MS 2009 v hokeji

Diskusia nezaraditeľná ani do jednej z kategórií

Moderátor: Moderátori

Používateľov profilový obrázok
slavko.sk
Dátum registrácie: Po Feb 05, 2007 3:42 pm
Kontaktovať používateľa:

MS 2009 v hokeji

Príspevok od používateľa slavko.sk »

Sleduje to vobec este niekto? :mrgreen:
Katastrofa.
Duro Kotulic Bunta
Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 3:00 pm
Kontaktovať používateľa:

Re: MS 2009 v hokeji

Príspevok od používateľa Duro Kotulic Bunta »

Nahodou som zapol vcera TV a videl som nejaky skolkarsky zapas ktory som sa prekvapil ze neskoncil double digit vysledkom.. :)
Riadny Vilagos.
It is by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J.H. Poincaré, mathematician]
A man who knows how to be alone is never lonely. [Osho]
matob
Dátum registrácie: Št Dec 13, 2007 11:16 pm

Príspevok od používateľa matob »

Ja som ostal s našimi včera celý zápas... pre nich je to najhoršie, ešte ked musia vidieť ako im vlastný ľudia odchádzajú z haly.. a potom ešte čítať ponižujúce články od redaktorov pravdy.. Už by mali pochopiť, že sme zhruba na úrovni bieloruska. Aj to že sme boli majstri sveta bola úžasná zhoda okolností.. boli to super časy, som rád že som ich zažil, lebo tak skoro sa to opakovať nebude. :(
Obrázok
Duro Kotulic Bunta
Kontaktovať používateľa:

sport skoro nesledujem, ale ked vidim tie saskarne okolo sirokeho, stavby zimneho stadiona, zvesovanim stastneho zo siene slavy atd, tak to je mozno aj nasledok tychto veci..
ja hrat v nhl tak veru za taku trapnu krajinu hrat nepojdem..
ale nechcem komentovat nieco do coho velmi nevidim, tot len moj povrchny a laicky nazor..
It is by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J.H. Poincaré, mathematician]
gabberattack
Dátum registrácie: Ut Feb 06, 2007 1:35 am
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa gabberattack »

Tvoj povrchny a laicky nazor je uplne totozny s mojim - kopli Petra Stastneho do gul a dostali pusu na cela v podobe predrazeneho stadiona. Za tie prachy mohli radsej v kazdom okresnom meste postavit jeden zimny stadion - co som videl prezentaciu Petra Stastneho s konkretnou ponukou firmy na vystavbu stadiona za vlastne prachy - tie 4 miliardy by na to stacili. Ohladne nasich funkcionarov si nerobim prehnane nadeje - STB-ak, co aj vlastnu matku udal nema absolutne co hladat vo verejnom zivote, nie to este na poprednej funkcii. Jedine co nepochopim je, ze preco Peter Bondra zobral poziciu manazera, to uz fakt nema komu pchat hlavu do zadku len Sirokemu? Tymto krokom ma velmi sklamal a hoci ho uznavam ako hokejistu, ludsky u mna prepadol. Ja som si pozrel jediny zapas - s Kanadou, lebo ten sa vysielal aj tu. Teda pravdu povedat som si pozrel jednu tretinu. A bola to bieda velka. Hraci a trener namiesto sebareflexie, ze hraju otrasne sa chvalili za to, ako dobre im to slo v tretej tretine a ze dokonca ju vyhrali. Ja byt Kanadsky hokejista, tak tiez prestanem hrat, ked uz tam ma super 7 a radsej sa budem vyhybat nejakym fyzickym stretom. To iste spravili aj Cesi myslim, inak by sme tam mali 12-ku. Jedine stastie, ze uz nemozeme postupit, lebo keby sme hrali s Rusmi, ti nam tam daju 20. Muzstvo, ktore dostane od akehokolvek ineho muzstva viac ako 10 golov nema co na majstrakoch hladat (napriklad take Japonsko pravidelne dostavalo desiatky, az sa nakoniec rozhodli zmenit system a vypadli von). Hraci, ktori namiesto treningu na lade idu chlastat, ci sa hrat na konzole hry nemaju na majstrakoch co hladat, spolocne s trenerom, ktory taketo spravanie toleruje - zial lepsi hraci kvoli zasmradenemu vedeniu SZLH nepridu a tak sa musime nadejat, ze aj nabuduce sa podari vyhrat aspon jeden zapas, hoci opat len s Madarskom a udrzat sa tak v elitnej skupine.
-gabberattack-
Keep The Panic!

...a Windows Vista
padá na Mesiaci
6x pomalšie!
Hefto99
Dátum registrácie: Po Feb 05, 2007 11:59 pm

Príspevok od používateľa Hefto99 »

Jeden aktualny:

Cestou domov lietadlom premýšľa Bartečko: "Ako sa je teraz ukážem ľuďom na oči?" A tak zašiel za kapitánom lietadla, či by mu nepožičal náhradnú uniformu - na prezlečenie. A tak vystúpi v Bratislave z lietadla v kapitánskej uniforme, nikto ho nespoznáva, iba jedna stará zhrbená baba príde k nemu a hovorí : "Tak čo Bartečko, si myslíš, že kapitán ako kapitán?" A Bartečko hovorí: "Baba, ako si ma spoznala?" A baba: "Aká baba, ja som Filc."
Obrázok
matob

postupne vypadávajú tými, ktorým fandím... latvia, finland a teraz aj česi... sakra... ostávajú už iba rusi, ktorí hrajú semi s usa.. no uvidime
Obrázok
Duro Kotulic Bunta
Kontaktovať používateľa:

no tak treba fandit rusom a mas velku pravdepodobnost ze budes mat z pozerania vacsiny majstrovstiev radost :)

ked som bol maly chlapec (~ 8 year) a este pozeraval sport, tak sa moj otec hneval ze drzim palce sovietskemu zvazu a nie CSSR.. :)
matob

Inak, napadlo ma že naši naschval sabotujú majstrovstvá, aby odvolali vedenie. Hráči z nhl nechodia a tí čo hrajú, nehrajú..
Obrázok
slavko.sk
Dátum registrácie: Po Feb 05, 2007 3:42 pm
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa slavko.sk »

Duro Kotulic Bunta napísal:no tak treba fandit rusom a mas velku pravdepodobnost ze budes mat z pozerania vacsiny majstrovstiev radost :)

ked som bol maly chlapec (~ 8 year) a este pozeraval sport, tak sa moj otec hneval ze drzim palce sovietskemu zvazu a nie CSSR.. :)
Veru rusi budu zajtra hrat vo finale!
Napísať odpoveď