chcem sa opytat ci by sa niekto nepridal v ratani, lebo teraz to pocitam sam (gabber niekam zmizol

prajem pekny den
Moderátor: Moderátori
Zdravim TaHonza napísal:No ja obcas pocitam, na BOINC CZ je o projektu thread.
u mna to skace este viac. na starom kompe 800MHz som mal obrovsku jednotku, ktoru som ratal asi 4 dni, ale kredit som dostal 1000Kiwi napísal:No u mna to skace od 1,5 minuty po 5 hodin
Podla vsetkeho ABC nie je zaradeny madzi projekty, z ktorych sa zapocitava statistika. Ani mne to nepripocitalo kredity z ABC. Uz ho ale neratam, takze mi to az tak nevadi.Kiwi napísal:Neviete mi poradit, preco mi ABC@h nezapocitava
do statistiky minitimov ?
Pavol, dostal si nejaku zpatnu vazbu od Stanleyho ?PavolR napísal:Dakujem za informaci, hned budem informovat, StanleyNR -o, aby to dal do poriadku.Kiwi napísal:Neviete mi poradit, preco mi ABC@h nezapocitava
do statistiky minitimov ?
Takze ABC@home je uz v statistikach, cisla sedia s oficialnou statistikou BOINCu. Takze vsetko je ako ma byt.PavolR napísal:Ano, rozpravall som s nim, bohuzial teraz nemal nato cas, takze to da do poriadku buduci tyzden.Kludne piste, keby sa este nieco objavilo, aby sa odstranili zbytocne chybicky.