shafa napísal:To se mi libi.
Elektroniku az na vyjimecne vyjimky nemusim, toto mi ale prijde jako zajimava, podmaniva a hlavne naladotvorna hudba.
Ne ani tak depresivni, jako spis ze ve me vyvolava pocit prazdnoty, ale ne v negativnim smyslu... Zajimave.
Pekne si to vystihol, ja asi nemam dostatocne prepojene hemisfery aby ma napadlo tak vystizne slovo. Ano, prazdnota - to je ten pocit, rovnako z dark stepu ako aj z death metalu, vlastne taka forma budhistickeho vyprazdnenia mysle, aj ked bohuzial v omnoho nizsom levely. Asi preto prilis neoblubujem sladke melodie, ktore akoze maju evokovat happiness, pretoze mi pripadaju umele a 'pomijive' (nenapada ma teraz slovensky ekvivalent toho slova). Co je vlastne v kontraste s tym, co som pisal o endorfinoch generovanych dark stepom, asi by som si mal urobit rozbor krvi..
Zname ale pekne, prijemna desatminutovka, aj na pozeranie

Najviac sa mi paci ten uplny zaciatok, jemny a kludny.
Inak kedysi davno (20 rokov dozadu) som raz pocul jednu skladbu od Cajkovskeho, bola to snad prva skladba z vaznej hudby, ktora sa mi naozaj velmi zapacila. Bohuzial nevedel som presny nazov, a nikdy som odvtedy na nu nenarazil, bola to bohuzial zjavne menej znama a malo frekventovane hrana vec. Skoda :-/
[/quote]