Soutezeni je zdrave, ale my uz jsme na to moc stari, nazveme to tak, jak to je

S tymto bezvyhradne suhlasim, uplne presne to vystihuje aj moj pohlad na vec.Hefto99 napísal:Ja nemam zaujem zucastnovat sa aktivne akychkolvek sutazi. Pocitam projekty ktore ma zaujimaju s nastaveniami ktore mi vyhovuju (zaujmovo i administrativne).
Nove projekty koli sutazi pocitat nebudem a nemienim menit ani share.
Takze ako pasivny ucastnik urcite rad pomozem, ale to je tak vsetko
Keby nebolo keby...Kiwi napísal:Take sutaze su vhodne na zapojenie novych ludi. Ak sa zapoji 20 novych ludi do sutaze, mozno z nich dvaja pri pocitani aj ostanu.
Mas tych 20 novych ludi alebo nie? Ak mas, som ochotny sa tym zaoberat. Ak nie, tak zbytocne kecas.Kiwi napísal:Ludi je dost, len su trochu mimo a maju ine priority, napr. oblecenie, jedlo, fajcenie, alkohol, auto atd.
Ani sa musia zmenit. A nie musia, ale chcu sa zmenit. Ak niekto nechce, tak nepomoze zomierajucemu.
Ak chce, tak zbytocne nehovori a nieco robi, ak ma potencial a nema pod nohami 20 polien.
Ja viem urobit 356k c. per day v MW + Col + AQUA. Ak to urobi 100-ka nasich clenov, tak ...
Dovolim si tvrdit, ze tym ze mas RAC 350k nepritiahnes do BOINCu/timu ziadnych dalsich ludi. Ani vyhlasenim sutaze nepritiahnes do BOINCu/timu dalsich ludi.Kiwi napísal:Ja nekecam, ale konam. ...