Strana 1 z 1

Restart WU-tov...

Napísané: Št Jún 04, 2009 2:52 pm
od užívateľa dango
caute, chcem sa spytat, ci nemate skusenost s neustalym "samovolnym" restartom workunitov. Po dlhej dobe som dostal od malarie nejake tasky, ale po zhruba 2 minutach pocitania (cca 1,5% z WU) sa task restartne a zacne to odznova...

6/4/2009 1:14:05 PM|malariacontrol.net|Restarting task wu_660_370084_1_19_1244101245_0 using malariacontrolBeta version 617
6/4/2009 1:14:40 PM|malariacontrol.net|Restarting task wu_660_370084_1_22_1244101246_1 using malariacontrolBeta version 617
6/4/2009 1:18:11 PM|malariacontrol.net|Restarting task wu_660_370084_1_19_1244101245_0 using malariacontrolBeta version 617
6/4/2009 1:18:52 PM|malariacontrol.net|Restarting task wu_660_370084_1_22_1244101246_1 using malariacontrolBeta version 617
6/4/2009 1:22:22 PM|malariacontrol.net|Restarting task wu_660_370084_1_19_1244101245_0 using malariacontrolBeta version 617
6/4/2009 1:23:03 PM|malariacontrol.net|Restarting task wu_660_370084_1_22_1244101246_1 using malariacontrolBeta version 617

Re: Restart WU-tov...

Napísané: Št Jún 04, 2009 5:04 pm
od užívateľa Kiwi
No ja mam 6.17 na troch PC, vsetko 64-bit kernel a nic sa nerestartuje, vsetko slape OK.

Re: Restart WU-tov...

Napísané: Št Jún 04, 2009 7:11 pm
od užívateľa dango
uz som to vyriesil... pustil som to na lokalnej masine a lokalnom disku. predtym to bolo na vzdialenom disku mountnutom cez sambu. a ked to doslo na tych cca 1.5 % (co je asi checkpoint), tak sa zdvihla aktivita siete, lenze pri 2 WU len na 6mbit/s. a asi po minute tohoto trafiku sa tasky restartovali. neviem, co si tolko ta aplikacia zapisovala (citala), ale uz je to ok... ine projekty (primegrid, sha-1, rosetta) problemy nerobili

Re: Restart WU-tov...

Napísané: Št Jún 04, 2009 8:30 pm
od užívateľa slavko.sk
dango napísal:uz som to vyriesil... pustil som to na lokalnej masine a lokalnom disku. predtym to bolo na vzdialenom disku mountnutom cez sambu. a ked to doslo na tych cca 1.5 % (co je asi checkpoint), tak sa zdvihla aktivita siete, lenze pri 2 WU len na 6mbit/s. a asi po minute tohoto trafiku sa tasky restartovali. neviem, co si tolko ta aplikacia zapisovala (citala), ale uz je to ok... ine projekty (primegrid, sha-1, rosetta) problemy nerobili

No ono zalezi aj ako je ukladanie tych checkpointov naprogramovane ... ak niekto myslel na vzdialene disky a pridal nejaky tinmeut tak je to ok, ale ak nie tak to nefunga. Ukladanie checkpointov myslim ze robi aplikacia samotna a nie BOINC framework, to by vysvetlovalo to ze niektore prjekty idu a ine nie.