forest napísal:Ono je těžké se dívat na tým který jsi založil, vypiplal do určitých rozměrů a výsledků a věnoval mu několik let života jinak než na svůj.
[...]
Je to můj tým? Toť otázka, já to nikdy tak nebral...
Zajámavé. V jednom ostavci píšeš, že se na tým jinak než na svůj dívat neumíš, resp. že je to těžké. A v druhém odstavci píšeš, že jsi to tak nikdy nebral. Vidím v tvém příspěvku kontradikci, která se navíc neshoduje s tvým chování a rozhodováním.
Možná zručně, možná nešikovně si překroutil pozici dejva.
On zde není, nemůže se bránit. Přidám svůj pohled...je to ale zase jenom pohled někoho jiného, než o kom se mluví.
Chtěli jsme si hesla vyměnit a oba ti je poslali (nezapomínej, že jsem měl nemalou část projektů, které jsem zakládal), ty sis je nechal pro sebe a svá nám neposlal. Názory většiny tě nezajímali, nerespektoval jsi je. Tečka. dejv si nechal na sebe registraci domény, ale přístupy měli i další.
Oba jste se chovali na první pohled majetnicky a kladli si podmínky. dejv ale prostě nechtěl právníky, pokuty, závěti, účetnictví, občanské sdružení a mnohé další komplikace. Prostě provozoval doménu na své náklady pro BOINC, ať jí ostatní využívají. Ostatním, kteří se na webu/foru/ftp podíleli, přístup dal. Když viděl, že má někdo chuť, stačilo pozádat. A tak jsem mohl vylepšovat forum, někdo jiný dělal na webu, další mohli uveřejňovat články.
BOINC je koníček, open-source, akademická záležitost.
Pokus se to prosím brát v úvahu a mít na zřeteli při svém dalším počínání.