peeticek napísal:Chcem poprosit MeXa, keby sa upravil site tak, aby hned na prvej strane bolo toto spomenute. Po kliknuti na nadpis by sa novacik dostal na podstranku, kde bude mat vsetko potrebne na jednom mieste (link na stiahnutie poslednej verzie BOINC managera, info s postupom instalacie/nastavenia aflashova prezentacia co je BOINC).
To nie je az tak pre MeX-a, skor pre mna s Heftom, kedze ako redaktori robime prave taketo upravy...
Len neviem, kde na hlavnu stranku by si to chcel umiestnit. V
sekcii BOINC je uz v menu
Návod pre začiatočníkov a potom su tam "zviazane" v jednej knihe
Návody ta flashova prezentacia a navod pre Ubuntu (v podstate hlavne screenshoty). Takze ten navod pre zaciatocnikov dost trci, keby to bolo vsetko v jednej knihe, tak by to nebolo az take viditelne...
Na uplne hlavnej stranke to nie je "vycapene" preto, ze ta stranka by sa mala z casu na cas obmienat (u nas je to ked je nejaka novinka alebo "featured" clanok), lebo ked tam ako prve bude stale ta ista flashova prezentacia a navod, po case sa to ludom okuka a bude ich cely web nudit...
Napadlo ma akurat, ze by sa mohla napisat novinka o tej prezentacii ITER (novinku moze napisat kazdy autor, teda aj ty

), tu novinku potom mozeme zavesit ako featured na hlavnu stranku hore - a v texte novinky mozu byt priame linky na flashovku, navod pre Windoze aj navod pre Bubuntu. Tak by to bolo aj na hlavnej stranke viditelne, aj by sme sa na tom velmi nenarobili (netreba prekopavat strukturu webu, len sa vyuziju terajsie mechanizmy), no a po case, ked uz to nebude take aktualne a objavi sa novy featured clanok, tak uz tato novinka nemusi byt zvyraznena (a teda aj ozivenie webu obcasnou zmenou bude). Ale to by chcelo aj nejaky obrazok do novinky, aby to bolo zivsie (fotku z miesta, pripadne ofoteny ten bilboard). A mozno by na tej vystave aj ochotnejsie rozdavali tie nase letaky, keby vedeli, ze aj nas web o nich tiez informuje...
Kedze na tej vystave ja osobne nemozem byt, tak sa velmi nehodi, aby som to cele napisal ja... Ale mozem pomoct s vytvorenim novinky (pouzitie obrazku v novinke nie je az take trivialne, ale da sa), ked mi niekto doda material... Alebo by to mohol byt clanok (kratka reportaz z prezentacie), kde uz sa obrazky daju dat ako prilohy.
A dokedy vlastne trva ta prezentacia? Aby sme este stihli byt aktualni...