600color, 200black
http://leteckaposta.cz/440336750
do letaku som pridal info o fore a o tom maily..
aktualnu verziu mate tu
forum vyzaduje registraciu
email je osobnejsi - velkou nevyhodou je ten load na adminov

premyslam na FAQom..
idem domom..
p.
Aj ked samozrejme sa neda nesuhlasit s tym co pises, beries to trochu .. ako by som povedal .. bez nadhladu.peeticek napísal:Co robi SAV? SHMU? v akych su projektoch? Preco jedina nemocnica normalna na SR, kde ratali rossettu uz nerata? - a vobec by ma neprekvapilo, keby prisla info, ze ten osvietenec co to tam rozbehol uz nie je jej zamestnancom? Preco nedostane kazdy prvak na uni/strednej skole informacnu stranku o teame BOINC danej skoly, kde by mali info ako sa zapojit a pomoct skole v rebricku skol? Preco na busoch MHD nevidime sem tam nieco normalne - napr jednoduchu info o BOINCu? su ti ludia tak vypatlani, pohodlni, sebecki, neschopni ci zaneprazdneni? to naozaj musia o tomto rozmyslat, az ked im decko ochorie a oni v cakarni na onko ustave uvidia letak o boincu? Nechajme pozadia projektov teraz tak - nic nie je ruzove, ale vzdy je lepsie ak sa skusa, analyzuje, ako ked sa nerobi zhola nic, len DC na 3GHz je pod stolom a na monitore FB a v pozadi winamp..no parada..
...
Iným spôsobom, lebo veď z telky. Tam bola reportáž v 1999 že sa budú hľadať ufoni a môže každý doma a rozprával nejaký Dan Anderson so SETI Institute SSL Lab ci čo to mal pod menom. Tak som si to potom našiel na internete a našiel som čo som našiel.Palo M. napísal:Este mi prezradte jednu vec: Aky to je ten iny sposob, ako ste sa dozvedeli o BOINC?
Dal som do ankety celkovo 6 moznosti: 4 konkretne, jednu "nepamatam si" a jednu "inak"... a zatial vyhrava (pri "mohutnom" celkovom pocte hlasov 6) moznost "inak"... Tak som zjavne nedal nejaku podstatnu moznost na vyber. Este by sa to snad dalo doplnit... ak teda z tych 4 ludi co hlasovali za "inak" nema kazdy nejaky iny zdroj. Napada ma uz len moznost "Z ineho media (TV, radio, noviny, casopis, ...)", pripadne to rozdelit na tlacene media (noviny/casopis) a audiovizualne media (TV/radio)... len som nejako nepredpokladal, ze odtial by bol nejaky vacsi prilev ludi do BOINC, ako z webu. Do webu pocitam aj internetove verzie tlacenych novin, ako pravda.sk ci sme.sk, takisto sem patri Wikipedia, takze som odtial ocakaval vyznamny pocet hlasov - a zatial nula...
Aj ked pri pocte hlasov 6 ta anketa naozaj nema vyznam... uvidime po tyzdni-dvoch, ale 100 hlasov (co by sa dalo povazovat uz za nejaky vox populi) asi nebude.