Moderátor: Moderátori
Na rychlych masinach nema vyznam mat viac ako 6 hodin.mbs napísal:Checkpointy mozno, ale co mi povies na toto?
http://boinc.bakerlab.org/rosetta/resul ... =244227833
Run time prefs: 24 hodin, makal vyse 28 hodin a hovno z toho...
Chlapi, nechcem vyryvat, ale toto je perfektna tema na clanok... ako sa vzajomne jednotlive projekty doplnaju a teda sa paralelne postupuje "na viacerych frontoch"... skratka ako tie mensie kamienky zapadaju do velkej mozaiky. Pre mna je biologia dost spanielska dedina, v jednotlivych projektoch su len ciastkove veci a to este hardcore, takze to mam problemy vobec precitat a kedze nemam ten background, tak mne samemu to do nicoho nezapada... Taky popularne-vedecky clanok o biologickych projektoch este aj tak nemame (tie co su na nasom webe o Rosette patria podla mna skor do toho hardcore).Duro Kotulic Bunta napísal:Iniak este by som chcel dodat, ze Rosettu (ako projekt ktory pocita 3D strukturu proteinov a vylepsuje software na tento ucel), a WCG (resp. jej rakovinove subprojekty HCC a HFCC), krasne doplna projekt QMC - ten sice nerobi priamy biologicky vyskum, ale pomaha vylepsovat extremne dolezity nastroj pre biologov, a sice kvantovu metodu pocitania interakcie atomov a molekul.
Ano, ked si pozries clanok/draft, ktory som zacal na nasom webe pisat pred par tyzdnami tak presne smeroval okrem vseobecneho pozadia vyskumu rakoviny (a pribuznych cize genetickych chorob) k tomu, aby sa porovnali niektore bio projekty, presne ten pristup "viacerych frontov" a vzajomnej mozaiky.Palo M. napísal:Chlapi, nechcem vyryvat, ale toto je perfektna tema na clanok... ako sa vzajomne jednotlive projekty doplnaju a teda sa paralelne postupuje "na viacerych frontoch"... skratka ako tie mensie kamienky zapadaju do velkej mozaiky. Pre mna je biologia dost spanielska dedina, v jednotlivych projektoch su len ciastkove veci a to este hardcore, takze to mam problemy vobec precitat a kedze nemam ten background, tak mne samemu to do nicoho nezapada... Taky popularne-vedecky clanok o biologickych projektoch este aj tak nemame (tie co su na nasom webe o Rosette patria podla mna skor do toho hardcore).
Ja viem Duro, pisal si ze nemas teraz cas... ale ved to az tak neponahla