Ja...
Einstein@Home...
Miliooon!
Moj druhy milionovy CPU projekt.

Moderátor: Moderátori
Super Palo, gratulujem.Palo M. napísal:Vcera...
Ja...
Einstein@Home...
Miliooon!
Gratulujem, do 3 týždňov by som ho mal mať tiež a za 2 mesiace som pred tebouPalo M. napísal:Vcera...
Ja...
Einstein@Home...
Miliooon!
To neni take zle ... 23.12.2012 je blízko.Duro Kotulic Bunta napísal:milion budem mat mozno do mayskeho konca sveta..
No ty si ale optimista - a Orbit@home nic??slavko.sk napísal:Gratulujem, do 3 týždňov by som ho mal mať tiež a za 2 mesiace som pred tebou
Sak nejde este. Ci uz ide?Duro Kotulic Bunta napísal:No ty si ale optimista - a Orbit@home nic??slavko.sk napísal:Gratulujem, do 3 týždňov by som ho mal mať tiež a za 2 mesiace som pred tebou![]()
![]()
Good luck... Ja mam teraz v zameriavaci hlavne WCG... tam este 24 dni. Na Einsteina som vlastne akosi pozabudol, az teraz som sa prebral a pozeram, ze milionslavko.sk napísal:Gratulujem, do 3 týždňov by som ho mal mať tiež a za 2 mesiace som pred tebou
RAC mam najvyssi z celeho BOINC.Sk timu ... s jednym kompom. Skoda, radsej by som bol s mojim RAC tak 10. alebo 20. .... akiste chapes.Duro Kotulic Bunta napísal:Tak velka gratulacia - urcite viete ze E@H je moj oblubeny projekt, takze z takychto milnikov mam radost...