Strana 1 z 1

GPU throttle

Napísané: St Mar 14, 2012 11:25 am
od užívateľa tahanko
caute

chcel by som pouzit GPU na Primegrid avsak ked ju zapnem tak mi seka pocitac. nevie niekto nejaky program/ BOINC nastavenia ako by som povolil vyuzitie GPU iba na mnou urcene percento?

dik vopred

Re: GPU throttle

Napísané: St Mar 14, 2012 7:27 pm
od užívateľa shafa
to asi nepujde, ale napis detaily, treba s tim pujde vymyslet neco jine...
- vytizeni grafiky pri pocitani
- vytizeni jader cpu pri pocitani
- jak a v cem se komp seka...
- jestli pouzivas anonymous platform a jak...
- atd.

Re: GPU throttle

Napísané: Po Apr 09, 2012 10:19 am
od užívateľa peeticek
Potesila by tiez info o zostave..

Inak toto mi robili win7 pokym neboli aktivovane :)
Skusal som vsetko mozne/nemozne ale nic nepomahalo.

Aktivoval som win a boom vsetko bolo ok :)

Uroven vyuzitia gpu sa da myslim nastavit cez web projektu v tvojom profile..

P.

Re: GPU throttle

Napísané: St Apr 11, 2012 8:02 pm
od užívateľa Honza
Jde o ATI nebo nVidii?
Jaký podprojekt?

PPS Sieve nedělá problémy, GFN WR grafiku zatěžuje dost - tam je možnost si nastavit neoptimální block size, takže počítá pomaleji, ale zase by nemusel plně vytěžovat grafiku.

Trottling jako o CPU je bohužel potíž, s tím se moc při návrhu nepočítalo.
Bohužel ani max TDP či profilování TDP nepomůže, protože limituje spotřebu/takty, ale ne procentuální vytížení.

Re: GPU throttle

Napísané: Pi Apr 13, 2012 11:48 am
od užívateľa tahanko
caute sorry ze tak neskoro odpovedam - jedna sa o tento stroj http://www.primegrid.com/show_host_detail.php?hostid=246672. je tam win 7 64 bit vsetko aktualizovane, ratam PPS (LLR) a SophiePrime (LLR) a na GPU som pustil PPS (Sieve) a vtedy brutalne klesla odozva systemu, takze som musel GPU ratanie vypnut.
CPU ide stale na max. a GPU, ked ju zapnem, tiez inak ide GPU na minimum.
dik