Uz su tam opat 4 disky, kombinacia Seagate a WD, co sa dalo zohnat v tak kratkom case.

Az po upozorneni na link zo SME som si precital Durov clanok a je uplne perfektny, dvihol vyrazne navstevnost nasho webu. Hadam to dvihne aj pocet clenov - Kiwi, mozes spravit nejaky pekny prehlad ako si spravil minule s narastom vykonu?
Inak som nasiel jednu jedinu gramaticku chybicku v clanku, ak ju Palo mozes opravit, bude to potom uplne bez chyby. Uplne na konci v bode 6.
Žiadne riziko s výpadkom chladenia či nekontrolovateľného nárastu výkonu a prehriatia reaktoru. Aj keby sa ľudia akokoľvek snažili či urobili akokoľvek závažnú chybu v riadení, rozsiahli únik radiácie s týmto reaktorom nie je možný, pretože sa jednoducho nedokáže prehriať a roztaviť.
doplnil by som sloveso, ciarku a opravil i na y.
Nehrozí žiadne riziko s výpadkom chladenia či nekontrolovateľného nárastu výkonu a prehriatia reaktoru. Aj keby sa ľudia akokoľvek snažili, či urobili akokoľvek závažnú chybu v riadení, rozsiahly únik radiácie s týmto reaktorom nie je možný, pretože sa jednoducho nedokáže prehriať a roztaviť.