Ja uz som si myslel, ze Pasquala snad uniesli mimozemstania, ked sa tak dlho neozyval... No a schvalne - podme spekulovat, co by sa stalo, keby ho naozaj uniesli? Ako by dopadol Orbit? Nasiel by sa niekto, kto by bol schopny pokracovat v Pasqualovej praci a ist dalej? Ja si myslim, ze nie. Ked sa projekt konecne rozbehne do stabilnej fazy, bude to uz trocha ine - bude funkcna aplikacia, validator, nejake spracovanie dat atd. Takze potom uz Pasquala "mozu uniest mimozemstania" a projekt ma realnu sancu ist dalej (ak teda s Pasqualom neunesu aj vsetky servery

Je to veru dosledok one-man-show... Lepsia komunikacia by ale mohla eliminovat negativne dopady situacie.
Ale one-man-show pada len na Pasqualovu hlavu. Ved si mohol najst niekoho, kto by mu pomahal. Aj na fore sa tusim ludia pytali, ako mozu pomoct. Napriklad s nejakym planovanim by mu mohol niekto pomoct, takisto so spravou serverov, aj s tym PR raz mesacne (co by sa asi schovalo pod planovanie, kedze plany treba aj trackovat a priebezne updatovat)... a mozno by mu niekto aj navaril keby bolo treba

Skratka pragmaticky pristup: Ked je Pasquale klucova osoba pre vyvoj aplikacie a tam nie je lahke ziskat spolupracovnika, tak sa treba odbremenit od tych taskov, kde je zastupitelny...