Kombinacia neschopnosti zorientovat sa v zivote a psychickej labilnosti je naozaj nebezpecna a destruktivna. A ak sa k tomu prida este aj dvojciferne IQ, tak tu mame - vyborneho volica.

No nic, idem si pustit Mercyful Fate...

Moderátor: Moderátori
Toto sa im pacilo najviac - pomaly rytmus a absencia kvilivych akustickych gitarovych sol.Hefto99 napísal:LEGION OF THE DAMNED - Hand Of Darkness
To uz vedel Dee Snider pred 30 lety.gabberattack napísal:Pozor metalisti, zhorite vsetci v pekle.![]()
![]()
![]()
http://www.milujtesa.org/nr/joga_okulti ... black.html
Alica je uz tam.... Alice in hellgabberattack napísal:Pozor metalisti, zhorite vsetci v pekle.![]()
![]()
![]()
gabberattack napísal:Pozor metalisti, zhorite vsetci v pekle.![]()
![]()
![]()
http://www.milujtesa.org/nr/joga_okulti ... black.html
Ja som chvilu rozmyslal, co mi to pripomina. A potom mi to doslo: Virsikove "pribehy". Ten si ich tiez urcite vymyslal sam (no, mozno mu kedysi davno na zaciatku nejaky realny list posluzil ako predloha, ale potom uz to sypal sam, lebo vsetko malo ten isty slohovy styl)... To bol taky nedoceneny priekopnik na poli "reality show" na Slovensku by som povedal, my sme to vtedy pocuvali len preto, ze sme boli zvedavi ake kraviny si dokaze este vymysliet. Presne ako terajsie "sudne siene" ci co to bezi v televiziach (tie uz samozrejme nepozeravam za tych par dni v roku co som na SK na dovolenke, akurat ze "uputavky" na ne otravuju v kuse).Duro Kotulic Bunta napísal:Aj by som sa na tom clanku zasmial, lenze bohuzial poznam dost ludi, ktori skutocne takto jednoducho a naivne vnimaju zivot, a potom su unhappy.
Kombinacia neschopnosti zorientovat sa v zivote a psychickej labilnosti je naozaj nebezpecna a destruktivna. A ak sa k tomu prida este aj dvojciferne IQ, tak tu mame - vyborneho volica.![]()
No nic, idem si pustit Mercyful Fate...
Tak "nestastnost cloveka" je silne relativny pojem. V europskych koncinach to nie je az take zjavne... ale tu v Sanghaji clovek vidi na ulici "standardneho low-endoveho" Cinana: zije v otrasnom baraku, okolo neho bordel a spina, (teraz uz aj hnusna zima) oblecene ma spinave handry, v kuse chriaka, v hube ma miesto zubov iba zhnite kyptiky, no skratka humus... A vies co na to ten Cinan? On sa smeje, fajci si cigaretu a absolutne nic ho netrapi, je podla vsetkeho stastny... Bezny clovek kraca okolo neho do/z roboty, riesi co vsetko treba spravit, pripadne je este aj nasraty z toho, co sa prave docital v novinach... tak kto je potom stastnejsi?Duro Kotulic Bunta napísal:Palo: suhlasim s tym co pises, avsak s vynimkou toho IQ. Samozrejme nejde o jediny faktor, a ani nie najprimarnejsi, ale je dost podstatny. Teda ja si pod IQ nepredstavujem len schopnost vypocitat matematicky rad ci vediet aky geometricky obrazec nasleduje v rade, ale vseobecnu schopnost prepajat logicke obvody v mozgu a spajat si vedomosti a neuronove obvody za ucelom odhadu vyvoja udalosti v buducnosti. Samozrejme to vobec nie je zaruka stastia a uz vobec nie uspechu (kopec veci v zivote je vecou nahody), ale dokaze to vyrazne minimalizovat nestastnost cloveka pri pohlade na vyvoj udalosti v jeho zivote. Ale to je dost akademicka a trochu jalova diskusia podla mna uz.
PavolR napísal:Urcite si chcel napisat 2013.