Dnes som chcel nahodit GPUgrid a stale mi indikuje, ze neni co ratat..
Tak som skusil Milkyho a kazda jedna WU mi hned spadla so statusom - chyba vypoctu..fck..
Stale rozmyslam, ze kupim tu Fuzion dosku a zavalim quadko AMDckove a ATI 5850, kedze 6950/70 nemaju zatial bohvie ake vysledky v collatzi ani v milky. Mozno casom, ked spravia optimalizaciu budu na tom lepsie ako 580/70..
Viem v BOINCu nastavit, ake typy uloh sa maju ratat na akej VGA?
Milkyho a Collatz by som chcel riesit len ATIne a gpugrid/primegrid len na Nvidia..
Taktiez ma nastvalo, ked mi 46h luskalo CPUcko PrimeGrid unitu - takze by som rad niekde obmedzil, aby tahal vyslovene len cuda tasky a nie cpu tasky.
Perlicka - ked som sa chcel zapojit do nejakeho projektu, tak som videl logo nvidie pri tych, ktore maju moznost ratania na gpu, co je super, ale dpc preco tam nebolo pri milky a collatzi logo ATI/AMD?
Nvidia musi pchat neskutocne prachy do toho, aby pretlacili celu svoju cudu..
Neviem ale cosik sa mi mari, ze nvidia double precision vypocty len simulovala/je?
..tak mi povedzte, preco sa takato sracka tak pretlaca, ked ATI ma plnohodnotny double precision HW? to je take tazke kodit to pre ati/amd vga?
ach..
- inak, uz som v takej faze, ze ratam pocet kreditov, ktore som za dany stratil - za dnesok 220K

, pripadne za noci, ked comp vypynam mam dennu stratu cca 80000 kreditov

.
p.