Strana 1 z 4

GPUGRID

Napísané: Ut Jan 27, 2009 11:21 pm
od užívateľa Juvs
Dnes sa mi stiahla nova aplikacia 6.62 a oproti 6.61 je to teda brutal rozdiel v zatazi CPU, kde 6.62 vyuziva len cca 1-2% CPU oproti 6.61 ktora vyuvivala na mojom X2 3800+ 43% CPU, pri zachovani rychlosti ratania WU. =D>

Re: GPUGRID

Napísané: St Jan 28, 2009 3:07 am
od užívateľa Kiwi
No mne to vypisalo toto:
Obrázok
To znamena, ze nemozem zatial pocitat, alebo nebudem moct vobec pocitat ?
Mam nVidia 8400 GS a Ubuntu x64_64.

Re: GPUGRID

Napísané: St Jan 28, 2009 2:50 pm
od užívateľa Juvs
Aku mas verziu BM a drivera od grafickej karty ? Inak ratat by ti to malo aj ked neviem ci stihnes doratat v dedline 4dni. Odporucaju ratat na kartach ktore maju 50+ Shaderov a tvoja ma len 16. Vyskusaj Seti Cuda tam to bezne rataju na kratach s 8400-8500 GPU.

Overview of cards that run Cuda 2.0 compiled applications

Napísané: St Jan 28, 2009 3:31 pm
od užívateľa Hefto99
GPUGRID vyzaduje GK ktore zvladaju CUDA 2.0

Prehlad najdes tu: Overview of cards that run Cuda 2.0 compiled applications

8400-ka je slaba.

Re: GPUGRID

Napísané: St Jan 28, 2009 5:22 pm
od užívateľa Juvs
Podla toho zoznamu je jasne ze cuda 2.0 zvlada a ist by to malo, nic to ale meneni na tom ze je ta karticka slaba. Cuda 2.0 nezvladaju len jadra G80 co je velka skoda.

Re: GPUGRID

Napísané: St Jan 28, 2009 6:12 pm
od užívateľa Kiwi
Ja viem ze je slaba, len chcem skusit, ci to vobec spocita. Dal som 6.4.5 a najnovsie
ovladace na 8400 GS, stiahlo to 2 ulohy. Ako rychlo vam to pocita, lebo mne tie sekundy
pribudaju velmi pomaly. Zerie to asi 3 % z jedneho jadra CPU. No neviem kolko ta karta
zerie. Podla http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison ... sing_Units
ma 40 TDP. Napr. iny stroj s Q9400 na 3.5 GHz a s 18 W pumpou dokopy zerie PC 135 W.
Tak neviem ci je preformance per W u CUDA kariet naozaj taky vyhodny, ked na niektore
karty treba az 50 A-rovu 12 V vetvu. :)

Re: GPUGRID

Napísané: St Jan 28, 2009 10:16 pm
od užívateľa slavko.sk
Aku verziu BM potrebujem?
28/01/2009 21:15:12||CUDA devices found - znamena ze by to malo byt ok.
Nastavil som S@H pod BM 6.4.5 a stale mi to hlasi "Project has no jobs available" - aj vam?
Je to SETI Enhanced alebo Astropulse. kere nastavit?
By som to rad vyskusal a vobec nie som v obraze.

Re: GPUGRID

Napísané: Št Jan 29, 2009 2:46 am
od užívateľa Hefto99
AP aplikacia zatial nieje, takze ak chces pocitat iba na grafike, zaskrtni si v preferenciach MB.

Daju sa stiahnut opt aplikacie a pocitat naraz na GPU aj CPU, pozri toto forum (predpokladam ze ficis na windoze):
AK V8 + CUDA MB team work mod

Re: GPUGRID

Napísané: Št Jan 29, 2009 10:16 am
od užívateľa slavko.sk
Hefto99 napísal:AP aplikacia zatial nieje, takze ak chces pocitat iba na grafike, zaskrtni si v preferenciach MB.

Daju sa stiahnut opt aplikacie a pocitat naraz na GPU aj CPU, pozri toto forum (predpokladam ze ficis na windoze):
AK V8 + CUDA MB team work mod

Mam zaskrtnute:
SETI@home Enhanced
Astropulse
a tiez:
Use Graphics Processing Unit (GPU) if available
Ale neposle mi ziadny WU ... nechapem.
Pozriem to forum neskor ked budem mat cas.
Dik zatial.

Re: GPUGRID

Napísané: Št Jan 29, 2009 12:00 pm
od užívateľa mbs
Ale neposle mi ziadny WU ... nechapem.

Problem SETI - polovica splitterov nebezi, WU niet...
V noci neboli ziadne WU, teraz je obcas zopar MB, ale AP nula...
vid http://setiathome.berkeley.edu/sah_status.html

Re: GPUGRID

Napísané: Pi Jan 30, 2009 12:32 am
od užívateľa slavko.sk
Tak uz mi natiahlo WU na S@H.
BM 6.4.5 mi rata 4 WU z Rosetta a 1WU na grafike S@H naraz na quad core + grafika = 5 PU.
Cas S@H WU je cca 1m49s - 1m53s na nVidia 8800GTS512OC.
Pri tom S@H WU to pekne pise: "0.15 CPU + 1 CUDA".
Jo, vsetko su to Enhanced ale mam aj 1 WU Astropulse.
Nice.

Re: GPUGRID

Napísané: Ne Feb 01, 2009 9:45 am
od užívateľa Juvs
Zeby sa ide usmiat stastie aj na fanATIkov ? http://www.gpugrid.net/forum_thread.php?id=691#6187

Re: GPUGRID

Napísané: Ne Feb 01, 2009 12:16 pm
od užívateľa Honza
Hmm, zatím pouze pro Linux x64.

Re: GPUGRID

Napísané: Ne Feb 01, 2009 2:29 pm
od užívateľa gabberattack
Uz som mu poslal message, rad sa zapojim.

Re: GPUGRID

Napísané: St Feb 18, 2009 11:39 pm
od užívateľa Juvs
Kedze pri pocitani GPUgridu laguju okna, filmy... chcel som tento neduh vyriesit tak ze pripojim druhu graficku kartu nepodporujucu distribuovane vypocty. Kedze mam doma jednu nepouzivanu 8800GTS jadro g80, zdala sa vhodnym kandidatom. Vsetko nainstalovane v pohode zial GPUgrid to neak nedokazal preluskat a nechcel stiahnut ziadne jednotky na ratanie. Boinc aj GPUgrid nasiel obe graficke karty no vyhlasoval ze praca pre moj pocitac nieje. Pomohlo as odobranie starej 8800gts.