Boinc 6.6.28 x86_64 vo Windows 7

Diskusia ohľadom inštalácie, riešenia problémov, nových verzií, optimalizácie atď.

Moderátor: Moderátori

Užívateľov profilový obrázok
Kiwi
Príspevky: 2056
Dátum registrácie: Ut Feb 13, 2007 5:18 pm
Bydlisko: Sobrance
Kontaktovať užívateľa:

Boinc 6.6.28 x86_64 vo Windows 7

Príspevokod užívateľa Kiwi » Ut Máj 26, 2009 4:27 am

Kde mam nastavit vo WIN prioritu pre boinc klienta, lebo mi nestiha z TV tunera nahravat video.
Win som nepouzival od r. 1994, to malo este ver. 3.0 resp. 3.11 myslim. A vyzeralo to uplne inak. :D
Podstata objavu spočíva vo videní niečoho, čo videli všetci a v premýšľaní o niečom, na čo nikto nepomyslel.
Tachyum Rado Danilák Rottenkiwi

Užívateľov profilový obrázok
gabberattack
Príspevky: 1276
Dátum registrácie: Ut Feb 06, 2007 2:35 am
Bydlisko: Mooresville, NC
Kontaktovať užívateľa:

Re: Boinc 6.6.28 x86_64 vo Windows 7

Príspevokod užívateľa gabberattack » Ut Máj 26, 2009 5:31 am

Podla mna staci, ked obmedzis utilizaciu CPU v manazerovi pod 100%. Wirusy tiez nepouivam uz pekne dlhy cas, mam akurat tak virtualny Wirus 2000, kde obcas zadrtim nejake starsie gamesy.
-gabberattack-
Keep The Panic!

...a Windows Vista
padá na Mesiaci
6x pomalšie!

Užívateľov profilový obrázok
Kiwi
Príspevky: 2056
Dátum registrácie: Ut Feb 13, 2007 5:18 pm
Bydlisko: Sobrance
Kontaktovať užívateľa:

Re: Boinc 6.6.28 x86_64 vo Windows 7

Príspevokod užívateľa Kiwi » Ut Máj 26, 2009 3:45 pm

No praveze toto som v v tom novom managerovi nikde nenasiel. :)
Podstata objavu spočíva vo videní niečoho, čo videli všetci a v premýšľaní o niečom, na čo nikto nepomyslel.
Tachyum Rado Danilák Rottenkiwi

Užívateľov profilový obrázok
mbs
Príspevky: 143
Dátum registrácie: Po Jún 23, 2008 11:15 am
Bydlisko: Dolný Ohaj
Kontaktovať užívateľa:

Re: Boinc 6.6.28 x86_64 vo Windows 7

Príspevokod užívateľa mbs » Ut Máj 26, 2009 4:02 pm

Na Macu je (v mode "Advanced View") menu "Preferences" v nom zalozka "processor usage..."
Na Windowsoch by to snad mohlo byt podobne (neviem)

Užívateľov profilový obrázok
Kiwi
Príspevky: 2056
Dátum registrácie: Ut Feb 13, 2007 5:18 pm
Bydlisko: Sobrance
Kontaktovať užívateľa:

Re: Boinc 6.6.28 x86_64 vo Windows 7

Príspevokod užívateľa Kiwi » Ut Máj 26, 2009 4:27 pm

Vsak tu v Linuxe to mam.
Ale vo WIN v BM 6.6.28 to uz nie je, len Switch between applications every xxx sec.
Prílohy
cpu-boinc.jpg
cpu-boinc.jpg (12.48 KiB) 3804 zobrazení
Podstata objavu spočíva vo videní niečoho, čo videli všetci a v premýšľaní o niečom, na čo nikto nepomyslel.
Tachyum Rado Danilák Rottenkiwi

Užívateľov profilový obrázok
gabberattack
Príspevky: 1276
Dátum registrácie: Ut Feb 06, 2007 2:35 am
Bydlisko: Mooresville, NC
Kontaktovať užívateľa:

Re: Boinc 6.6.28 x86_64 vo Windows 7

Príspevokod užívateľa gabberattack » Ut Máj 26, 2009 10:55 pm

Ved tam to mas rovno pred sebou, len Ti neukazuje jednotku, kedze je skryta - policko nie je dostatocne siroke na zobrazenie 3 cislic. Ci to si dal screenshot z Linux verzie? Nahod aktualny screenshot Wirusackeho BOINCu.
Prílohy
Picture 1.png
Picture 1.png (77.35 KiB) 3772 zobrazení
-gabberattack-
Keep The Panic!

...a Windows Vista
padá na Mesiaci
6x pomalšie!

Užívateľov profilový obrázok
Kiwi
Príspevky: 2056
Dátum registrácie: Ut Feb 13, 2007 5:18 pm
Bydlisko: Sobrance
Kontaktovať užívateľa:

Re: Boinc 6.6.28 x86_64 vo Windows 7

Príspevokod užívateľa Kiwi » St Máj 27, 2009 12:03 am

Aha je to tam, len bolo treba roztiahnut okno. #-o
No ale ked dam use at most 90 perc., tak to nefunguje, lebo prerusi pracu na kazdom jadre,
ale asi v kazdej tretej sekunde. V Task Manageri klesne vyuzitie.
Ked zas dam On multiprocessor systems use at most 90 perc., tak uplne prestane pouzivat jedno jadro.
V Ubuntu som vsetko mal na 100 perc, a nemal som problem s nahravanim.
Ako zmenit prioritu procesov vo Windows 7 ?
Podstata objavu spočíva vo videní niečoho, čo videli všetci a v premýšľaní o niečom, na čo nikto nepomyslel.
Tachyum Rado Danilák Rottenkiwi

Užívateľov profilový obrázok
Kiwi
Príspevky: 2056
Dátum registrácie: Ut Feb 13, 2007 5:18 pm
Bydlisko: Sobrance
Kontaktovať užívateľa:

Re: Boinc 6.6.28 x86_64 vo Windows 7

Príspevokod užívateľa Kiwi » St Máj 27, 2009 12:21 am

Este mam jeden problem, ak sa pripojim cez Boinc Managera vo WIN na ine PC v LAN, tak uz sa neviem pripojit
znova ku klientovi, na tom PC, kde som. Ako na to ? V Ubuntu som zavrel BM a po otvoreni sa spojil s klientom sam.
Tu vo WIN, mi ostava aktivny ten vybrany iny PC v LAN.
Podstata objavu spočíva vo videní niečoho, čo videli všetci a v premýšľaní o niečom, na čo nikto nepomyslel.
Tachyum Rado Danilák Rottenkiwi

Užívateľov profilový obrázok
slavko.sk
Príspevky: 1603
Dátum registrácie: Po Feb 05, 2007 4:42 pm
Bydlisko: Bratislava, Slovensko
Kontaktovať užívateľa:

Re: Boinc 6.6.28 x86_64 vo Windows 7

Príspevokod užívateľa slavko.sk » St Máj 27, 2009 12:32 am

Kiwi napísal:Este mam jeden problem, ak sa pripojim cez Boinc Managera vo WIN na ine PC v LAN, tak uz sa neviem pripojit
znova ku klientovi, na tom PC, kde som. Ako na to ? V Ubuntu som zavrel BM a po otvoreni sa spojil s klientom sam.
Tu vo WIN, mi ostava aktivny ten vybrany iny PC v LAN.

Skus dat localhost a myslim ze vtedy ignoruje heslo ... nieco take si matne pamatam.

Užívateľov profilový obrázok
Kiwi
Príspevky: 2056
Dátum registrácie: Ut Feb 13, 2007 5:18 pm
Bydlisko: Sobrance
Kontaktovať užívateľa:

Re: Boinc 6.6.28 x86_64 vo Windows 7

Príspevokod užívateľa Kiwi » St Máj 27, 2009 1:16 am

Daval som 192.168.0.2 aj 127.0.0.1, a pisalo nespravne heslo, ale ked som dal localhost, doplnilo heslo samo. DIky. :D
Podstata objavu spočíva vo videní niečoho, čo videli všetci a v premýšľaní o niečom, na čo nikto nepomyslel.
Tachyum Rado Danilák Rottenkiwi

Užívateľov profilový obrázok
gabberattack
Príspevky: 1276
Dátum registrácie: Ut Feb 06, 2007 2:35 am
Bydlisko: Mooresville, NC
Kontaktovať užívateľa:

Re: Boinc 6.6.28 x86_64 vo Windows 7

Príspevokod užívateľa gabberattack » St Máj 27, 2009 4:38 am

Kiwi napísal:Aha je to tam, len bolo treba roztiahnut okno. #-o
No ale ked dam use at most 90 perc., tak to nefunguje, lebo prerusi pracu na kazdom jadre,
ale asi v kazdej tretej sekunde. V Task Manageri klesne vyuzitie.
Ked zas dam On multiprocessor systems use at most 90 perc., tak uplne prestane pouzivat jedno jadro.
V Ubuntu som vsetko mal na 100 perc, a nemal som problem s nahravanim.
Ako zmenit prioritu procesov vo Windows 7 ?


Nastav Use at most 75% CPU a On multiprocessors use at most 100% CPU. Pokial chces vyuzivat graficku kartu, tak to funguje rovnako myslim.
BOINC manazer znizuje zatazenie procaku na dane percento nie priamo, ale v priemere (reaguje na zmeny zatazenia procaku ostatnymi procesmi). Ked napriklad znizis vytazenie na iste percento (trebars 75%), ono to nezatazuje jadra konstantne na to percento vykonu, ale ide hore/dole na 100% a klesa dolu pod hranicu urcenu manazerom a teda napriklad pri 75% zatazeni kazdu stvrtu sekundu klesa jadro nadol - takze krivka zatazenia CPU je nerovnomerna sinusoida (rovnomerna by bola pri 50% zatazeni) s vrcholom 100% a dnom niekde okolo 35% - priemer vychadza na tych 75%.
Prílohy
Picture 2.png
Picture 2.png (100.86 KiB) 3751 zobrazení
-gabberattack-
Keep The Panic!

...a Windows Vista
padá na Mesiaci
6x pomalšie!


Návrat na "BOINC Manager a iný sofware"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní