MilkyWay@home
Moderátor: Moderátori
- Kiwi
- Dátum registrácie: Ut Feb 13, 2007 4:18 pm
- Kontaktovať používateľa:
Re: MilkyWay@home
No on tam pise nejaky expand command. Cize blabla.exe -expand folder alebo -e alebo daj -help.
-
- Dátum registrácie: Ut Feb 06, 2007 1:35 am
Uz som to skusal - cez prikazovy riadok Wirusov, no pise mi, ze expander.exe can not open the file Catalyst.exe. Podla vsetkeho nedokaze otvorit .exe subor - zip, alebo cab mi otvoril. Dival som sa na postup na webe M$, nepisu tam nic o podpore .exeKiwi napísal:No on tam pise nejaky expand command. Cize blabla.exe -expand folder alebo -e alebo daj -help.
-gabberattack-
Keep The Panic!
...a Windows Vista
padá na Mesiaci
6x pomalšie!
Keep The Panic!
...a Windows Vista
padá na Mesiaci
6x pomalšie!
- Kiwi
Ten catalyst.exe spust s tym -e resp. -expand resp. inym prikazom/prepinacom. Ked nic ine, tak -help.
Alebo http://www.hardforum.com/archive/index. ... 56004.html
http://www.alchemysoftware.ie/support/k ... alyst.html
http://forum.doom9.org/archive/index.php/t-81536.html
Alebo http://www.hardforum.com/archive/index. ... 56004.html
http://www.alchemysoftware.ie/support/k ... alyst.html
http://forum.doom9.org/archive/index.php/t-81536.html
- Duro Kotulic Bunta
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 3:00 pm
Viem, ze sa tu uz riesila otazka nedostatku WUs pre GPU, ale je to stabilny stav?
Totizto ani po par dnoch som nedostal na notas ziadnu taku jednotku (len pre CPU), pritom mam grafiku podporujucu CUDA a stiahol som si aj najnovsi driver releasnuty v januari 2009 (zo stranok vyrobcu notasu, kedze grafika je sice Nvidia, ale ma customizovany driver pre Dell). Nezavisi to ani od obmedzenia vypoctu na 50% CPU (cize jedno z jadier som nechal volne na pripadne managovanie jednotiek pre grafiku)...
Zaraza ma tiez, ze boinc manager po starte napise len suche "CUDA device found", a nic viac - ziadne parametre, frekvencia jadra, pocet shaderov, nic... pripada mi divne, ze pri CPUcku zistuje aj typ instrukcii (SSE4 atd), a pri grafike nic okrem konstatovania o podpore CUDA.
Co manager vypisuje vam pri funkcnych grafikach?
Totizto ani po par dnoch som nedostal na notas ziadnu taku jednotku (len pre CPU), pritom mam grafiku podporujucu CUDA a stiahol som si aj najnovsi driver releasnuty v januari 2009 (zo stranok vyrobcu notasu, kedze grafika je sice Nvidia, ale ma customizovany driver pre Dell). Nezavisi to ani od obmedzenia vypoctu na 50% CPU (cize jedno z jadier som nechal volne na pripadne managovanie jednotiek pre grafiku)...
Zaraza ma tiez, ze boinc manager po starte napise len suche "CUDA device found", a nic viac - ziadne parametre, frekvencia jadra, pocet shaderov, nic... pripada mi divne, ze pri CPUcku zistuje aj typ instrukcii (SSE4 atd), a pri grafike nic okrem konstatovania o podpore CUDA.
Naposledy upravil/-a Duro Kotulic Bunta v Ut Mar 24, 2009 2:44 pm, upravené celkom 1 krát.
It is by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J.H. Poincaré, mathematician]
A man who knows how to be alone is never lonely. [Osho]
- slavko.sk
- Dátum registrácie: Po Feb 05, 2007 3:42 pm
Pozor! MilkyWay@home podporuje len ATI, s nVidia ti pobezi pokial viem tak len SETI@home.Duro Kotulic Bunta napísal:Viem, ze sa tu uz riesila otazka nedostatku WUs pre GPU, ale je to stabilny stav?
Totizto ani po par dnoch som nedostal na notas ziadnu taku jednotku (len pre CPU), pritom mam grafiku podporujucu CUDA a stiahol som si aj najnovsi driver releasnuty v januari 2009 (zo stranok vyrobcu notasu, kedze grafika je sice Nvidia, ale ma customizovany driver pre Dell). Je to aj vtedy ked obmedzim vypocet na 50% CPU (cize jedno z jadier necham volne na pripadne managovanie jednotiek pre grafiku)...
- Duro Kotulic Bunta
Diky, vycerpavajuca odpoved - to je tak ked nemam cas citat projektove fora..slavko.sk napísal:Pozor! MilkyWay@home podporuje len ATI, s nVidia ti pobezi pokial viem tak len SETI@home.

Do SETI sa mi velmi nechce, na druhej strane mozno by bola skoda nevyuzit hardware ak je k dispozicii... i'll see..
It is by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J.H. Poincaré, mathematician]
- slavko.sk
Ja som uspesne bezal na 4 CPU core jeden iny projekt a na GPU S@H - ale to GPU jednak zeria cca 100W a druhak to citit na HD vieach ze nestiha, tak som S@H odpojil.Duro Kotulic Bunta napísal:Diky, vycerpavajuca odpoved - to je tak ked nemam cas citat projektove fora..slavko.sk napísal:Pozor! MilkyWay@home podporuje len ATI, s nVidia ti pobezi pokial viem tak len SETI@home.
Do SETI sa mi velmi nechce, na druhej strane mozno by bola skoda nevyuzit hardware ak je k dispozicii... i'll see..
Teraz som na MilkyWay@home s opt. app a mozno budem mat druhy milionovy projekt coskoro, uz je na 2. mieste v mojich projektoch.
-
- Dátum registrácie: Ut Feb 06, 2007 1:35 am
Milky je off - spolu s Einsteinom to necha vela ludi bez prace.... prehodte sa na ine projekty.
-gabberattack-
Keep The Panic!
...a Windows Vista
padá na Mesiaci
6x pomalšie!
Keep The Panic!
...a Windows Vista
padá na Mesiaci
6x pomalšie!
- Duro Kotulic Bunta
Server je uz UP, su aj WUs...
- slavko.sk
Sakra, nie a nie poriadne naladovat vsetky masiny WU, len to pomale maju zasobu na 24/7 ale dual core aj quad core bezia na pol plynu.
Skoda, tak dobre sa to rozbehlo ale teraz je scheduler nejaky skupy na WU.
- Duro Kotulic Bunta
Ano, aj ja som si vsimol ze malokedy dostane stroj tolko kolko ziada (a to aj do limitu 6 WUs/CPU).slavko.sk napísal:Sakra, nie a nie poriadne naladovat vsetky masiny WU, len to pomale maju zasobu na 24/7 ale dual core aj quad core bezia na pol plynu.
Navyse som si vsimol aj to, ze akoby bol scheduler skupejsi pri automatickych requestoch - stroj mi celu noc requestoval pracu, a nic, a rano ked som prisiel a manualne requestol tak zrazu dostal full 12 WUs. Mozno je to nahoda, ale zeby po desiatich hodinach na suchu sa zrazu vygenerovali WUs ked som ich requestol? Akoby manualny request bol preferovany...
Anyway, skoda ze sa nevyuziva plny vykon, ale nevadi - hlavne ze aspon obcas kvapka..

Problem je, ze vela ludi spusta skripty na manualny update.. server je jednak prilis bombardovany takymito requestami, dalej tito ludia (hlavne co pocitaju na ATInach) pozeru vsetky jednotky (server nestaci generovat nove).
BTW - podla poslednych informacii - milkyway planuje vytvorit druhy (pod)projekt pre GPU, takze budu samostatne projekty pre CPU a GPU. Jednotky pre GPU budu 700-1000 nasobne dlhsie, prideleny kredit/cas zostane rovnaky. Tento krok by mal odbremenit server od vysokeho mnozstva update requestov a zaroven by mal zabezpecit dostatok jednotiek pre vsetkych.
V nasledujucich dnoch by mali zacat prace na CUDA aplikacii pre OS X, Linux a Windoze.
BTW - podla poslednych informacii - milkyway planuje vytvorit druhy (pod)projekt pre GPU, takze budu samostatne projekty pre CPU a GPU. Jednotky pre GPU budu 700-1000 nasobne dlhsie, prideleny kredit/cas zostane rovnaky. Tento krok by mal odbremenit server od vysokeho mnozstva update requestov a zaroven by mal zabezpecit dostatok jednotiek pre vsetkych.
V nasledujucich dnoch by mali zacat prace na CUDA aplikacii pre OS X, Linux a Windoze.
- Kiwi
Aj ja som zistil to, co pisete, namiesto 20 k RAC som mal cca. 8 k, tak som
presiel na PG, tam to bezi ok a RAC na Q9400 je cca. 9 az 10 k pri sievingu.
presiel na PG, tam to bezi ok a RAC na Q9400 je cca. 9 az 10 k pri sievingu.
- slavko.sk
Dobre spravy, extra projekt pre GPU, mal by sa volat MilkywayGPU@Home bude coskoro spusteny. Objavili sa ale nejake problemy tak to mozno este par dni potrva. Ale malo by to byt uz tento tyzden!
To by malo vyriesit problem s nedostatkom WU ci uz pre GPU alebo CPU. Drzime palce.
To by malo vyriesit problem s nedostatkom WU ci uz pre GPU alebo CPU. Drzime palce.
-
- Dátum registrácie: Po Feb 05, 2007 7:23 pm
Prave som zistil, ze uz vznikol konecne projekt pre GPU, zatial nema ziadne jednotky. Tak som sa taktiez zaregistroval, snad niekedy kupim graficku kartu, ktora tento projekt bude podoporovat. Nas tym je uz zalozeny founderem je Hefto99 
http://milkyway.cs.rpi.edu/milkyway_gpu/

http://milkyway.cs.rpi.edu/milkyway_gpu/