Moderátor: Moderátori
Rozne zariadenia registruju s roznou citlivostou. Pre Macbook je dolezite snimat zmenu polohy - pokial kychnutie roztrasie notebook do takej miery, ze sa zatrasie, tak to zaregistruje.miloso napísal:mňa by zaujímala citlivosť zariadenia, či to registruje aj kýchnutie v protiľahlom kúte izby, alebo bežný rozhovoralebo zaregistruje niečo len keď praštím NB o zem alebo spadne pri zemetrasení
![]()
Hej, ale zase je to blbe tak nastavit, lebo napriklad mne bezi QCN popri Rosette, takze by som spomalil vypocet pre dalsi projekt. Holt budu musiet pocitat s falosnymi otrasmi z okolia Humenneho.Hefto99 napísal:Na projektovej stranke odporucaju pocitat QCN ked je notebook aspon 3 minuty idle (aby sa eliminoval vplyv otrasov sposobenych bubnovanim prstov na klavesnici).
má to potom zmysel počítať a znižovať tak výkon iným projektom o 30% zároveň si byť vedomý toho, že projektu posielaš stále zbytočne falošné dáta pričom tie môžu prekryť skutočné?gabberattack napísal:Hej, ale zase je to blbe tak nastavit, lebo napriklad mne bezi QCN popri Rosette, takze by som spomalil vypocet pre dalsi projekt. Holt budu musiet pocitat s falosnymi otrasmi z okolia Humenneho.Hefto99 napísal:Na projektovej stranke odporucaju pocitat QCN ked je notebook aspon 3 minuty idle (aby sa eliminoval vplyv otrasov sposobenych bubnovanim prstov na klavesnici).
vkliber napísal:Trošku jsem pohledal, USB senzory už nejsou tak nedostupné, zájemci o koupi si jej mohou pořídit například v tomto obchodě.
A Tento kousek (za 40$) je oficiálně používán v Quake Catcher Network na univerzitě v Kalifornii.
Instalaci a zapojení do BOINCu najdete v tomto PDF.