Kazdy nejako zacinal. QMC a Prime su narocne na CPU, daju chladeniu poriadne zabrat.
Ja som zacinal s CPDN a kredity nie a nie rast, lebo som si vybral dlhe WU a ked som kazdy polrok menil
Ubuntu, tak mi furt vsetky modely padli a musel som pocitat odznova.
Ej bystu, gratulujem, a stihol si to este ako vianocny darcek pred koncom dekady..
It is by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J.H. Poincaré, mathematician]
A man who knows how to be alone is never lonely. [Osho]
Kiwi napísal: Kazdy nejako zacinal. QMC a Prime su narocne na CPU, daju chladeniu poriadne zabrat.
Ja som zacinal s CPDN a kredity nie a nie rast, lebo som si vybral dlhe WU a ked som kazdy polrok menil
Ubuntu, tak mi furt vsetky modely padli a musel som pocitat odznova.
QMC som ani nechcela prestať počítať, ale nakoniec som sa rozhodla, že tomu dám pauzu... a hej no, pri Primegride mi posledné dni trochu viac dvíha teplotu compíku, ale tak zatiaľ žije Dnes som pekne prehupla cez 60k a dostala bronze badge - aspoň som si konečne musela zistiť, čo tie badge sú
Takže konečne jeden zaujímavý po dlhšom čase ... 2 melóny v E@H (sice aktualne 1,998,838 ale vyše 2,000 je pending a E@H dáva viac ako je pending).
Podotýkam že 99,999% na CPU!