Online hry

Diskusia nezaraditeľná ani do jednej z kategórií

Moderátor: Moderátori

Používateľov profilový obrázok
slavko.sk
Dátum registrácie: Po Feb 05, 2007 3:42 pm
Kontaktovať používateľa:

Online hry

Príspevok od používateľa slavko.sk »

Hrate niekto online hry?
Ja som dlho nehral ale nedavno som oprasil svoj stary Steam account a sem tam si zadusim Counter Strike 1.6 no a z prilezitosti dnesnych narodenin som si kupil Valve Premium Pack a chystam sa na Team Fortrest 2 a Day of Defeat, mozno aj CS Source.
matob
Dátum registrácie: Št Dec 13, 2007 11:16 pm

Re: Online hry

Príspevok od používateľa matob »

tak všetko najlepšie...! :D :D
Obrázok
miloso
Dátum registrácie: Pi Jún 01, 2007 9:21 pm

Príspevok od používateľa miloso »

Trackmania, je dobrá oddychovka...odporúčam...potom som hrával aj traviana
...
no a ja o 2 dni budem oslavovať Deň D, deň svojho počatia, deň ked spermia a vajíčko splynulo v jedno :), koho už len zaujima deň narodenia, to myslím vážne, žiaden vtip!!! :D :D
...
happy birthday to you!!!
Obrázok Obrázok
matob
Dátum registrácie: Št Dec 13, 2007 11:16 pm

Príspevok od používateľa matob »

miloso napísal:ja o 2 dni budem oslavovať Deň D, deň svojho počatia, deň ked spermia a vajíčko splynulo v jedno :), koho už len zaujima deň narodenia, to myslím vážne, žiaden vtip!!!
neviem či by som to chcel vedieť, som spokojný aj s dátumom narodenia :wink:
Obrázok
Palo M.
Dátum registrácie: Po Feb 12, 2007 2:53 am

Príspevok od používateľa Palo M. »

2slavko: Tak teda vsetko naj, nech ti to dobre pocita!
miloso napísal:no a ja o 2 dni budem oslavovať Deň D, deň svojho počatia, deň ked spermia a vajíčko splynulo v jedno :), koho už len zaujima deň narodenia, to myslím vážne, žiaden vtip!!! :D :D
Ako to vies ty kokso? To ti fotrovci povedali, ze kedy to presne bolo? Ze si si taky isty...
Obrázok
---
Obrázok
"Ostatně, kdybych si měl vybrat pořadí Mac OS X, Windows, Linux, tak to bude: Linux, Mac OS X, sebevražda, Windows." (úryvok z internetovej diskusie)
miloso

Palo M. napísal:Ako to vies ty kokso? To ti fotrovci povedali, ze kedy to presne bolo? Ze si si taky isty...
rodičia to asi ani nebudú presne vedieť, jednoducho som si odpočítal 9 mesiacov, lebo som sa narodil na "deň" presne :wink: takto vyjadrujem, že som proti potratom.
Obrázok Obrázok
forest
Dátum registrácie: Pi Feb 09, 2007 7:49 am
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forest »

To by mě taky zajímalo, jelikož to nevím ani u jednoho ze svých dětí, tak by mě zajímalo jak si to někdo může pamatovat po tolika letech :)
Pokud to bylo při prvním setkání na nějaké akci, tak by se to dalo dohledat i zpětně. Že bych ale tenhle den slavil, to asi ne [-X
forest
Dátum registrácie: Pi Feb 09, 2007 7:49 am
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forest »

miloso napísal:
Palo M. napísal:Ako to vies ty kokso? To ti fotrovci povedali, ze kedy to presne bolo? Ze si si taky isty...
rodičia to asi ani nebudú presne vedieť, jednoducho som si odpočítal 9 mesiacov, lebo som sa narodil na "deň" presne :wink: takto vyjadrujem, že som proti potratom.
Nu tak to je dost špatná matematika, jelikož ovulace je u každé ženy jindy a tak to víš tak maximálně +/- nějakých 12 dní, určitě né na den přesně, to totiž nikdo nezjistí ani dnes v době 3D ultrazvuku.
miloso

a koho to trápi??? tých +/- 12 dní, je to len symbolicky, a aby som si ten dátum zapamätal :D mal som radšej napísať že "oslavujem Deň D" v úvodzovkach, lebo si ho len pripomínam :) ...ale nemusíme to rozoberať tu, v téme Online hry, jak založim nový topic :D :D .
Obrázok Obrázok
Napísať odpoveď