Niekde som to tu uz zachytil v nazoroch vo fore - tusim Pali pisal ohladom toho, preco ked kliknem na Stiahnite si, nie je tam Boinc manager hned ako prvy, ale su zobrazene optimalizovane aplikacie. Ak som to dobre pochopil, je to akesi razcestie , ktore ma pouzivatela motivovat ku prebadaniu celej sekcie, co si myslim ze je mylna predstava.
Ak je laik, ktory pocuje 50perc. vyrazov na vystave ITER prvy krat v zivote, ochotny kliknut na zaklade letaku na boinc.sk, a chce sa zapojit, to posledne po com tuzi, je prekonavanie prekazok v podobe krizovatiek pri download sekcii a pri studovani x stranovych for. FAQ urcite, ale FAQ vytvorime na zaklade coho? preto ma napadol ten mailing list..
Ak nemam support na nieco nove a novacik sa dostane do uzkych, je fajn, ked ma cestu sa na niekoho obratit o pomoc.
Co ked zo 100 ludi na vystave, len 10ti zoberu letak, 5ti ho mrdnu do kosa pri vychode z avione a z 5tich 3ja kliknu na boinc.sk, kde prvy skonci na razcesti v download sekci, lebo nevie co je BOINC manager, druhy sa zamoce vo fore a ten jediny, vytrvaly borec ktory chce moc strasne ratat sa pripoji, daco porata a po tyzdni to odinstaluje, lebo moc vody nenamutil v EU rebrickoch?
Berieme to moc z naseho hype pohladu a to je myslim nasa pritaz.
Obycajny clovek, ktory ma hafo problem, ide z Hypernovy, utahany ako pes a vidi dake pekne obrazky, typkov v plastoch, bike so ziarovkami..
zastavi sa, popozera - prd rozumie, lebo nikde neni napisane na letakoch akcia a la Lidl

a vypocuje si nejake super reci od typkov v plastoch..
povie si ok, spracuje tak 10perc co mu povedia a vidi letak..aha zapojte sa aj vy..hmm, compac mame, tak preco nie..
zobere, vecer - giga unaveny sadne ku compu so zazrakom menom internet..kedze precital mudry letak o liekoch proti rakovine, skumanie mliecnej drahy, chce sa zapojit, pomoct..
Otvori IE, zada boinc.sk a caka, ze na obrazovke boli tak 3 tlacitka a dokopy 10 slov..
nasledovala by seria klikov - ani pohyb mysi nic, len klik, klik, klik a drb - sprava dna - gratulujeme, prave ste zapojili svoj pocitac do projektu xyz a pomahate s tym a tym..
to je vsetko..
- ak by to bolo takto, davam tomu realnu sancu, ze by sa zapojilo dost ludi..
Ked sa pozriem na nasu stranku, pre obycajneho cloveka, co o tom v zivote nepocul, je to cisty naval ton infa a aj ked chce, netusi co ma robit..
preto sa obavam toho, kolko tych ludi realne pride - na to by bola super ta anketa NEPODMIENENA registraciou
p.
- dufam ze som nikoho neurazil ohladom vyzoru a obsahu stranky