Strana 10 z 10

Re: Cosmology@home

Napísané: Št Máj 07, 2009 2:09 pm
od užívateľa matob

Re: Cosmology@home

Napísané: Pi Júl 03, 2009 10:58 pm
od užívateľa Kiwi
Keby niekto skusal pocitat Cosmo s 2 GB RAM a nejakym stvorjadrom na Linuxe 64-bit,
tak to ani neskusajte, lebo vacsina WU skonci errorm: Insufficient memory.
Takze ked prikupim 4 GB, tak to skusim znova. :)

Re: Cosmology@home

Napísané: Ne Júl 05, 2009 6:48 am
od užívateľa forest
Tak tomu rozhodně není. Od začátku roku jsem tak provozoval svůj PC až do minulého týdne a jelo to úplně v pohodě. I po přechodu na Ubuntu 9.04. Máš nějak ověřené že to dělá na vícero mašinách?

Re: Cosmology@home

Napísané: Ne Júl 05, 2009 7:58 pm
od užívateľa Kiwi
400 az 480 MB jedna WU. Ubuntu zabera po nabootovani 170 MB, ked spustim
4 x Cosmo, 1.9 GB ihned, po asi 2 min je fuc a ked spustim este FF, WU skoncia
erromi a vo vystupnom fajli je hlaska: Insufficient memory.
Na dvojjadraku s 2 GB RAM to ide ok, ten isty OS.
Neviem preco urobili take pamatovo narocne WU.

Re: Cosmology@home

Napísané: Ne Okt 04, 2009 3:19 pm
od užívateľa Kiwi
WIN_7 + 6.10.11 + Cosmo. Status jednotky je: Cakanie na pamat. Co ten status znamena ?

Re: Cosmology@home

Napísané: Ne Okt 04, 2009 3:47 pm
od užívateľa gabberattack
Kiwi napísal:WIN_7 + 6.10.11 + Cosmo. Status jednotky je: Cakanie na pamat. Co ten status znamena ?


nemas dostatok volnej RAM

Re: Cosmology@home

Napísané: Po Okt 12, 2009 9:54 pm
od užívateľa Kiwi
Mam len 2 GB RAM. Da sa v 6.10.10+ nejako nastavit, aby bezala
na jednom jadre Cosmo a na ostatnych Malaria + na ATI Collatz ?
Ked dam Collatz no CPU, Cosmo 25 % a Mal. 75 % pojde to takto,
alebo 25 % casu spusti na 4-roch jadrach Cosmo s 750 MB / WU,
na co mi treba 750 x 4 = 3 GB len na Cosmo ?

Re: Cosmology@home

Napísané: Ut Okt 13, 2009 2:05 am
od užívateľa gabberattack
Dokup RAM, 2x2 GB vyjde okolo 60 euro, budes mat 6 GB, co by malo stacit.

V manazerovi sa (aspon pokial viem v starsich verziach, nove som az tak neskumal) neda nastavit ktore jadro pocita ktory projekt, len priemerne % vyuzitia procesora. Ono to tak ako chces fungovat bude isty cas, ale staci mierne zakolisanie nastavenia cache, alebo narast vnutorneho dlhu manazera a rozpadne sa Ti cely system.

Dalsim riesenim by bolo proste odpojit masinu z Cosmo, ak nema dostatok pamete a nechat ju chrustat projekt, na ktory ma na 100% - teda mnou oblubenu Malariu. :-)

EDIT: Inak mas rozhasene statistiky v Malarii, zjednot si masiny dohromady, mas tam niekolko kopii toho isteho stroja.
http://www.boincsynergy.com/stats/boinc ... roject=mcp

Re: Cosmology@home

Napísané: Ut Okt 13, 2009 2:34 am
od užívateľa Kiwi
No dva som mergol dohromady, ostatne mi nechce dovolit.
No na tie 2 x 2 GB zatial nemam, a aj keby som mal, tak su tam len 2 sloty,
a dokedy nasetrim, tak DDR2 zdrazeju na dvojnasobok, v lete stali 1300 Sk,
a teraz okolo 1900. :) Treba uz prejst na novu i7 a DDR3, tie dufam zacnu
na druhy rok lacniet. :)