ventilator toci fuirt tie iste otacky..1700 rpm a ledva je ho pocut..
piskot nastane po spusteni ratacky - 10min. rata - 1700rpm, dam pusu, piskot prestane-1700rpm drzi asi 5min a potom to klesa, takze piskot ventilatora je vyluceny.
co sa tyka zdroja - odporucanie NVIDIE hovori o 400W zdroji - mam 450W corsair, co povazujem za kvalitny zdroj a rychlost fukania sa nezmenila, co evidentne znamena, ze zdroj je v pohodicke co sa odpberu tyka - mam 65W X2, jeden HDD a to je vsetko.
Zdrojom hluku sa javi skutocne VGA - ked som uchom chodil pri otvorenej kixsni, naintenzivnejsi piskot je prave tu.. modlim sa, aby to bola doska, lebo mam jednu INTELacku na skrini co stala 3litre, len kupit core2duo procak a piskot by bol vyrieseny. otazne je, ci je to naozaj shitnou doskou u mna,a el v grafike..
chcel bych to vyskusat na inom kompe a ak to bude aj tam robit, zaver je jasny - vga pojde na reklamaciu. Len som zvedavy ci to uznaju, ked napisem do rekl.protokolu, piskot VGA pri ratani guliciek

ale je pravda, ze pri 3Dmarkoch sa tento piskot objavi na cc 1/4 sec. a s asi polovicnou intezitou ako pri gulickach- teda foldingu..
chcel som toto dat aj na offic. forum foldingu, ale furt mi nedosiel aktivacny kod, tak asi to tam nedam.. :-/
dik za odpovede..
P.