boinc.sk forum a FireFox
Moderátor: Moderátori
- Duro Kotulic Bunta
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 3:00 pm
- Kontaktovať používateľa:
boinc.sk forum a FireFox
Uz dlhsiu dobu mam obcasne problemy s prihlasovanim sa do fora cez firefox - v asi 50% pripadov ma jednoducho neprihlasi, sice akceptuje heslo ale nadalej som neprihlaseny a nemozem prispievat. V ostatnych 50% pripadov ma prihlasi a je to OK.
Teraz mi to opat neslo, tak som skusil prihlasit sa cez IE7 - slo to bez problemu.
Ostatni co pouzivate FF nemate obcas problemy pri prihlasovani?
Mam klasiku Win XP a FF 2.0.0.6 ...
Teraz mi to opat neslo, tak som skusil prihlasit sa cez IE7 - slo to bez problemu.
It is by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J.H. Poincaré, mathematician]
A man who knows how to be alone is never lonely. [Osho]
Re: boinc.sk forum a FireFox
V robote mam win 2000 + FF, doma linux + FF a prihlasovanie frci bez problemov.Duro Kotulic Bunta napísal:Uz dlhsiu dobu mam obcasne problemy s prihlasovanim sa do fora cez firefox - v asi 50% pripadov ma jednoducho neprihlasi, sice akceptuje heslo ale nadalej som neprihlaseny a nemozem prispievat. V ostatnych 50% pripadov ma prihlasi a je to OK.
- Duro Kotulic Bunta
Zaujimave, bude to zavisle asi na nielen na FF ale na celkovej konfiguracii. Ja mam tiez samozrejme zakliknute automaticke prihlasovanie, ale jednoducho ma to vo FF obcas neprihlasi - napr. opat aj dnes - ale v IE7 ano (aj dnes).
No nic, je to nejaky minor bug, da sa bez toho zit, len FF mam vytuningovany skin (NASA night launch) a IE nie, takze je to trochu matuce ked musim pouzivat GUI pre IE7.
No nic, je to nejaky minor bug, da sa bez toho zit, len FF mam vytuningovany skin (NASA night launch) a IE nie, takze je to trochu matuce ked musim pouzivat GUI pre IE7.
It is by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J.H. Poincaré, mathematician]
- slavko.sk
- Dátum registrácie: Po Feb 05, 2007 3:42 pm
A co tak si bachnut IETab addon do FF?
Osobne to pouzivam, niektore stranky idu len pod IE, hlavne v robote.
Osobne to pouzivam, niektore stranky idu len pod IE, hlavne v robote.
Duro Kotulic Bunta napísal:Zaujimave, bude to zavisle asi na nielen na FF ale na celkovej konfiguracii. Ja mam tiez samozrejme zakliknute automaticke prihlasovanie, ale jednoducho ma to vo FF obcas neprihlasi - napr. opat aj dnes - ale v IE7 ano (aj dnes).
- Duro Kotulic Bunta
- slavko.sk
- Dátum registrácie: Po Feb 05, 2007 3:42 pm
Ja si to uz davam standardne. Je viacej stranok co maju probelmy s FF, respektive bezia len pod IE aby som bol presnejsi. Toto je dost dobre riesenie ale s tou nevyhodou ze to startne realne IE okno v FF aj so vsetkym IE dierami bezpecnostnymi.
marpes napísal:Tiez som skusil tento doplnok - bezva! Prave som sa prihlasil IE vo FF vnorenom
- Duro Kotulic Bunta
-
- Dátum registrácie: Ut Feb 06, 2007 1:35 am