BAM
Moderátor: Moderátori
-
- Dátum registrácie: Po Feb 05, 2007 7:23 pm
- Kontaktovať používateľa:
Re: BAM
Ahoj, tak to asi hlasilo kazdemu, kto pocita cosmology. Ja som to riesil tak, ze som dopocital vsetky jednotky a potom som sa odhlasil a prihlasil s novou adresou a mam klud. Nova url je: http://www.cosmologyathome.org/
Prajem prijemne pocitanie.
Prajem prijemne pocitanie.

-
- Dátum registrácie: Po Feb 05, 2007 7:23 pm
Maju uz vsade novu adresu, skor ti zostala niekde visiet.
Pozri sa na svoj Adresar v Boinc, ci sa tam niekde este neobjavuje.
PS.: Musel by si to manualne opravit. Avsak davaj pozor, aby si mal dopocitane jednotky, lebo sa ti vsetky, ktore mas natiahnute so starou adresou automaticky vymazu.
Pozri sa na svoj Adresar v Boinc, ci sa tam niekde este neobjavuje.

PS.: Musel by si to manualne opravit. Avsak davaj pozor, aby si mal dopocitane jednotky, lebo sa ti vsetky, ktore mas natiahnute so starou adresou automaticky vymazu.

slak aby trafil celý bam...
pekne som si tú adresu opravil v dakych xml suboroch, vsetko slapalo ok... až kým som nedal "synchronizovať managera s boincstats"...
pekne mi resetlo cely projekt a prihlásilo ho znova pod starou zlou adresou.. zlatý klinec programu bol keď mi zrušilo všetky cosmo WU, stratené 4 hodiny výpočtu
velmi rozmyslam ze zrusim toho managera... používate niekto nejaky ekvivalent BAM?
pekne som si tú adresu opravil v dakych xml suboroch, vsetko slapalo ok... až kým som nedal "synchronizovať managera s boincstats"...
pekne mi resetlo cely projekt a prihlásilo ho znova pod starou zlou adresou.. zlatý klinec programu bol keď mi zrušilo všetky cosmo WU, stratené 4 hodiny výpočtu

velmi rozmyslam ze zrusim toho managera... používate niekto nejaky ekvivalent BAM?

Tohle bych nebral jako nějaký velký problém celého BAMu. Projekt podporuje a dlouho ještě bude obě adresy a tak jde jen o tu hlášku že si máš změnit adresu ve zprávách, což je sice nepříjemné, ale rušit kvůli tomu správu na BAMu je myslím trochu přehnané.
- Kiwi
- Dátum registrácie: Ut Feb 13, 2007 4:18 pm
Vsak nastav ako chces, aj ked nechas vsetko na 100, tak ak Milky bude down,
tak ti nataha WU z ineho, ak aj ten nebude down. Potom treba mat este treti.
Alebo daj na prioritny podstatne viac, ako na zalozne.
tak ti nataha WU z ineho, ak aj ten nebude down. Potom treba mat este treti.
Alebo daj na prioritny podstatne viac, ako na zalozne.
Na tohle se nepoužává čarování se share, ale backup project.matob napísal:Prosím vás, ako treba nastaviť resource share, keď chcem mať hlavný projekt MilkyWay a iný projekt mi naťahá, iba keď niesú WU pre prvý projekt?
Boinc Studio má přesně tento koncept - když není práce z hlavního/hlavných projektů, najíždí backup project. Backup project si vezme pouze tolik práce, aby zaměstnal všechna jádra. Jakmile hlavní projekt zase jede, pokračuje a doplní work cache z něj.
Nové BOINC Studio navíc umožňuje mít více backup projektů podle priorit.
Takže mám například.
Orbit jako main projekt
Milky jako Backup 1
Einstein jako Backup 2
Když dojde práce z Orbitu, najede Milky. Pokud ani ta nemá práci nebo nejede (jako teď), najede Einstein.
Normálně si v BAM dáš tomu hlavnímu projektu 99 a tomu záložnímu třeba 1%, nebo jich můžeš zaškrtnout i víc. V BAM je to v podstatě velice jednoduché. Pak jen stačí počkat na synchronizaci, nebo jí v BM kliknout ručně.matob napísal:Prosím vás, ako treba nastaviť resource share, keď chcem mať hlavný projekt MilkyWay a iný projekt mi naťahá, iba keď niesú WU pre prvý projekt?