marek napísal:Zdravim pani,
mam podobny problem. Vcera som sa na 1 pc pripojil do Enigma@home a nepripocitalo sa mi to k mojmu kontu. Tvari sa to ako nove konto. Vedeli by ste mi poradit co s tym?
Dakujem.
Mohol by si to specifikovat blizsie?
Pripojil si sa s novym PC (tj. BOINC tam predtym vobec nebol nainstalovany) do jedineho projektu (Enigma@home) a mas ine PC pripojene na uplne ine projekty?
Ktore je to konto, co sa ti to k nemu "nepripocitalo" (hod sem cross-project-ID alebo linku na statistiky).
Cross-project-ID je synchronizovane podla e-mailu, takze ak si na roznych projektoch zaregistrovany s inymi e-mail adresami a nemas jeden projekt, na ktory by si bol pripojeny so vsetkymi masinami, tak sa moze stat, ze na roznych strojoch mas rozne cross-project-ID a nikdy sa nezosynchronizuju.
Najjednoduchsie je zmenit na vsetkych projektoch e-mail na tu istu adresu a pockat par dni.
Druhe riesenie je pripojit sa so vsetkymi masinami na jeden projekt (aspon docasne, kym sa to nezosynchronizuje). A ked sa pripaja uplne nova masina, vzdy je dobre sa ako prve pripojit na svoj uz existujuci projekt (cim si novy stroj nastavi uz existujuce cross-project-ID a negeneruje sa nove) a az potom sa pripojit na nejaky uplne novy projekt.