Skuska podpisu
Moderátor: Moderátori
- azor666
- Dátum registrácie: Po Feb 05, 2007 9:28 pm
- Kontaktovať používateľa:
Asi, už začínáme být stím boinc.cz vlezlí. Ale tam to máme vyřešeno kompromisem. Že každý může mít grafický popis jen "jednou na stránce". Tím se odstraní problém příspěvků "jj:)_půlstránkový_obrázek" "jasně- půlstránkový_obrázek"
Jinak jsem také zastáncem textových popisů, nebo alespoň širokých a průhledných. Ale když to nebliká tak to přežiju.
Jinak jsem také zastáncem textových popisů, nebo alespoň širokých a průhledných. Ale když to nebliká tak to přežiju.
-
- Dátum registrácie: Po Feb 05, 2007 7:23 pm
Kazdy z nas, kto pocita BOINC, mimo ine, sa pozera i do svojich statistik, ako mu pribudaju kredity. Podla mna je riesenim skor dat odkaz na svoju osobnu statistiku (podpis). A miesto polstrankoveho podpisu tam bude iba napriklad "moje statistiky" ("moje podpisy"). Toto sa uz riesilo i na boinc.cz pred dvoma rokmi, ked jeden uzivatel tam prispieval prispevkami jednou vetou, a jeho podpisy boli vacsie ako samotny prispevok.
- slavko.sk
- Dátum registrácie: Po Feb 05, 2007 3:42 pm
Viacmenej som to myslel ironicky. Myslim ze ze podpisy treba pouzivat rozumne, to je jasne. Zas pokial to nebude velky problem tak by som to nejak explicitne neobmedzoval. Stale je mozne pritvrdit a dokonca niekoho z fora aj zrusit. Som ale presvedceni ze vacsina nas ma rozum a bude podpisy pouzivat rozumne.
Okrem toho na LCD 1600x1200 toho aj tak vidno dost vela
Okrem toho na LCD 1600x1200 toho aj tak vidno dost vela