Strana 1 z 2

ozivenie farmy

Napísané: Ut Mar 13, 2007 3:46 pm
od užívateľa PPos
Po dlhsom case som sa rozhodol znovu ozivit farmu na ktorej mi bezaly docasne ine projekty. Ked som povolil stahovat nove projekty z http://einstein.phys.uwm.edu/ tak mi vypise do sprav nasledovne :

2007-03-13 14:34:15 [Einstein@Home] Message from server: To get more Einstein@Home work, finish current work, stop BOINC, remove app_info.xml file, and restart.
2007-03-13 14:34:15 [Einstein@Home] Message from server: No work sent
2007-03-13 14:34:15 [Einstein@Home] No work from project


co mam urobit aby to chodilo, pretoze sa mi nechce nad tym dlho rozmyslat :roll:

Re: ozivenie farmy

Napísané: Ut Mar 13, 2007 5:10 pm
od užívateľa MeX
PPos napísal:2007-03-13 14:34:15 [Einstein@Home] Message from server: To get more Einstein@Home work, finish current work, stop BOINC, remove app_info.xml file, and restart.

Varim z vody: co takto spravit to co Ti navrhuje BOINC Manager?

Re: ozivenie farmy

Napísané: Ut Mar 13, 2007 7:23 pm
od užívateľa PPos
MeX napísal:
PPos napísal:2007-03-13 14:34:15 [Einstein@Home] Message from server: To get more Einstein@Home work, finish current work, stop BOINC, remove app_info.xml file, and restart.

Varim z vody: co takto spravit to co Ti navrhuje BOINC Manager?


Ver mi, ze to bolo prve co som skusal a hned na troch strojoch vedla seba, ale stale to robi to iste. :( teda vypisuje tu istu hlasku :?

Napísané: Ut Mar 13, 2007 7:26 pm
od užívateľa azor666
Nepočítal jsi ještě přdtím s optimalizací. Jestli jo tak stačí smazat app_info.xml a dát obnovit.( nebo resetovat projekt, ale toje moc brutální)

Napísané: St Mar 14, 2007 11:50 am
od užívateľa PPos
Takze metodou "pokus - omyl" som dosiel k nasledovnemu:
Zatvoril som program Boinc
Nasiel som si v danom projekte v "C:\Program Files\BOINC\projects\einstein.phys.uwm.edu" subor app_info.xml a zmazal som ho.
Restartoval som pocitac
Po nabehnuti Boinc som si dal na projekt einstein update, a ten uz zacal stahovat nove ulohy.

SLAVA UZ SOM ANI NEDUFAL

Napísané: St Mar 14, 2007 5:48 pm
od užívateľa Zerkof12
=D>

Napísané: St Mar 14, 2007 7:54 pm
od užívateľa slavko.sk
PPos, ty sa len pekne snaz so svojou farmickou, je pred tebou Rastislav Manak, snad ho nenechas dlho na prvom mieste a potom hor sa bojovat proti svetovym E@H leaderom! Nejaka konkurencia musi byt!
Ja som upgradol notebook z Pentium M 1,7 na Core 2 Duo T7200 a prave tu mam doma v krabici Core 2 E6300 ktoru bachnem tu doma do masiny namiesto P4 3GHz ... ale kde sa hrabem na teba!

Napísané: St Mar 14, 2007 9:14 pm
od užívateľa Zerkof12
:shock: sa na to mozem vy.... :? ked tu vidim priklady vasich CPU ci zostav, je mi biedne, ja tu mam same kancelarske zostavy a stroje a tych treba na nejaky slusny vykon skutocne celkom dost... /a to nevyhazdujem ani Celerony 366 atd/

Napísané: St Mar 14, 2007 9:37 pm
od užívateľa Honza
Kdybych dal v praci na nejaky Celeron BOINC, tak me jako prvni sezerou uzivatele, ze se jim to nehybe a pak sef.
Takze v praci mam na starosti asi 12 pocitacu, ale BOINC bezi pouze obcas a jen tom pocitaci, na kterem delam (nejaka pe-ctyrka).

Zbytek bezi predevsim doma na 3x E6600, ktere jsem loni v lete kupoval a pak jeste jeden E6600, ktery ma sef doma (nastesti bezi take 24/7) a jeste jeden E6600 (tam jsem zase cloveka presvedcil, aby si poridil poradny komp).
Zaklad je tedy 5xE6600 (4x overclocking, 1x factory settings).
Proste to tak vyslo...

porovnanie vykonu

Napísané: St Mar 14, 2007 11:50 pm
od užívateľa Kiwi
Neviete kolkokrat je E6300 a E6600 vykonnejsia ako
Celeron 3.6 GHz s 512 kB cache ?
Mam Linux, takze to neviem porovnat s benchmarkami
po Win.

Re: porovnanie vykonu

Napísané: Št Mar 15, 2007 3:09 am
od užívateľa azor666
Kiwi napísal:Neviete kolkokrat je E6300 a E6600 vykonnejsia ako
Celeron 3.6 GHz s 512 kB cache ?
Rychlejsi v cem? Jestli myslis EAH tak se podivejte do tyhle tabulky.
Jsou to casy jedne WU na ruznych PC.

Namátkou, conroe 2,4Ghz ~25min
celer 3GHz ~50 min

Na EAH radove 4x krat (c2d ma 2 jadra)

Ano casy jsou pro win, EAH vyvíjí rovnoměrně pro všechny platformy. Výkon se liší +- 10% podle toho kdo má poslední app.

U EAH nezáleží příliš na rychlosti pamětí u jiných projektů to může být (hodně) jinak.

Napísané: Št Mar 15, 2007 8:40 am
od užívateľa PPos
slavko.sk napísal:PPos, ty sa len pekne snaz so svojou farmickou, je pred tebou Rastislav Manak, snad ho nenechas dlho na prvom mieste a potom hor sa bojovat proti svetovym E@H leaderom! Nejaka konkurencia musi byt!
Ja som upgradol notebook z Pentium M 1,7 na Core 2 Duo T7200 a prave tu mam doma v krabici Core 2 E6300 ktoru bachnem tu doma do masiny namiesto P4 3GHz ... ale kde sa hrabem na teba!


To ci niekoho necham nenecham zalezi predovsetkym od toho ako stabilny je dany projekt ale aj od toho aky maju vykon stroje na ktorich to bezi. Ale v sucasnej dobe je to tak ze sa cez magicku hranicu 16000 za den nedostanem. :?
Vcera som pobehal vsetky farmy a nastavil som Einsteina. Trvalo to 3.5 hodiny pokial som to rozbehal pretoze na vacsine strjojoch bolo treba zastavit jeden projekt a nastavit druhy, nejake mazanie hluposti a restart. Overenie ci sa jednotky stiahnu a nakoniec posledny restart. No poviem vam bola to fuska. :P

Napísané: Št Mar 15, 2007 8:47 am
od užívateľa Honza
@PPos - a co BoincView nebo BoincStudio?

Napísané: Št Mar 15, 2007 1:47 pm
od užívateľa gabberattack
Honza napísal:@PPos - a co BoincView nebo BoincStudio?


Podla mna staci len ist na stranku projektu a zmenit cislo udavajuce Resource share a on si to uz manazer postrazi sam.

Napísané: Št Mar 15, 2007 2:17 pm
od užívateľa azor666
gabberattack napísal:Podla mna staci len ist na stranku projektu a zmenit cislo udavajuce Resource share a on si to uz manazer postrazi sam.
Staci a nestaci. Ono to nejak pojede, ale BV a BS je v tomhle dal