Drzime - a nech je potom "hrb" s krivke statistik co najvyraznejsislavko.sk napísal:Uz to mam v krabiciach u zeny v robote. Vecer to poskladam, drzte palce.

Moderátor: Moderátori
Drzime - a nech je potom "hrb" s krivke statistik co najvyraznejsislavko.sk napísal:Uz to mam v krabiciach u zeny v robote. Vecer to poskladam, drzte palce.
Aky hrb, co za hrb? Nech je stupajuca krivkaDuro Kotulic Bunta napísal:Drzime - a nech je potom "hrb" s krivke statistik co najvyraznejsi![]()
Juraj myslel nárast.Hefto99 napísal:Aky hrb, co za hrb? Nech je stupajuca krivkaDuro Kotulic Bunta napísal:Drzime - a nech je potom "hrb" s krivke statistik co najvyraznejsi![]()
A v ranku nech je klesajuca
slavko.sk napísal:Juraj myslel nárast.Hefto99 napísal:Aky hrb, co za hrb? Nech je stupajuca krivkaDuro Kotulic Bunta napísal:Drzime - a nech je potom "hrb" s krivke statistik co najvyraznejsi![]()
A v ranku nech je klesajuca
WinXP myslim nezvlada viac ako 1 fyzicke CPU a navyse na dual Xeon by to bol masaker. Ked uz tak tam daj Windows server alebo osekane Visty ak nechces Linux. Prave vcera som dal dokopy dual opteron masinu - E-ATX je 30x33 cm doska. Da sa suchnut do Atx skrine ak vyrezes kus plechu z casti pre DVD mechaniky. Inak pre server musis mat registrovane ECC pamete, ktore su podstatne drahsie, tak len aby si tam neobjednal klasicke. Daj link na komponenty co chces kupit.lewis napísal:Ahojte ja by som sa xcel spytat tych ktory maju skusenosti so servermi, ci sa daju pretaktovavat serv. zakl.dosky od Intelu s chipsetom 5000V, pripadne od inych vyrobcov s 5000vym chipsetom.
Moje umysli sa momentalne uberaju smerom k 2xLGA771 ser.doskam pre Xeony a xcel by som tam supnut 2x Xeon quad L5420 2,5GHz TDP 50 W a ked guglim je tam mnoho balastu a hlavne tlacove spravy...ale dajake recenzie na tieto strojceky nie su prilis zastupene....Mam este taky luharsky napad, postavit to na Win XP profesional 32bit, lebo xcel by som doma tym nahradit moj bezny komp. Funkcne by tam nemal byt problem myslim, ze?
A hry by mali faxat nadalej a aj PCI express tam je tak moja GF 8600 GT by nemala mat problem. Teda myslim. Kto bude mat dajaky postreh k tomuto nie standardnemu napadu sem s nim. Inak ma zaujima form factor tych dosiek ATX to asi vsetci vieme co je....E-ATX som sa dovtipil ze je vacsia doska do big toweru. Ale u Asus dosiek sa stretavam s oznacenim SSI CEB 1.1 Compliant , 12” x 10.5" co nie je ovela vacsie od ATX, viete o co ide? Naprace sa to do midi toweru, ktory zozere ATX dosku