Procesor pracuje na 100 %

Otázky a pomoc s problémami technického charakteru ako je nastavenie proxy serveru, problém s pripojením na internet a pod.

Moderátor: Moderátori

Orbis
Príspevky: 7
Dátum registrácie: Po Máj 07, 2012 10:21 am

Procesor pracuje na 100 %

Príspevokod užívateľa Orbis » Po Máj 07, 2012 1:15 pm

Viete mi prosím Vás niekto poradiť s problémom ? Procesor aj v kľudnom stave pracuje na 100 percent čoho dôsledkom je pomalá práca a nehorázne sekanie. Jedná sa o tento typ: AMD Athlon II X2 procesor P320.

Ďakujem

shafa
Príspevky: 391
Dátum registrácie: So Nov 08, 2008 2:11 am

Re: Procesor pracuje na 100 %

Príspevokod užívateľa shafa » Po Máj 07, 2012 4:17 pm

Co ho vytezuje - boinc, nebo neco jine?
Napis podrobnosti...
If someone asked me to choose between Metallica and Megadeth, I would say SLAYER...

Orbis
Príspevky: 7
Dátum registrácie: Po Máj 07, 2012 10:21 am

Re: Procesor pracuje na 100 %

Príspevokod užívateľa Orbis » Po Máj 07, 2012 4:53 pm

Čo znamená boinc prosím ťa ?? Práveže netuším čo ho zaťažuje, aj keď nič nerobím na notebooku tak skoro vždy pracuje na 100 %.

Orbis
Príspevky: 7
Dátum registrácie: Po Máj 07, 2012 10:21 am

Re: Procesor pracuje na 100 %

Príspevokod užívateľa Orbis » Po Máj 07, 2012 8:56 pm

Už som na to asi prišiel. Dnes mi procesor aspoň trochu klesol. Napadla ma teplota a teplota obidvoch jadier je 72 stupňov čo je zrejme určite dosť. Viete mi poradiť ako z normalizovať teplotu procesora ?

Orbis
Príspevky: 7
Dátum registrácie: Po Máj 07, 2012 10:21 am

Re: Procesor pracuje na 100 %

Príspevokod užívateľa Orbis » Po Máj 07, 2012 8:56 pm

Už som na to asi prišiel. Dnes mi procesor aspoň trochu klesol. Napadla ma teplota a teplota obidvoch jadier je 72 stupňov čo je zrejme určite dosť. Viete mi poradiť ako z normalizovať teplotu procesora

Užívateľov profilový obrázok
gabberattack
Príspevky: 1276
Dátum registrácie: Ut Feb 06, 2007 2:35 am
Bydlisko: Mooresville, NC
Kontaktovať užívateľa:

Re: Procesor pracuje na 100 %

Príspevokod užívateľa gabberattack » Ut Máj 08, 2012 4:01 am

Mozes vypisat, ktore procesy ho vytazuju? Ked si otvoris task manazera, daj si vypisat vsetky procesy a zorad podla % vytazenia.
-gabberattack-
Keep The Panic!

...a Windows Vista
padá na Mesiaci
6x pomalšie!


Návrat na "Technické fórum"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný