gabberattack napísal:Nechystas aj iPhone app?

To uz musi zabezpecit niekto iny... A ved nedavno si tu niekde na fore tvrdil, ze na Applovskom store je uz teraz plno vselijakych aplikacii, viac ako kedy na Android bude. Ze ste sa v tomto vy iPhonisti nechali napalit a Android ma nieco prve... blbe, co?

No ale mozes dufat, ze niekto sa mnou inspiruje a zbucha nieco aj pre ajfon. Ved BOINC je celosvetova zalezitost, za nas tim zatial staci jedna mobilna aplikacia...
Duro Kotulic Bunta napísal:Palo, vyborne, dobra praca a dobra propagacia boinc.sk, ta donation pasaz je naozaj netradicna a originalna.

Myslim, ze si to zasluzi aj nejaku stabilnejsiu uputavku/clanok na hlavnom webe, pretoze malokto v maloktorom teame vytvoril takuto originalnu aplikaciu/utilitu...
No, s propagaciou nestiham. Povodne som chcel natocit kratke promo video, kde by som predstavil funkcie, ale bohuzial nemam equipment. Fotak, co mam, toci len 320x240 .mov, je to prilis rozmazane a nic tam poriadne nevidiet. Taky low-end by ludi skor odradil, tak som si povedal, ze lepsie ziadne video, ako nekvalitne.
Zatial som iba publishol alfa-verziu. Este musim spustit softverovy projekt na webe, repozitar so zdrojakmi, wiki, bug-tracking, buildnut dalsie verzie z projektovych zdrojakov... a planujem dalsie updaty: napriklad ovladanie GPU (to este nebolo v 6.10.17, z ktoreho som vychadzal), podpora dalsich jazykov... No skratka caka ma este kopec inej nevyhnutnej roboty...
Akurat som postol na BOINC forum
kratky oznam... a na ten som odkazal aj zo skupiny BOINC na LinkedIn... Facebook ucet nemam.
Keby mal niekto z timu Android fon, mohol by si AndroBOINC stiahnut, vyskusat a urobit nan recenziu, to by mohlo v propagacii pomoct a nemusel by som to tahat len ja. Len neviem, kto ma Androidi fon (na tom stretku som bol myslim jediny) a kto z tych ludi by bol ochotny tu recenziu aj urobit. A mozno ceski kolegovia z boinc.cz alebo CNT, je ich poctom viac, tak je vacsia sanca, ze si to vyskusaju, podiskutuju na svojich forach a napisu o tom dalej... Ale ja na ich fora nechodim, to uz by som fakt nestihal citat aj to. No a registrovat sa tam teraz len kvoli tomu, aby som tam dal announcement, to by bolo fakt blbe. Ale ak tam niekto bezne chodite, mohli by ste tam tiez postnut oznamcek... Ved ide hlavne o to, aby to ludia pouzivali.
No ved uvidime, este to nie je vonku ani 12 hodin a ja som sa medzicasom uz aj vyspal - teda vlastne nevyspal - a naklusal som do roboty.