idem sa baviť niečim čo aspom trochu normálne funguje.
Moderátor: Moderátori
numlock napísal:...žeby konečne prišiel čas... rátať niečo užitočné ??
(sory, ale nedalo mi)
Keby nebolo SETI@home a jeho popularite tak tu nemame ani BOINC, neviem preco hned treba mat poznamky ak sa niekto venuje tomuto projektu ... podla mna je kazdy dolezity a je na kazdeho osobna vec co rata.matob napísal:numlock napísal:...žeby konečne prišiel čas... rátať niečo užitočné ??
(sory, ale nedalo mi)
Vzhľadom na Server status by to malo byť OK...Peter B napísal:SETI má znovu nejaké problémi? Už od 9.8.2008 nepreberá zrátané WU!
...Jasné, keby nebolo SETI, nerátam ani ja..slavko.sk napísal:Keby nebolo SETI@home a jeho popularite tak tu nemame ani BOINC, neviem preco hned treba mat poznamky ak sa niekto venuje tomuto projektu ... podla mna je kazdy dolezity a je na kazdeho osobna vec co rata.matob napísal:numlock napísal:...žeby konečne prišiel čas... rátať niečo užitočné ??
(sory, ale nedalo mi)
Suhlas.numlock napísal:- klidek, pohoda... bolo to myslene ako vtip..![]()
- napriklad ja som ako prvy projekt pocital Einsteina... O Seti som ani nevedel.
- samozrejme že hladanie mimozenstanov privabi asi viac ludi k Boincu, ako QMC alebo 3x+1 ... takze ja som zan celkom vdacny... ale keby kazdy cruncher rozdelil vykon aspon 1 dalsiemu projektu... bolo by to uzitocnejsie. To je moj nazor - nikomu ho nevnucujem.
To je pěkně vystižené...a také mě to zajímá.ikvar napísal:vela uzivatelov nevie o uzitocnosti inych projektov a "neuzitocnosti" SETINeviem vsak preco SETI stale rataju aj ludia s prehladom?