Strana 1 z 1

Ako preniest WU z jedneho PC na druhe ?

Napísané: So Feb 09, 2008 9:10 pm
od užívateľa Kiwi
Ako mam preniest WU z jedneho PC na druhe, lebo je zjavne, ze na zaklade
benchmarku, bolo zle odhadnute mnozstvo WU, ktore jedno PC nezvladne ?

Re: Ako preniest WU z jedneho PC na druhe ?

Napísané: Ne Feb 10, 2008 9:56 am
od užívateľa Honza
Kdysi jsem s tim experimentoval u CPDN.
Jednodussi varianta je prenest WU z projektu, ktery uz na druhe masine existuje vcetne pouzivane aplikace. Horsi je to u jednotek, kde na cilove masine aplikace a/nebo projekt neexistuje. Hardcore je to v pripade, ze je jednotka rozpocitana.
Kazdopadne to znamenalo rucni editovani xml souboru, kopirovani souboru atd. - mravenci prace. Zaloha BOINC pred timto experimentem je povinna a stejne tak doporucuji vypnout pristup na sit (kdyz se neco nepovede).

Druhym zpusobem je, ze na druhou masinu prekopiruju cely BOINC a pozastavim vsechny WU, ktere se pocitaji na prvni masine a obracene na prvni masine pozastavim vse, co pocitam na druhe.
Neni to prenos WU z jedne instalace BOINCu na druhou, ale je to uzivatelsky jednoduche a v nekterych pripadech i schudnym resenim.

Re: Ako preniest WU z jedneho PC na druhe ?

Napísané: Ne Feb 10, 2008 4:39 pm
od užívateľa Kiwi
Ja som nakopiroval WU z ABC, editoval /home/kiwi/BOINC/sched_request_abcathome.com.xml,
a tiez podobne subory, pre ostatne projekty, tak, ze som tam nakopiroval tu cast, z hore
menovaneho, ktora sa odlisovala, ale nepomohlo, nieco v tych xml este treba zmenit, len
neviem co.

Re: Ako preniest WU z jedneho PC na druhe ?

Napísané: Ne Feb 10, 2008 5:18 pm
od užívateľa PavolR
Asi najlepsie bude, ked odmazes jednotky, ktore nestihnes vypocitat. Je to sice kruty sposob, ale nic sa nestane. Tieto jednotky dostane niekto iny. Prajem krasny den. :) :D

Re: Ako preniest WU z jedneho PC na druhe ?

Napísané: Ne Feb 10, 2008 5:24 pm
od užívateľa Kiwi
Hej, lenze to je zlozite, lebo ja uz to PC nebudem mat, a potreboval by som vediet,
ako to urobil v Linuxe cez vzdialenu spravu. Lebo ten problem bude stale, lebo
pri tom istom nastaveni preferencii, na 1. PC stiahne 20 WU, pricom ide o E4400
na 3.5 GHz a na 2. stiahne 150 WU, pricom ide o Celeron 1.6 GHz, a ja neviem
opreco uz nevedia urobit poriadnu benchmarkovu kniznicu, ktora +-5 % odhadne
vykon CPU, RAM atd. :)

Re: Ako preniest WU z jedneho PC na druhe ?

Napísané: Ne Feb 10, 2008 8:43 pm
od užívateľa slavko.sk
Kiwi napísal:Hej, lenze to je zlozite, lebo ja uz to PC nebudem mat, a potreboval by som vediet,
ako to urobil v Linuxe cez vzdialenu spravu. Lebo ten problem bude stale, lebo
pri tom istom nastaveni preferencii, na 1. PC stiahne 20 WU, pricom ide o E4400
na 3.5 GHz a na 2. stiahne 150 WU, pricom ide o Celeron 1.6 GHz, a ja neviem
opreco uz nevedia urobit poriadnu benchmarkovu kniznicu, ktora +-5 % odhadne
vykon CPU, RAM atd. :)

A co tak vytvorit pre kazdy komp iny profil a nastavit mu inu velkost bufera?
Raz som skusal preniest WU z jedneho kompu na druhy a po hodinach neuspechov som to vzdal.
Jedine ked prenesies cely adresar BOINC.

Re: Ako preniest WU z jedneho PC na druhe ?

Napísané: Ne Feb 10, 2008 9:30 pm
od užívateľa forest
Kiwi napísal:Lebo ten problem bude stale, lebo
pri tom istom nastaveni preferencii, na 1. PC stiahne 20 WU, pricom ide o E4400
na 3.5 GHz a na 2. stiahne 150 WU, pricom ide o Celeron 1.6 GHz....

Nebude to fungovat furt stejně. Dle provozu a časů výpočtu se ti zásoba automaticky bude upravovat podle dané mašiny a provozu na ní.
V první fázi možná nebude stíhat počítat co si stáhne, ale tím zakáže stahovat další dokud to co má nezpracuje a pak už si bude stahovat tolik, kolik teoreticky dle prozatimního provozu stihnout zvládne.