Boinc Manager 5.8.16 pre Windows

Diskusia ohľadom inštalácie, riešenia problémov, nových verzií, optimalizácie atď.

Moderátor: Moderátori

Užívateľov profilový obrázok
Smire
Príspevky: 22
Dátum registrácie: Po Máj 28, 2007 4:36 pm

Príspevokod užívateľa Smire » Pi Jún 15, 2007 1:16 pm

Hneď sa mi to nezdalo :) , skúsil som ju, ale s ňou som sa do netu ani nepripojil :(
Použil som tie isté nastavenia u oboch verziách... a nič...

Užívateľov profilový obrázok
marpes
Príspevky: 455
Dátum registrácie: Po Feb 05, 2007 8:18 pm
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevokod užívateľa marpes » Pi Jún 15, 2007 1:21 pm

V tomto adresári najdes vsetky verzie pre vsetky platformy. Su tam uvedene i datumy vydania. Spominana 5.10.0 je z 29.5. (pre Win 32).

Over si spravne nastavenie proxy a jeho portu, a dalej povovit BOINC vo firevall... možno potrebujes aj heslo pre proxy, to podla jeho nastavenia.

Užívateľov profilový obrázok
Smire
Príspevky: 22
Dátum registrácie: Po Máj 28, 2007 4:36 pm

Príspevokod užívateľa Smire » Pi Jún 15, 2007 1:42 pm

Tak som skúsil aj tú 5.10.0 a výsledok bol rovnaký - ani som sa nepripojil do netu...
Asi to nechám tak a na čas kým budem preč si moje mašinky trošku oddýchnu. :wink:
Keep crunching

Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
Kiwi
Príspevky: 2056
Dátum registrácie: Ut Feb 13, 2007 5:18 pm
Bydlisko: Sobrance
Kontaktovať užívateľa:

Príspevokod užívateľa Kiwi » Pi Jún 15, 2007 4:09 pm

Ja som xcel nico podobne, tak som dal
v BM sietove aktivity podla preferencii
a nastavil pocet dni na 7 a pouzitelne
miesto na disku v general preferencies
na dostatcne velke, a tiez mi niektore
projekty stiahli dostatocne mnozstvo WU
a niektore stare tahali po dve :)

Vsak ked ides prec, nechaj projekt bezat
a kazdy projekt si po skonceni jednej WU
stiahne dalsiu, ale musis vyriesit vypadky
prudu, cize nastavit v BIOSe aby sa po vypadu
zapol PC automaticky a aby nabehol Boinc.
Naposledy upravil/-a Kiwi v Pi Jún 15, 2007 4:12 pm, upravené celkom 1 krát.
Podstata objavu spočíva vo videní niečoho, čo videli všetci a v premýšľaní o niečom, na čo nikto nepomyslel.
Tachyum Rado Danilák Rottenkiwi

Užívateľov profilový obrázok
Smire
Príspevky: 22
Dátum registrácie: Po Máj 28, 2007 4:36 pm

Príspevokod užívateľa Smire » Pi Jún 15, 2007 4:16 pm

Kiwi napísal:Ja som xcel nico podobne, tak som dal
v BM sietove aktivity podla preferencii
a nastavil pocet dni na 7 a pouzitelne
miesto na disku v general preferencies
na dostatcne velke, a tiez mi niektore
projekty stiahli dostatocne mnozstvo WU
a niektore stare tahali po dve :)

Vsak ked ides prec, nechaj projekt bezat
a kazdy projekt si po skonceni jednej WU
stiahne dalsiu, ale musis vyriesit vypadky
prudu, cize nastavit v BIOSe aby sa po vypadu
zapol PC automaticky a aby nabehol Boinc.


to by bolo fajn, keby si dokázal stiahnuť ďalšiu WU sám, ale to nedokáže, musím mu k tomu dopomôcť :) a to nejde bez mojej prítomnosti, preto som mu chcel predpripraviť nejaké jednotky. Čo sa týka preferencií, tak tie mám nastavené na 10 dní, ale to čo si stiahne, vyráta za menší čas (v priemere 4-6 dni)
Keep crunching



Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
lewis
Príspevky: 41
Dátum registrácie: Po Máj 07, 2007 4:26 pm

Asi to už nebude aktualne...

Príspevokod užívateľa lewis » Ne Júl 08, 2007 9:28 pm

Ja to robim tak že pozastavim ostatne projekty a jeden jediný necham a dam mu aktualizovať stiahne nadefinovane množstvo WU podla preferencies daneho projektu ake mas. Potom pozastavim ten projekt a povolim iny ten si nataha - a tak s dalsim a dalsim...

Samoška potom, ked uz postahujes separatne pre kazdý projekt tak ix vsetky povol a BM si ix vypocita podla deadline aby to stihal.


P.S: Ahojte zdravim vsetkých...

Užívateľov profilový obrázok
Kiwi
Príspevky: 2056
Dátum registrácie: Ut Feb 13, 2007 5:18 pm
Bydlisko: Sobrance
Kontaktovať užívateľa:

Príspevokod užívateľa Kiwi » Ne Júl 08, 2007 11:10 pm

Skoda ze BM nedokaze menezovat projekty,
podla zatazenia oboch jadier a teploty CPU,
lebo napr. inac zatazuje CPU WCG a inac QMC.
A ked nechcem prekrocit teplotu cpu, tak to
musim robit rucne.
Podstata objavu spočíva vo videní niečoho, čo videli všetci a v premýšľaní o niečom, na čo nikto nepomyslel.
Tachyum Rado Danilák Rottenkiwi

Užívateľov profilový obrázok
lewis
Príspevky: 41
Dátum registrácie: Po Máj 07, 2007 4:26 pm

Príspevokod užívateľa lewis » Po Júl 09, 2007 1:26 am

Máš také skusenosti ??? že máš rôzne teploty pri počítaní medzi projektami??.....ja take skusenosti nemam....sice speedfan mi ukazuje na Quad core rozdiel pre jednotlive jadra +/- 1-2 °C ale to myslím že je zanedbatelne.....nemaš nahodov v preferences nastavene rôzne %-ne využitia CPU??? lebo ak beží CPU na 100% tak jeho °C by mali byť stabilne pri stabilnej teplote okolia...nie že na QMC +10°C na seti o 10°C menej...teda ja mam skusenosti že na teplotu mojix CPU projekt nema vplzv proste maka na 100 % a teplota CPU 53°C pri seti,WCG,Einstein,simap,tanpaku,CPDN.. :wink: Caff

Užívateľov profilový obrázok
lewis
Príspevky: 41
Dátum registrácie: Po Máj 07, 2007 4:26 pm

Príspevokod užívateľa lewis » Po Júl 09, 2007 1:28 am

Kiwi maaaaas moc sympaticky avatar. kto to je??? :lol: :wink:

Užívateľov profilový obrázok
Kiwi
Príspevky: 2056
Dátum registrácie: Ut Feb 13, 2007 5:18 pm
Bydlisko: Sobrance
Kontaktovať užívateľa:

Príspevokod užívateľa Kiwi » Po Júl 09, 2007 12:14 pm

Aj ja by som rad vedel, kto to je :) .
Ja mam pri E4400 na 3400 MHz, pri QMC 63 *C
a pri WCG 51 *C a pri CPDN 55 a pri Riesel 59,
pri izbovej teplote 20 *C. Takze musim kombinovat,
lebo neviem aka je chyba senzorov.
Podstata objavu spočíva vo videní niečoho, čo videli všetci a v premýšľaní o niečom, na čo nikto nepomyslel.
Tachyum Rado Danilák Rottenkiwi

Užívateľov profilový obrázok
Zerkof12
Príspevky: 182
Dátum registrácie: Ut Feb 06, 2007 2:51 am
Bydlisko: Senec
Kontaktovať užívateľa:

Príspevokod užívateľa Zerkof12 » Po Júl 09, 2007 4:48 pm

To je Kiwiho vnucka, len to tu nehcce nahlas povedat :lol:

Inak ja idem v podstate iba jedne projekt (S@H), ale ked prepinam obcas projekty, tak nemavam az tak velke teplotne rozdiely (20 %)...
Tri veci si neviem zapamatat: mena, cisla a to tretie uz neviem co...

Užívateľov profilový obrázok
lewis
Príspevky: 41
Dátum registrácie: Po Máj 07, 2007 4:26 pm

Príspevokod užívateľa lewis » Po Júl 09, 2007 9:15 pm

AAha tak to som nevedel.....ja som vpoho CPU ako som pisal na tych projektoch °C stable.... :)

Užívateľov profilový obrázok
Kiwi
Príspevky: 2056
Dátum registrácie: Ut Feb 13, 2007 5:18 pm
Bydlisko: Sobrance
Kontaktovať užívateľa:

Príspevokod užívateľa Kiwi » Po Júl 09, 2007 9:28 pm

Mas ho pretaktovany ? O kolko percent alebo frek. ?
A aky chladic ? Ak air, tak aky CFM alebo m3/hod ?
Skus pouzit CPU-Z 0.95 a Intel Thermal Analysis Tool 2.05
t.j. TAT, lebo ja nemam windows a velmi by ma zaujimali
tie teploty a TAT a QMC,CPDN,ci Riesel Sieve.
Podstata objavu spočíva vo videní niečoho, čo videli všetci a v premýšľaní o niečom, na čo nikto nepomyslel.
Tachyum Rado Danilák Rottenkiwi

Užívateľov profilový obrázok
lewis
Príspevky: 41
Dátum registrácie: Po Máj 07, 2007 4:26 pm

Príspevokod užívateľa lewis » Ut Júl 10, 2007 12:07 am

Heh Kiwi mno už viem o čom píšeš mam teraz vedľa seba TAT a Speedfan

SpeedFan v4.32: CPU:55°C, Core0:52°C, Core1:50°C,Core3:47°C

TAT: CPU0: 67°C CPU1: 65°C
V okne results: (Proc1 63-65°C Proc2 62°C stable Proc3 62°C stable )

Takže môžeš si vybrať..

Cooler: Scythe Ninja rev.B ale tak trosku divoko zapojeny... na CPU je len veža /passive/ a dodávaný 12cm fan je použitý ako zadný ventilator kvôli miestu v bedni...ale aj zdroju s 14cm ventilatorom nad vežou. Čiže tak aby oba vysavali vzduch von. Dolu je 12cm ventilator čo vzduch nasava a ofukuje 3xHDD bočná mreža je zalepená povodne tam mal byť 22cm fan ale ako píšem všetko sú rozmerné časti a tak sa nedajú použiť v kope a tak Scythe dostal prednosť pre 22cm fanom. Medzi vežou a 12,14cm vetrakom je cca1-3 cm priestoru.

Cpu je nepretaktovaný lebo beží 24/7 a v izbe mam rozne teploty v horkách aj 30°C a tak musí vydržať.. :wink: Ale tepelne sa mu darí lepšie ako Presscotu 3GHz ten sa vyslovene potil...teploty blizke 70°C v teplach inak 63... a nie a nie ho dat dolu.

Všetky teploty sú tu pri Full load... Pokusim sa ešte odsledovať teda tie tepelne rozdieli medzi mojimi projektami , ale ako som písal Speedfunom rozdiel nie je detegovaný.

Užívateľov profilový obrázok
lewis
Príspevky: 41
Dátum registrácie: Po Máj 07, 2007 4:26 pm

Príspevokod užívateľa lewis » Ut Júl 10, 2007 12:14 am

Fan 12 cm k skete ako ho volam ja :lol:

Noise Level: 20.94dBA
Air Flow: 49.58 CFM
Speed: 1,200rpm (±10%)

A typový nazov cooleru je SCNJ-1100P rev.B


Návrat na "BOINC Manager a iný sofware"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných