Strana 1 z 1

64-bit modely na 64-bit system

Napísané: Po Jan 05, 2009 3:49 pm
od užívateľa Kiwi
Ako donutit CPDN, aby mi posielal len 64-bit modely na x86_64 systemy ? Dal som Prefer this model:
HAD SM3 a ono mi poslalo jeden 64-bit a jeden i686, t.j. SM3 5.10 a SM3 6.03, na tu istu masinu.
Som predpokladal, za posle na vsetky jadra 64-bit modely, ale si to tak nie je.

Re: 64-bit modely na 64-bit system

Napísané: Po Feb 02, 2009 3:41 pm
od užívateľa Kiwi
Presiel som z C2D na C2Q, stopol som vsetky projekty, resp. sa odpojil, zmenil Long a Short Term Debt
na 0, a aj tak mi na dve zvysne jadra nechce stiahnut dalsie CPDN modely. Na dvoch mi bezi CM3 - i686.
V preferenciach mam uz len posielanie SM3, lebo mam x86_64 Ubuntu 8.10. Kde je problem ? :?:

Re: 64-bit modely na 64-bit system

Napísané: Po Feb 02, 2009 8:04 pm
od užívateľa Honza
Žádá o práci a nestahne nebo ani nežádá o práci?
Viz message log nebo stdoutdae.txt

Re: 64-bit modely na 64-bit system

Napísané: Po Feb 02, 2009 8:19 pm
od užívateľa Kiwi
No ziada 0 sec. of work. Ale dve jadra su volne a na dvoch bezi CM3.

Re: 64-bit modely na 64-bit system

Napísané: Po Feb 02, 2009 8:29 pm
od užívateľa Honza
Takže problém není na CPDN.

Jakou verzi BOINC máš?
Pozná na za48tku 4 jádra?
Máš nastaveno, že use 100% of processors?

Re: 64-bit modely na 64-bit system

Napísané: Po Feb 02, 2009 8:48 pm
od užívateľa Kiwi
Mam 6.4.5 for x86_64, mam 100 % use of processors, 100 % CPU casu, connect about 2 dni,
additional work buffer 6 dni, vyuzitie disku max. 40 GB, at most 100 % disku, 100 % memory.
4 processor, Q9400, 2 GB fyzickej, 5 GB virtualnej.

Re: 64-bit modely na 64-bit system

Napísané: Po Feb 02, 2009 9:58 pm
od užívateľa Honza
To connect about 2 dni je záměr?
2GB pro Quad není zrovna moc...

Re: 64-bit modely na 64-bit system

Napísané: Po Feb 02, 2009 11:32 pm
od užívateľa Kiwi
Nakoniec pomohlo, len odpojit vsetky projekty, potom CPDN stiahol na dalsie dve jadra SM3 modely. :)
Mam tam dat connect about 0.1 dna ? No 2 x 2 GB sa zle taktuje a tie lepsie pamate su drahe,
este aj skrachoval jeden z vyrobcov chipov, tak sli vcere chipy do pamati hore, uvidime co to
urobi s cenami RAM.

Re: 64-bit modely na 64-bit system

Napísané: St Feb 04, 2009 3:35 am
od užívateľa marpes
...connect about 0.1 dna sa mi zda rozumne, nielen preto, ze je prednastavene - BM sa kontaktuje s projektom akonahle ma nieco "na srdci". Zasobnik nastavujem rozne, podla hustoty sledovania stavu vypoctov a pritomnosti - vseobecne od 3 az do 10, vacsinou vsak 4.
Tento problem zasobovania s WU sa netyka iba 64bit. Obycajne nestaci "ziadnu novu pracu" ale treba "pozastavit" ine projekty.

Re: 64-bit modely na 64-bit system

Napísané: St Feb 04, 2009 10:39 am
od užívateľa Kiwi
Problem bol, ze ani ked bol pozastavene, ani ked nemali WU, ani ked tam bol len ABC pozastaveny a CPDN,
tak CPDN mal 2 CM3 na dvoch jadrach a 2 jadra boli volne, a aj tak niec nestiahlo. Az ked som ABC odpojil,
nie pozastavil, az vtedy natiahlo 2 SM3 modely. Potom som mohol pripojit ABC, a vsetko islo norm. dalej.

Re: 64-bit modely na 64-bit system

Napísané: St Feb 04, 2009 11:16 am
od užívateľa mbs
Kiwi napísal:Ako donutit CPDN, aby mi posielal len 64-bit modely na x86_64 systemy ?

Kiwi, sam som to nikdy neskusal (je minimum 64-bitovych veci na MacOSX), ale nepomohlo by nakonfigurovat klienta cez cc_config.xml?
Teda pokial vsetky projekty na danej masine su 64-bitove.
Konkretne mam na mysli:
<no_alt_platform>
If enabled, the client will run applications only for its primary platform. For example, a Win64 machine will run only Win64 apps, and not Win32. New in 5.9.10

Vid: http://boinc.berkeley.edu/wiki/Client_configuration
(side-effect hladania riesenia mojich problemov so sandboxom - som sa zasa o nieco "potkol", preto az teraz reagujem na povodnu otazku ;-))

Re: 64-bit modely na 64-bit system

Napísané: Ne Feb 08, 2009 9:42 pm
od užívateľa Kiwi
Aj tu. Keby sme trochu slapli na plyn, mame na take 4 miesta dopredu.
=D> =D> =D> Let's go SK, let's go. =D> =D> =D>
Taaaaaaaaa Taaaaaaaaaaa ta ta ta ..... ta ta ta Taaaaaaaaaaaaaa ta ta. :)

Re: 64-bit modely na 64-bit system

Napísané: St Mar 25, 2009 2:26 pm
od užívateľa bigfutus
Ma niekto skusenosti s BOINCom na Windows 7 64b.? Som nedavno upgradoval na stvorjadro, 3x2GB RAM a skusam bety W7, ale mam pre istotu na druhom disku stale WinXP 32b. ktore funguju bezproblemovo a zatial to nechavam ratat v nich.

Re: 64-bit modely na 64-bit system

Napísané: St Mar 25, 2009 2:46 pm
od užívateľa gabberattack
Mam jednu Win7 x-64 masinu, ktora je vyuzivana vacsinu casu ako herna konzola, ale rata sucasne aj Einsteina a ide dobre.

Re: 64-bit modely na 64-bit system

Napísané: Št Mar 26, 2009 5:42 pm
od užívateľa bigfutus
Dik, tak necham doratat tie co mam a vyskusam.