Predpokladam, ze to nie je standardny stav.

Su to WUs pocitane na Linux ubuntu, intel atom D510, boinc manager 6.10.58.
Btw, kedze dnes je tusim stedry den, tak pekne vianoce.

Moderátor: Moderátori
A, tak to si ma potesil, pretoze som myslel ze to bude mojou HW/SW kombinaciou, ale ak nie je, tak do buducna to predpokladam vyriesia.shafa napísal:Jo, nejak se to mnozi, nejsi sam
Slavko, preco mi kazis radost?slavko.sk napísal:Nemám ani 1 nezvalidovaný Gamma-ray pulsar search #1 v0.23, 100% v poriadku.
Nerátam time-out v každom prípade čo som mal mašinu zapojenú len na pár dní.
Ja som ti nechcel pokaziť náladu, bude to niečo čo sa u mňa neprejavuje. Rátam všetko, dneska som zapol aj CUDA (síce ešte na starej grafike) a E@H teraz beriem na moju úroveň veľmi vážne, 8 jadier z toho 4 sú zdvojené a zatiaľ 1 CUDA ale cca apríl na narodky kupujem nejakú dobrú grafiku ... aspon 550 alebo vyššie, stará bude ďalej rátať (ach tie účty za elektriku). A sledujem či mám chyby lebo som i7 pretaktoval. Ale nemám. Žiadne čo by nebola chyba u mňa že som kilol proces alebo tak.Duro Kotulic Bunta napísal:Slavko, preco mi kazis radost?slavko.sk napísal:Nemám ani 1 nezvalidovaný Gamma-ray pulsar search #1 v0.23, 100% v poriadku.
Nerátam time-out v každom prípade čo som mal mašinu zapojenú len na pár dní.![]()
![]()
![]()
Ale vazne - necham to este par dni bezat, a ked sa to bude opakovat, tak ponecham len gravitacne vlny (aj tak pulzary su len sekundarny a menej vzrusujuci podprojekt), a k pulzarom sa vratim neskor. Pripadne trochu pohladam na E@H fore, ale to sa mi velmi nechce, kedze kvoli uz dvojmesacnemu pisaniu clanku mam intenzivneho browsovania viac nez dost..
Jasne, ved ja len zo srandy, takato vec mi naladu nepokazi.slavko.sk napísal:Ja som ti nechcel pokaziť náladu, bude to niečo čo sa u mňa neprejavuje. Rátam všetko, dneska som zapol aj CUDA (síce ešte na starej grafike) a E@H teraz beriem na moju úroveň veľmi vážne, 8 jadier z toho 4 sú zdvojené a zatiaľ 1 CUDA ale cca apríl na narodky kupujem nejakú dobrú grafiku ... aspon 550 alebo vyššie, stará bude ďalej rátať (ach tie účty za elektriku). A sledujem či mám chyby lebo som i7 pretaktoval. Ale nemám. Žiadne čo by nebola chyba u mňa že som kilol proces alebo tak.
Gamma som vypol dneska aj ja lebo dáva najmenej kreditov per day per coreDuro Kotulic Bunta napísal:Jasne, ved ja len zo srandy, takato vec mi naladu nepokazi.slavko.sk napísal:Ja som ti nechcel pokaziť náladu, bude to niečo čo sa u mňa neprejavuje. Rátam všetko, dneska som zapol aj CUDA (síce ešte na starej grafike) a E@H teraz beriem na moju úroveň veľmi vážne, 8 jadier z toho 4 sú zdvojené a zatiaľ 1 CUDA ale cca apríl na narodky kupujem nejakú dobrú grafiku ... aspon 550 alebo vyššie, stará bude ďalej rátať (ach tie účty za elektriku). A sledujem či mám chyby lebo som i7 pretaktoval. Ale nemám. Žiadne čo by nebola chyba u mňa že som kilol proces alebo tak.
Anyway, nakoniec som sa teda predsa len pozrel na E@H forum, a naozaj sa tento problem vyskytuje castejsie, ale v zavislosti od HW. Vypol som teda gama pulzary, nechal som len gravitacne vlny a radiove pulzary.
Ale za tie roky môžem už aj za kredityshafa napísal:kua chlapi, prece nepocitete jen pro kredity, ne?![]()
dulezity je prece prinos pro vedu
shafa napísal:kua chlapi, prece nepocitete jen pro kredity, ne?![]()
dulezity je prece prinos pro vedu
To je škoda ale CPU mám nastavené na GW a GPU ráta single pulzary, možno bude moje meno medzi objaviteľmi.shafa napísal:nj, skoda ze e@h pouziva gpu jen na hledani pulzaru