Astropulse

Hľadanie mimozemských civilizácií

Moderátor: Moderátori

Užívateľov profilový obrázok
slavko.sk
Príspevky: 1603
Dátum registrácie: Po Feb 05, 2007 4:42 pm
Bydlisko: Bratislava, Slovensko
Kontaktovať užívateľa:

Re: Astropulse

Príspevokod užívateľa slavko.sk » So Aug 16, 2008 9:43 am

Mne vcera stiahlo 3 Astro WU (zakazal som SETI Enhanced), vyzera to na 77 hodin 1 WU na Q9300 @2.7GHz (zatial mam 18% zratane) - este sa to len kalibruje, pockam do vecera a hlavne uvidim ked sa dorataju.

Užívateľov profilový obrázok
Kiwi
Príspevky: 2056
Dátum registrácie: Ut Feb 13, 2007 5:18 pm
Bydlisko: Sobrance
Kontaktovať užívateľa:

Re: Astropulse

Príspevokod užívateľa Kiwi » So Aug 16, 2008 3:38 pm

Obrázok
Mne to spocitalo 29 % za cca. 10.5 hod., to znamena 10.5 / 0.29 = 36.2 hod. je cas na WU,
OS je Ubuntu 8.04, kernel 2.6.24 x86_64, CPU E4400 @ 3.6 GHz. Deadline je 30 dni.
App: astropulse_4.35_x86_64-pc-linux-gnu. Ak vie niekto o optimalizovanej app pre
vyssie spomenuty OS, tak sem prosim hodte link.
Podstata objavu spočíva vo videní niečoho, čo videli všetci a v premýšľaní o niečom, na čo nikto nepomyslel.
Tachyum Rado Danilák Rottenkiwi

Užívateľov profilový obrázok
slavko.sk
Príspevky: 1603
Dátum registrácie: Po Feb 05, 2007 4:42 pm
Bydlisko: Bratislava, Slovensko
Kontaktovať užívateľa:

Re: Astropulse

Príspevokod užívateľa slavko.sk » So Aug 16, 2008 6:17 pm

Mne to po 39% vyzera na 38,5 hod/WU na Q9300 @ 2.7GHz co v porovnani s CPU E4400 @ 3.6 GHz a 36,1 hod/WU vyzera celkom dobre hlavne este ked vezmem ze mi rata 4 WU naraz (teda konkretne 3 lebo viac mi nedal).

Užívateľov profilový obrázok
Kiwi
Príspevky: 2056
Dátum registrácie: Ut Feb 13, 2007 5:18 pm
Bydlisko: Sobrance
Kontaktovať užívateľa:

Re: Astropulse

Príspevokod užívateľa Kiwi » So Aug 16, 2008 8:26 pm

Sak keby si ho mal na 3.3 tak by siel este lepsie. :) To su vyhody 6 M cache oproti 2 M.
Keby stal ten CPU 4000 Sk, tak by som este usetril na elektrine. :)
Podstata objavu spočíva vo videní niečoho, čo videli všetci a v premýšľaní o niečom, na čo nikto nepomyslel.
Tachyum Rado Danilák Rottenkiwi

Užívateľov profilový obrázok
slavko.sk
Príspevky: 1603
Dátum registrácie: Po Feb 05, 2007 4:42 pm
Bydlisko: Bratislava, Slovensko
Kontaktovať užívateľa:

Re: Astropulse

Príspevokod užívateľa slavko.sk » So Aug 16, 2008 9:33 pm

Kiwi napísal:Sak keby si ho mal na 3.3 tak by siel este lepsie. :) To su vyhody 6 M cache oproti 2 M.
Keby stal ten CPU 4000 Sk, tak by som este usetril na elektrine. :)

No stoji 7,500 a keby som ho dal na 2.83GHz ako 9550 ale ta ma 2x6MB cache moj ma len 2x3MB tak by sa to aj tak nevyrovnalo, ale ja som spokojny.
Vysledny cas mi stale vychadza na 38,5 hod ... momentalne mam 48% zratane.

Užívateľov profilový obrázok
matob
Príspevky: 932
Dátum registrácie: Pi Dec 14, 2007 12:16 am
Bydlisko: Dudince & Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Astropulse

Príspevokod užívateľa matob » Ne Aug 17, 2008 1:05 pm

Majú niečo spoločné astropulse a seti-beta ?
myslím že zmyslom seti-beta bolo niečo ako prehľadávať širšie spektrum, niečo na spôsob Einsteina,
tým pádom by aplikácia bola schopná zachytiť aj iné signály ako ufonske rádio, teda výbuchy supernov a iné.
Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
Kiwi
Príspevky: 2056
Dátum registrácie: Ut Feb 13, 2007 5:18 pm
Bydlisko: Sobrance
Kontaktovať užívateľa:

Re: Astropulse

Príspevokod užívateľa Kiwi » Ne Aug 17, 2008 5:22 pm

No moje WU sa uz blizia ku koncu, ale co som pozeral, tak prideleny kredit za 36.5 hodinove
WU je 719 bodov, co znamena pre DualCore RAC 940 bodov, pricom Milky ma na tom
istom CPU RAC cez. 4000, pricom aj CPU sa s Astropulse znacne prehrieva. :shock:
Podstata objavu spočíva vo videní niečoho, čo videli všetci a v premýšľaní o niečom, na čo nikto nepomyslel.
Tachyum Rado Danilák Rottenkiwi

Užívateľov profilový obrázok
slavko.sk
Príspevky: 1603
Dátum registrácie: Po Feb 05, 2007 4:42 pm
Bydlisko: Bratislava, Slovensko
Kontaktovať užívateľa:

Re: Astropulse

Príspevokod užívateľa slavko.sk » Ne Aug 17, 2008 9:49 pm

Kiwi napísal:No moje WU sa uz blizia ku koncu, ale co som pozeral, tak prideleny kredit za 36.5 hodinove
WU je 719 bodov, co znamena pre DualCore RAC 940 bodov, pricom Milky ma na tom
istom CPU RAC cez. 4000, pricom aj CPU sa s Astropulse znacne prehrieva. :shock:

No mne uz doratalo WU ... 37,75 hodiny = 723 kreditov (claimed) x 4 jadra = 2892 kreditov co je 1838 kreditov / 24 hodin.

Užívateľov profilový obrázok
Hefto99
Príspevky: 745
Dátum registrácie: Ut Feb 06, 2007 12:59 am
Bydlisko: Zürich, Schweiz

Re: Astropulse

Príspevokod užívateľa Hefto99 » Ne Aug 17, 2008 11:11 pm

matob napísal:Majú niečo spoločné astropulse a seti-beta ?
myslím že zmyslom seti-beta bolo niečo ako prehľadávať širšie spektrum, niečo na spôsob Einsteina,
tým pádom by aplikácia bola schopná zachytiť aj iné signály ako ufonske rádio, teda výbuchy supernov a iné.


SETI-Beta sa pouziva na vyvoj a testovanie aplikacii pre SETI, takze aj Astropulse bezalo na SETI-Beta.

Precitaj si prvy prispevok v tejto sekcii:
hefto99 napísal:Co sa este da najst pomocou astropulse okrem mimozemstanov:
Astropulse pomoze najst dalsie zaujimave zdroje signalu - extremne rychlo rotujuce pulzary, explodujuce cierne diery, alebo nove - dosial nepozorovane ukazy.
Keď nevieš kde si, nemôžeš zablúdiť.
Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
miloso
Príspevky: 197
Dátum registrácie: Pi Jún 01, 2007 9:21 pm

Re: Astropulse

Príspevokod užívateľa miloso » Ne Aug 17, 2008 11:49 pm

aby som sa aj ja vyjadril: konečne niečo užitočné =D>
Obrázok Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
numlock
Príspevky: 113
Dátum registrácie: So Júl 05, 2008 11:06 pm

Re: Astropulse

Príspevokod užívateľa numlock » Po Aug 18, 2008 12:35 pm

miloso - súhlas.. :D

- normalne rozmyslam zeby som to zacal pocitat, ale pockam si kym sa nebude dat vybrat iba Astropulse.. mimozemstanov mam na haku.
Obrázok Q6600 @ 3600MHz , 4GB Ram , HD5850 , win7 x64

Užívateľov profilový obrázok
matob
Príspevky: 932
Dátum registrácie: Pi Dec 14, 2007 12:16 am
Bydlisko: Dudince & Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Astropulse

Príspevokod užívateľa matob » Po Aug 18, 2008 12:38 pm

numlock napísal:miloso - súhlas.. :D

- normalne rozmyslam zeby som to zacal pocitat, ale pockam si kym sa nebude dat vybrat iba Astropulse.. mimozemstanov mam na haku.

Ved sa to dá vybrať :D
daj si profil
Resource share and graphics
SETI@home preferences
Edit SETI@home preferences
Run only the selected applications --Astropulse
Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
slavko.sk
Príspevky: 1603
Dátum registrácie: Po Feb 05, 2007 4:42 pm
Bydlisko: Bratislava, Slovensko
Kontaktovať užívateľa:

Re: Astropulse

Príspevokod užívateľa slavko.sk » Po Aug 18, 2008 2:00 pm

matob napísal:
numlock napísal:miloso - súhlas.. :D

- normalne rozmyslam zeby som to zacal pocitat, ale pockam si kym sa nebude dat vybrat iba Astropulse.. mimozemstanov mam na haku.

Ved sa to dá vybrať :D
daj si profil
Resource share and graphics
SETI@home preferences
Edit SETI@home preferences
Run only the selected applications --Astropulse

Tak som si to aj ja nastavil, iba Astropulse.

Užívateľov profilový obrázok
numlock
Príspevky: 113
Dátum registrácie: So Júl 05, 2008 11:06 pm

Re: Astropulse

Príspevokod užívateľa numlock » Po Aug 18, 2008 2:13 pm

aha, takze uz to funguje... diki za info, skusim par WUciek...

EDIT: no zdasa ze tam nieje vela WU, podarilo sa mi chytit jednu 80 hodinovu :shock: , uvidime ako to pojde...
EDIT2: 10% hotovo za 3 hod. - takze to vychadza na cca 30 hodin...
EDIT3: takze WU dokoncena za 28hodin a 46minut..
Obrázok Q6600 @ 3600MHz , 4GB Ram , HD5850 , win7 x64


Návrat na "SETI@home"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný