a potom napisalo Didn`t need, to je dost mrhanie casom, ved je to takmer 17 hodin casu
a ziadne body, neviem ci je tento vysledok potrebny, alebo nie.

Je to na rychlom stroji, takze take obycajne PC by to pocitalo 2x az 6x dlhsie.
Moderátor: Moderátori
Podla toho, co pouzivas na build. Ak manualne pisane Makefile, tak tam jednoducho dohod spustenie stripLuVar napísal:Da sa zapnut stripovanie priamo pri kompilacii? (co to robi sa pytat nebudem) (uz sa distribuuje stripnuta, staticka verzia)
Ak nemas 64-bitovy system, tak je to na dlhe lakte, lebo musis pouzit cross-compiler. To je dost nesikovne riesenie, kedze target system sa da nainstalovat v pohode aj s buildovacim systemom, len musis mat procak co ho podporuje (A64 alebo Core2, co uz dnes na novsich masinach je vsade). Na 64-bitovom Linuxe je to jednoduche - len to skompilujes a je to 64-bit, takze nejake eskapady s cross-kompilatorom su dost zbytocne, to toho nechod, ak nemusis.LuVar napísal:Co sa tyka 64 bit verzie, nie je problem, len netusim ako to skompilovat a nieto casu moc. Ak by si mohol dat hinty, mozno by som to ale zvladol.
Momentalne jediny vyznam vidim v tom, ze by som si mohol sam zbuildovat tu 64-bit verziu, ale mozno nakoniec ani nebude rychlejsia ako 32-bitova, takze prinos je neisty. Takisto by ste sa mohli dostat do podozrenia, ze vam niekto zvonku pomahal. A mozno by to podozrenie bolo namiesteLuVar napísal:PS: myslim, ze by nemal byt problem zverejnit zdrojaky (spristupnit svn), ale vsetci clenovia timu a pravdepodobne i skola by to mali odsuhlasit. Na skolsky projekt sa dajako divno vztahuju autorske prava, i ked tusim by to malo byt z pohladu skoly v poriadku i bez ich suhlasu. To skusim prebrat na najblizsom stretnuti.
neviem ti povedať presne, ale výpočet mi trvá najviac 2 hodiny, tj. zrejme progress "skočí" na 100%... kedy sa mu zachceHonza napísal:Nějak jsem nestačil odpozorovat - je progress lineární?
Mám kupříkladu jednotky, která ukazují 2,5%, ale běží už hodinu i hodinu a půl. Počítat jí dva až tři dny a potom didn't need by byla fakt škoda a to bych s projektem skončil.
No, já jsem zastáncem názoru, že nevyžádaná pomoc není pomocí. A výsledek didn't need...matob napísal:Ale zas na druhej strane, je zaujímavé priamo niekomu takto pomáhať..