The Foundation for Computational Learning and Science uskutocnuje prieskum, v ktorom sa BOINC ucastnikov pyta na demograficke data, vzdelanie, participaciu na projektoch, stupen zaujmu, technicke data pocitacov pripojenych na BOINC, nazory a pripomienky.
Prieskum je anonymny a nie vsetky polozky (napr. plat) su povinne....
Ak mate zaujem zucastnit sa prieskumu, odkaz na prislusnu stranku najdete tu.
Prieskum
Moderátor: Moderátori
-
- Dátum registrácie: Ut Feb 06, 2007 1:35 am
- Kontaktovať používateľa:
Re: Prieskum
Prave to vyplnam a rozmyslam nad jednou vecouHefto99 napísal:The Foundation for Computational Learning and Science uskutocnuje prieskum, v ktorom sa BOINC ucastnikov pyta na demograficke data, vzdelanie, participaciu na projektoch, stupen zaujmu, technicke data pocitacov pripojenych na BOINC, nazory a pripomienky.
Prieskum je anonymny a nie vsetky polozky (napr. plat) su povinne....
Ak mate zaujem zucastnit sa prieskumu, odkaz na prislusnu stranku najdete tu.
How many total CPU hours do you contribute per day?
Myslia CPU hour ako pocet procesorov krat pocet hodin kedy bezia pocas dna ?
Myslia na kazdom mojom pocitaci, alebo priemer vsetkych ?
Alebo myslia zhruba casove rozhranie od 1 do 24 podla toho ako mi bezia masiny ?
Mali k tomu dat trosku viac vysvetliviek.
Dal som tam "a lot", ved co ? Hadam pochopia z kontextu, kedze mam viac masin ako 10 ktore bezia 24 hodin denne.
-gabberattack-
Keep The Panic!
...a Windows Vista
padá na Mesiaci
6x pomalšie!
Keep The Panic!
...a Windows Vista
padá na Mesiaci
6x pomalšie!
Ja som to pochopil tak, ze kolko hodin denne sa dohromady pocitace venuju BOINC-u.
Ja som daval pocet_cpu*24 kedze mi bezia 24/7.... u niekoho to moze byt napr. 24+8+8+2......
Ja som daval pocet_cpu*24 kedze mi bezia 24/7.... u niekoho to moze byt napr. 24+8+8+2......
- Duro Kotulic Bunta
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 3:00 pm
ja som to tiez tak pochopil - kedze tam je total CPU time
It is by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J.H. Poincaré, mathematician]
A man who knows how to be alone is never lonely. [Osho]
A man who knows how to be alone is never lonely. [Osho]
Jedno jadro sa v systeme hlasi ako 1 CPU... ked si pozriem napriklad prikazom top, tak polozka "TIME" vyjadruje pocet hodin behu na jednom jadre... Takze IMHO jediny moj Q6600 bezi denne 24x4 = 96 CPU-hours. Ved niekto by si mohol v preferenciach nastavit, nech mu to bezi stale, ale maximalne na 2 jadrach a ten by potom mal dat 24x2 = 48 CPU-hours...
-
- Dátum registrácie: Ut Feb 06, 2007 1:35 am
Hefto99 napísal:Ja som to pochopil tak, ze kolko hodin denne sa dohromady pocitace venuju BOINC-u.
Tiez som si to myslel, no rataj cas ak mas zo 30 masin - ved to ani poriadne nejde.

-gabberattack-
Keep The Panic!
...a Windows Vista
padá na Mesiaci
6x pomalšie!
Keep The Panic!
...a Windows Vista
padá na Mesiaci
6x pomalšie!
- tiez som to popisal...
- a CPU čas som dal 20, teda PC pocita priemerne 20 hodin denne.. nech si to zrataju ako chcu
- a CPU čas som dal 20, teda PC pocita priemerne 20 hodin denne.. nech si to zrataju ako chcu