiwi » Ne Mar 11, 2007 8:38 pm

Neporadim Ti, lebo ja som s videom nikdy nerobil.
Teraz vysli v PC REVUE nd 8 GB DVD nejake programy
na upravu videa aj WIN aj LIN.
Problem s Rosetou je, ze mi nechce ani pri odpojeni
a pripojeni sa k projektu stiahnut cely projekt,
zacne tahat 2 fajly, a taha ich pol hodiny a stiahne
0 bajtov, propojenie je 1240 kbitov, ostatne projekty
uploaduje aj downloaduje ok, len Roseta nejde :))))))))
Server status je all running, tak neviem :)
Podstata objavu spočíva vo videní niečoho, čo videli všetci a v premýšľaní o niečom, na čo nikto nepomyslel.
Tachyum Rado Danilák Rottenkiwi

Užívateľov profilový obrázok
gabberattack
Príspevky: 1276
Dátum registrácie: Ut Feb 06, 2007 2:35 am
Bydlisko: Mooresville, NC
Kontaktovať užívateľa:

Príspevokod užívateľa gabberattack » Po Mar 12, 2007 12:38 am

Skus poslednu vec - odpoj sa z projektu a znovu sa pripoj (detach-attach). Pozeral som, ze si s tym uz nieco robil a stiahlo (neviem ci uspesne) nejake jednotky. Ak mozes (nezamrzne Ti to), skopiruj sem vypis z klienta.
-gabberattack-
Keep The Panic!

...a Windows Vista
padá na Mesiaci
6x pomalšie!

Užívateľov profilový obrázok
Zerkof12
Príspevky: 182
Dátum registrácie: Ut Feb 06, 2007 2:51 am
Bydlisko: Senec
Kontaktovať užívateľa:

Príspevokod užívateľa Zerkof12 » Po Mar 26, 2007 5:17 pm

ja som sa dopracoval k problemu "process not found" a pre opakovane restartovanie pocitania vysledku "compute error". restartoval som, attachol, detachol atd. mozno je to tym, ze tam mam PowerPC CPU... tak som to musel detachnut, mal niekto podobny problem? (OS 10.4.9, manager 5.8.15, CPU G3 500)

Nateraz som tam dal Grid
Tri veci si neviem zapamatat: mena, cisla a to tretie uz neviem co...

Užívateľov profilový obrázok
gabberattack
Príspevky: 1276
Dátum registrácie: Ut Feb 06, 2007 2:35 am
Bydlisko: Mooresville, NC
Kontaktovať užívateľa:

Príspevokod užívateľa gabberattack » Ut Mar 27, 2007 2:07 am

Zerkof12 napísal:ja som sa dopracoval k problemu "process not found" a pre opakovane restartovanie pocitania vysledku "compute error". restartoval som, attachol, detachol atd. mozno je to tym, ze tam mam PowerPC CPU... tak som to musel detachnut, mal niekto podobny problem? (OS 10.4.9, manager 5.8.15, CPU G3 500)

Nateraz som tam dal Grid


Ja ma tiez obcas chybny vysledok na mojom iBooku, no vacsinou sa jednotka restartne hned na zaciatku a nepridem o vela. Podla mna G3 nie je vhodne na Rosettu, neuvazoval si o upgrade na G4 ? Daju sa kupit za celkom rozumnu cenu add-on chipy s procesorom. My sme takto upgradovali 3 masiny (jedna rata einsteina a druha rosettu), podla typu powermaca sa da ist az na 1,4 GHz. Narast rychlosti je dost viditelny, ani nie tak co sa tyka BOINCu, ale skor komfortu prace s MACom.

P.S.: Verzia 5.8.15 ma nejaky hnusny bug, zamrzala mi ako na windowsoch, tak aj na OS X (10.3.9). Vyskusaj verziu 5.8.16, tu mam teraz a zatial fici na MACu dobre. Na linuxovych aj MAC masinach mame este verziu 4.43 a zatial nevidim dovod na zmenu.
-gabberattack-
Keep The Panic!

...a Windows Vista
padá na Mesiaci
6x pomalšie!

Užívateľov profilový obrázok
Zerkof12
Príspevky: 182
Dátum registrácie: Ut Feb 06, 2007 2:51 am
Bydlisko: Senec
Kontaktovať užívateľa:

Príspevokod užívateľa Zerkof12 » Ut Mar 27, 2007 3:17 am

ja som v Macoch amater... to mi sluzi iba na hranie, ci skor na ucenie sa s OS X, aj tak nemam cas..., ale neviem ci tam niekam narvem G4ku, to je iMac - ten stary okruhly s CRT (ked tak posli nejake linky na hardware upgrade atd)... dal som tam teraz 5.4.9ku managera
Tri veci si neviem zapamatat: mena, cisla a to tretie uz neviem co...

Užívateľov profilový obrázok
gabberattack
Príspevky: 1276
Dátum registrácie: Ut Feb 06, 2007 2:35 am
Bydlisko: Mooresville, NC
Kontaktovať užívateľa:

Príspevokod užívateľa gabberattack » Ut Mar 27, 2007 3:53 am

Zerkof12 napísal:ja som v Macoch amater... to mi sluzi iba na hranie, ci skor na ucenie sa s OS X, aj tak nemam cas..., ale neviem ci tam niekam narvem G4ku, to je iMac - ten stary okruhly s CRT (ked tak posli nejake linky na hardware upgrade atd)... dal som tam teraz 5.4.9ku managera



Sorry, na iMacy sa upgrady procesorov nerobia. Som myslel, ze mas Powermac - skrinku a monitor osobitne. Nuz tak ostava len najst projekt, ktory by nebol velmmi narocny a ako masinka na hranie je to v pohode.
-gabberattack-
Keep The Panic!

...a Windows Vista
padá na Mesiaci
6x pomalšie!

Užívateľov profilový obrázok
slavko.sk
Príspevky: 1603
Dátum registrácie: Po Feb 05, 2007 4:42 pm
Bydlisko: Bratislava, Slovensko
Kontaktovať užívateľa:

Re: Nove ulohy

Príspevokod užívateľa slavko.sk » Pi Jan 02, 2009 10:18 pm

Projekt prestal davat noVe WU, skoda ze prave teraz ked som sa nan napojil 6 jadrami. Nevadi, snad coskoro budu nove WU a tych planovanych 100k si tam dam. Zatial teda E@H bude profitovat kedze ani malaria nedava WU.

Užívateľov profilový obrázok
forest
Príspevky: 294
Dátum registrácie: Pi Feb 09, 2007 8:49 am
Kontaktovať užívateľa:

Re: Nove ulohy

Príspevokod užívateľa forest » Pi Jan 02, 2009 10:36 pm

Malárie je prozatím ukončena, takže tam čekáš slavko.sk na novou práci asi marně.


Návrat na "Rosetta@home (RALPH@home)"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný